دانلود و خرید کتاب گام های درمان در تحلیل رفتار متقابل (TA) یان استوارت ترجمه روحی میرکمالی
تصویر جلد کتاب گام های درمان در تحلیل رفتار متقابل (TA)

کتاب گام های درمان در تحلیل رفتار متقابل (TA)

معرفی کتاب گام های درمان در تحلیل رفتار متقابل (TA)

کتاب «گام‌های درمان در تحلیل رفتار متقابل (TA)» به قلم یان استوارت، راهنمایی عملی برای استفاده از تحلیل رفتار متقابل (TA) در مشاوره و روان‌درمانی است و برای مشاوران و افراد تحت تعلیم مشاوره‌ای نوشته شده‌است که پیش‌زمینه آموزشی آنها روش‌هایی غیر از TA بوده و اکنون تمایل دارند منابع TA را نیز به مهارت‌های مشاوره‌ای خود بیفزایند. مطالب این کتاب بر کاربرد عملی تمرکز دارد و ترتیب فصل‌ها در آن انعکاسی از ترتیب مراحل فرایند مشاوره در TA می‌باشد. همچنین لازم به ذکر است که محتوای این کتاب با مشاوره فردی سروکار دارد و در مورد افرادی که از لحاظ بالینی به خوبی پاسخ می‌دهند کاربردهایی را توصیف می‌کند نه کسانی که ممکن است نیازمند مراقبت‌های روان‌پزشکی باشند.
raha
۱۳۹۹/۰۶/۲۵

این کتاب برای درمانگران و روانشناسان هست،و خیلی خوبه! اما برای مطالعه عمومی کاربرد نداره

amir67d
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

به نظر من خیلی تخصصی بود وتنها به درد روانکاوها میخوره و برای استفاده ی شخصی مناسب نیست

تمام انسانها ارزشمند، عزیز و محترم هستند. این جمله در واقع به «وجود» برمی‌گردد نه به «رفتار». گاهی وقتها ممکن است کار یک فرد را قبول نداشته باشیم یا ارزشمند ندانیم.
احسان رضاپور
۱. تمامی رفتارها، نمایانگر راهکارهایی برای زنده‌ماندن و تأمین نیازها می‌باشند. ۲. اگر رفتار یک شخص پیامدهای دردناک یا مضری برای او بدنبال داشته باشد، امکان دارد به این دلیل باشد که: -در مورد تبعات و عواقب آن رفتار، به او اطلاعاتی داده نشده و یا اطلاعات غلط وگمراه‌کننده داده شده است و یا به این دلیل که: -بدون آگاهی، دارد راهکارهای کهنه دوران کودکی خود را دوباره بکار می‌گیرد. در کودکی برداشت او از این راهکارها این بود که بهترین گزینه برای زنده‌ماندن و تأمین نیازهای وی می‌باشند. اما در وضعیت فعلی بعنوان یک بزرگسال، دیگر مناسب نیستند.
احسان رضاپور
یکی از مسائلی که نوزاد فورآ کشف می‌کند این است که وقتی بنظر می‌آید نوازش‌های مثبت رو به اتمام هستند، کارهای بسیار دیگری وجود دارند که می‌توان برای جایگزین کردن نوازش‌های مثبت با نوازش‌های منفی انجام داد. وقتی مادر بنظر می‌رسد که تمایلی به در آغوش گرفتن او ندارد، می‌تواند کج‌خلقی کند و جیغ و داد راه بیندازد. بعد مادر مجبور می‌شود مقداری توجه به او نشان دهد حتی اگر بصورت اخم و ترشرویی و سخنان ناملایم باشد. نوزاد نیاز ذاتی خود به محرک را ارضا می‌کند هرچند که وسیله انجام این کار برایش دردناک است. نوزاد بدون استدلال آگاهانه، از یک اصل ساده تبعیت می‌کند: «هر نوازشی بهتر از دریافت نکردن نوازش است»
احسان رضاپور
برن واژه نوازش را طوری گسترش داد تا نه‌تنها به معنی تماس فیزیکی باشد، بلکه هرگونه به رسمیت شناختنی را که از جانب یک شخص برای شخص دیگر صورت می‌گیرد پوشش دهد.
احسان رضاپور
هر فرد در دوران اولیه کودکی، روی طرح زندگی خودش تصمیم‌گیری می‌کند. این طرح به نام پیش‌نویس زندگی شناخته شده است (برن، ۱۹۷۲
Azade_sh
نقطه مقابل پیش‌نویس، عمل کردن از روی خود مختاری و خودپیروی می‌باشد. وقتی فردی از روی خودمختاری عمل می‌کند، به روشی با مشکلات این زمانی/ این مکانی برخورد می‌کند که از تمام منابع بزرگسالی او بهره می‌برد. شخص به جای اینکه راهبردهای خودمحدودکننده دوران گذشته را تکرار کند، به حال در زمان حال واکنش نشان می‌دهد.
احسان رضاپور
پیش‌نویس زندگی ــ داستان زندگی که توسط شخص در زمان نوزادی برنامه‌ریزی و طراحی شده است
احسان رضاپور

حجم

۲۷۵٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۴۲۳ صفحه

حجم

۲۷۵٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۴۲۳ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان