دانلود و خرید کتاب مفاهیم تحلیل رفتار متقابل منصور بهرامی
تصویر جلد کتاب مفاهیم تحلیل رفتار متقابل

کتاب مفاهیم تحلیل رفتار متقابل

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۷از ۱۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مفاهیم تحلیل رفتار متقابل

بدون تردید، روان‌شناسی یکی از علم‌های قرن جدید محسوب می‌شود؛ هرچه این علم کاربردی‌تر باشد، جایگاه مناسب‌تری را در میان علوم دیگر و افرادی‌که به اصلاح ارتباطات خود نیاز دارند، کسب خواهد کرد. تحلیل رفتار متقابل از تئوری‌های مهم روان‌شناسی به‌شمار می‌آید و علت فراگیری و گستردگی آن نیز علمی و کاربردی بودن این تئوری است. مقالات و کتاب‌های بسیاری در ارتباط با تحلیل رفتار متقابل در جهان منتشر شده که خوشبختانه تعداد قابل توجهی از آن‌ها به زبان فارسی ترجمه و چاپ شده است. در میان کتاب‌هایی که تاکنون ترجمه شده، جایگاه مجموعه‌ای که حاوی تمامی مفاهیم و شامل تئوری‌های جدید تحلیل رفتار متقابل نیز باشد و آن‌را به‌صورتی منظم و با ترتیب مطالب و قواعد پیوسته تحلیل رفتار متقابل ارایه کند، خالی بوده است. به‌خاطر همین کمبود، منصور بهرامی کتاب «مفاهیم تحلیل رفتار متقابل» را به‌صورتی تدوین کرده تا نیاز متخصصان و علاقه‌مندان به تحلیل رفتار متقابل را با نظم و ترتیبی که لازمه فراگیری یا آموزش است، برآورده سازد و از توضیح مطالب اضافی، حاشیه‌پردازی و کلی‌گویی پرهیز شود. از نکات مهم کتاب حاضر، ارایه نظریه‌ها و روش‌های جدید در تحلیل رفتار متقابل است که در سال‌های اخیر توسط متخصصان این رشته در دنیا مطرح شده است. مطالعه این کتاب برای موفقیت در آزمون‌های مقدماتی، پیشرفته و تخصصی انجمن بین‌المللی تحلیل رفتار متقابل مناسب است که دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و انجام آزمون‌های آن در بخش آموزش انجمن تحلیل رفتار متقابل برگزار می‌شود. مطالب کتاب حاضر علاوه بر برآورده ساختن نیاز همه علاقه‌مندان، برای دانشجویان رشته‌های تخصصی روان‌شناسی، مشاوره و مدیریت منابع انسانی مفید و قابل استفاده است.
enayat shaikhi
۱۴۰۱/۰۱/۱۴

عالی بود.

در ساختار شخصیت هر فردی سه بخش «والد»، «بالغ» و «کودک» وجود دارد که با توجه به لزوم ارتباط درونی یا بیرونی در هر زمان فقط یکی از سه بخش شخصیت ما کنش و واکنش نشان می‌دهد.
farimah
در درون هر کس نیرویی نهفته است که می‌توان از آن به‌عنوان عقل، منطق و مصلحت برای برخورد با واقعیت‌ها نام برد، به این جنبه از شخصیت «بالغ» گفته می‌شود که ارتباطی به سن و میزان تحصیلات ندارد و شامل توجه به واقعیت موجود و جمع‌آوری اطلاعات، بررسی و نتیجه‌گیری منطقی می‌شود.
farimah
پیام «کودک»: به من کمک کن، این مسئله را حل کنم. - پاسخ «والد حمایت‌گر مثبت»: اول خودت سعی کن، اگر نتوانستی من کمکت می‌کنم. - پاسخ «والد حمایت‌گر منفی»: تو خسته شدی، بگذار من برایت مسئله را حل می‌کنم. - پاسخ «والد انتقادگر مثبت»: اگر درس‌هایت را با دقت می‌خواندی، چنین چیزی از من نمی‌خواستی. - پاسخ «والد انتقادگر منفی»: از بی‌سوادی توست که مسئله به این راحتی را نمی‌توانی حل کنی.
احسان رضاپور
افرادی‌که مسیر حرکت انرژی روانی آن‌ها باز است و انرژی آزادانه در آن جریان دارد، خود را پرتوان، باانگیزه، بانشاط و پویا می‌یابند و اشخاصی که مسیر حرکت انرژی آن‌ها مسدود شده است، احساس ناتوانی، بی‌انگیزگی، خمودگی و ایستایی می‌کنند.
farimah
مطالعه این کتاب برای موفقیت در آزمون‌های مقدماتی، پیشرفته و تخصصی انجمن بین‌المللی تحلیل رفتار متقابل مناسب است که دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و انجام آزمون‌های آن در بخش آموزش انجمن تحلیل رفتار متقابل برگزار می‌شود.
کاربر ۱۱۴۶۷۲۶
ابهام و پیچیدگی در مفاهیم، تخصصی بودن و زمان طولانی درمان در دیگر روش‌های روان‌درمانی باعث شد تا تحلیل رفتار متقابل با مفاهیم اساسی و واژه‌های ساده به‌سرعت جایگزین روش‌های روان‌درمانی قدیمی شود. به‌همین علت تحلیل رفتار متقابل عمومیت یافته است و هر جا که انسان‌ها حضور دارند و با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، این نوع درمان کاربرد دارد و به‌عنوان ابزاری برای تغییر و حل مشکلات مورد استفاده قرار می‌گیرد. تحلیل رفتار یک مکتب علمی کاربردی است که در آن از به‌کار بردن مفاهیم پیچیده، اجتناب شده
کاربر ۱۱۴۶۷۲۶
تقدیم به تمام افرادی که در راه گسترش علم و کاربرد آن بخشی از عمر خود را به دیگر انسان‌ها هدیه می‌دهند منصور بهرامی
alirezazal
هر چقدر انسانی بیشتر از «بالغ» خود استفاده کند، بهتر می‌تواند آن‌را تقویت کند. اریک برن می‌گوید حالت شخصیتی «بالغ» مانند عضله‌ای است که هرچه بیشتر از آن استفاده شود، قوی‌تر می‌شود.
Mahdieh
در مقایسه با انزوا، خطرهای روانی آداب و رسوم بیشتر می‌شود
کاربر ۱۱۴۶۷۲۶
از دیدگاه تحلیل رفتار متقابل؛ افراد زمان خود را به شش روش سپری می‌کنند. به‌عبارتی دیگر وقتی انسان‌ها در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، به شش روش متفاوت این وقت را با هم می‌گذرانند؛ به این معنا که هر فردی گاهی از افراد دیگر کناره می‌گیرد (انزوا یا فاصله گرفتن از دیگران)، زمانی به تشریفات می‌پردازد (مراسم و مناسک یا پرداختن به آداب و رسوم)، در برخی موارد به گفتگوهای سرگرم‌کننده مشغول می‌شود (وقت گذرانی)، گاه برای گذراندن زمان، به‌کار می‌پردازد (کار و فعالیت) یا گاهی اوقات در نقش‌های خاص وارد رابطه با دیگران می‌شود (بازی‌های روانی) و بالاخره احتمال دارد که وقت خود را با ارتباطی سالم و دور از هرگونه بازی روانی بگذارند (صمیمت)
احسان رضاپور

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

قیمت:
۷۹,۹۰۰
۲۳,۹۷۰
۷۰%
تومان