کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) لورن رابرتس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت)

کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت)

معرفی کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت)

کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) با عنوان اصلی Powerless (The Powerless Trilogy #1) نوشته لورن رابرتس و ترجمه علی مجتهدزاده، رمانی برای نوجوانان است که انتشارات پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب آغازگر مجموعه‌ای فانتزی، معمایی و سرشار از وحشت است که دنیایی تاریک و پررمزوراز را پیش روی خوانندگان قرار می‌دهد. داستان در جهانی روایت می‌شود که مرز میان واقعیت و خیال، قدرت و بی‌قدرتی و نجات و نابودی در آن به‌شدت باریک است. شخصیت‌های اصلی کتاب با گذشته‌هایی پر از زخم و آرزو درگیر نبردی برای بقا و کشف حقیقت می‌شوند؛ نبردی که نه‌تنها سرنوشت خودشان بلکه سرنوشت کل جامعه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) اثر لورن رابرتس

کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) به قلم لورن رابرتس، رمانی است درباره‌ی جهانی که پس از یک بیماری ویرانگر به دو طبقه‌ی والاها و عوام تقسیم شده است. در این جهان، قدرت‌های ماورایی به برخی از بازماندگان طاعون هدیه داده شده و همین موضوع، ساختار اجتماعی و سیاسی را دگرگون کرده است. رمان با محوریت شخصیت‌هایی همچون پیدین، کای و ادنا پیش می‌رود؛ افرادی که در طبقات مختلف جامعه زندگی می‌کنند و با چالش‌های متفاوتی روبه‌رو هستند.

رمان سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) از زاویه‌دیدی چندگانه بهره می‌برد و با جابه‌جایی میان زندگی در بیغوله‌های فقیرنشین و قصرهای باشکوه، تصویری چندلایه از تبعیض، بقا، وفاداری و مبارزه برای حقیقت ارائه می‌دهد. لحن اثر، پرتنش و پرحادثه است و فضای آن با عناصر فانتزی، معمایی و وحشت آمیخته شده است. رمان حاضر با تمرکز بر هویت، قدرت و مرزهای اخلاقی، نوجوانان را به دنیایی می‌برد که در آن هر انتخابْ بهایی سنگین دارد.

خلاصه داستان سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان در شهری به نام ایلیا می‌گذرد. پس از شیوع طاعونی مرگبار، جامعه به دو دسته‌ی والاها (دارای قدرت‌های ویژه) و عوام (فاقد قدرت) تقسیم شده است. پیدین، دختری نوجوان و یتیم، در بیغوله‌های فقیرنشین شهر زندگی می‌کند. او برای زنده‌ماندن به دزدی متوسل می‌شود. پیدین با ادنا، دوست وفادارش، پیوندی عمیق دارد. این دو تلاش می‌کنند از چنگال نگهبانان شاهی و قوانین ظالمانه‌ی پادشاه ادریک بگریزند.

در سوی دیگر، کای و کیت، دو برادر ناتنی از طبقه‌ی والاها، در قصر سلطنتی بزرگ شده‌اند و هرکدام با انتظارات و مسئولیت‌های سنگینی روبه‌رو هستند. کای، کاردان آینده، مأموریت‌هایی بی‌رحمانه بر عهده دارد و باید میان وفاداری به خانواده و وجدان خود یکی را انتخاب کند. با نزدیک‌شدن مسابقات پاک‌سازی، تنش‌ها میان طبقات شدت می‌گیرد و سرنوشت شخصیت‌ها به‌طرزی ناگزیر به هم گره می‌خورد. رمان با جابه‌جایی میان دیدگاه شخصیت‌ها، تصویری از مبارزه، امید، خیانت و جست‌وجوی هویت را ترسیم می‌کند؛ موقعیتی که در آن هر فرد باید برای بقا نقاب بر چهره بزند و به غریزه‌اش اعتماد کند.

چرا باید کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) را بخوانیم؟

رمان سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت) با ترکیب ژانرهای فانتزی و معمایی و وحشت، دنیایی پرتنش را برای نوجوانان خلق کرده است. روایت چندصدایی و شخصیت‌پردازی، امکان همذات‌پنداری با قهرمانان رمان را فراهم می‌کند و خواننده را به دل تضادهای طبقاتی، نبرد قدرت و جست‌وجوی حقیقت می‌برد. فضای تاریک و پر از رمزوراز این کتاب همراه با تعلیق و غافلگیری‌های پی‌درپی، تجربه‌ای دیگر از داستان‌های فانتزی را ارائه می‌دهد. این رمان سرگرم‌کننده به موضوعاتی چون هویت، عدالت، وفاداری و مرزهای اخلاقی می‌پردازد و مخاطب را به تأمل درباره‌ی انتخاب‌ها و پیامدهای آن‌ها وامی‌دارد.

خواندن این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی معاصر و قالب رمان در ژانرهای فانتزی و معمایی و وحشت، نوجوانان و جوانانی که به روایت‌های پرحادثه و شخصیت‌محور علاقه دارند و کسانی که دغدغه‌ی عدالت اجتماعی، هویت و مبارزه با تبعیض را دارند، پیشنهاد می‌شود.

درباره لورن رابرتس

لورن رابرتس (Lauren Roberts) متولد سال ۲۰۰۲‏ میلادی و نویسنده‌ای پرفروش در سطح بین‌المللی و دارنده‌ی رتبه‌ی نخست فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز بوده است. او سه‌گانه‌ی بی‌قدرت را خلق کرده است. آثار این نویسنده بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته‌اند. او نخستین رمان خود را با عنوان بی‌قدرت (Powerless) در ۱۸سالگی نوشت و به‌صورت مستقل منتشر کرد. این اثر در سال ۲۰۲۳ به‌سرعت وارد فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز و همچنین پرفروش‌های آلمان شد و موفقیت آن به امضای قرارداد با ناشر بزرگی مانند Simon & Schuster و همچنین قرارگرفتن پروژه‌ی اقتباس تلویزیونی مجموعه در دستور کار انجامید. لورن رابرتس در کنار نویسندگی، زمانی که مشغول خلق جهان‌های فانتزی و داستان‌های عاشقانه نیست، به مطالعه‌ی آثار مشابه پرداخته و سرگرمی‌هایی مانند بافتنی، استراحت در ننو، حل جدول کلمات و رنگ‌آمیزی داشته است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب حاضر در سال ۲۰۲۳ میلادی برنده‌ی جایزه‌ی نوجوانان و جوانان Barnes & Noble و برای جایزه‌ی Goodreads Choice در بخش «فانتزی و علمی - تخیلی نوجوانان محبوب خوانندگان» نامزد شد. همچنین این رمان به‌مدت ۱۹ هفته در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار گرفت. این کتاب برای چندین هفته در صدر جدول ۱۰ کتاب پرفروش نوجوانان در استرالیا قرار گرفت و برای یک هفته نیز پرفروش‌ترین عنوان کودک و نوجوان در بازار کتاب استرالیا بود.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر به‌همت مترجمان و نشرهای گوناگون روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپ‌هایی از این اثر را نشان می‌دهد:

- ناتوان ترجمه‌ی رقیه کریمی، نشر وهان ،‫۱۴۰۴.‬‬‬

- بی‌باک ترجمه‌ی پریسا رجوند، نشر آذرگون‏‫، ۱۴۰۴.‬

- قدرتمند ترجمه‌ی راشین امیری، نشر آرنیا، ‏‫۱۴۰۴.‬

- ناتوان ترجمه‌ی آرین حاتمی‌راد، نشر ناران ،۱۴۰۴.

- ناتوان ترجمه‌ی نازیلا سیدعلیخانی، نشر آراستگان، ‏‫‬‏۱۴۰۴.

- ناتوان ترجمه‌ی پگاه فرهنگ‌مهر، نشر داهی‏‫، ۱۴۰۳‬

- بی‌قدرت : شکار و شکارچی برای یکدیگر مقدر شده‌اند ترجمه‌ی فهیمه عنابستانی، انتشارات آسو، ‏‫۱۴۰۳.‬

بخشی از کتاب سه گانه بی قدرت (جلد اول، بی قدرت)

«درست است که این مسابقات یک سری بازی‌های جسمانی‌اند ولی وقتی کار به بازی ذهنی بکشد، آن‌ها هم می‌توانند به همان اندازه مرگ‌بار باشند. من باید بازی را از آدم‌ها ببرم ولی درعین‌حال وانمود کنم که من هم از این بازی‌ها به‌اندازهٔ آن‌ها لذت می‌برم. برای زنده ماندن به رأی آن‌ها نیاز دارم ولی این رأی را می‌خواهم چون باید این مسابقات را ببرم.

نگاهی می‌کنم به دورتادور میز شام و شانه‌های فروافتاده و گفت‌وگوهای درگوشی. فضا چنان سنگین است که غذا از گلوی هیچ‌کداممان پایین نمی‌رود. دیگر راحت می‌شود گفت هیچ‌کدام آرام‌وقرار نداریم. کار به جایی رسیده است که ایس و برکستون در میدان تمرین به جان هم افتادند و همه‌اش هم تقصیر ایس بود. نمی‌دانم چه‌کار کرد که برکستون آرامش و صبر همیشگی‌اش را از دست داد و آخرش چهار مأمور دوان آمدند و آن‌ها را از هم جدا کردند.»