کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا)
معرفی کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا)
کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا) با عنوان اصلی Reckless (The Powerless Trilogy #2) نوشته لورن رابرتس و ترجمه علی مجتهدزاده، ادامهی ماجراهای جلد نخستِ این مجموعه است. این رمان که توسط انتشارات پرتقال منتشر شده، اثری فانتزی و تیره را در دنیایی روایت میکند که قدرت، هویت و مرزهای اخلاقی در آن به چالش کشیده میشود. شخصیتهای اصلی، پیدین و کای، با گذشتهای پرزخم و آیندهای نامعلوم، درگیر نبردی درونی و بیرونی هستند که نهتنها سرنوشت خودشان، بلکه سرنوشت جامعهشان را رقم میزند. روایت چندصدایی، فضای پرتنش و پرداختن به مفاهیمی چون وفاداری، انتقام و جستوجوی هویت فردی، این رمان را به اثری خواندنی برای علاقهمندان به داستانهای نوجوان تبدیل کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا) اثر لورن رابرتس
کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا) به قلم لورن رابرتس، یک رمان برای نوجوانان است که ادامهی جلد نخست را ارائه میکند. مرز میان دوست و دشمن، حقیقت و دروغ و قدرت و بیقدرتی بیش از پیش در این جلد مبهم شده است. روایتگریِ رمان حاضر میان دو شخصیت اصلی، پیدین و کای، جابهجا میشود. هرکدام از این دو، با زاویهی دید خود، وقایع را بازگو میکنند. این ویژگی لایههای عمیقتری از شخصیتها و دنیای اطرافشان را آشکار میکند.
فضای اثر تیره و پرتنش است و شخصیتها درگیر نبردی بیامان برای بقا، انتقام و یافتن جایگاه خود در جامعهای هستند که قدرت در آن حرف اول را میزند. لحن و زبان اثر، صمیمی و گاه تلخ است و نویسنده با جزئیات دقیق، احساسات و کشمکشهای درونی شخصیتها را به تصویر کشیده است. در این جلد علاوهبر تعقیب و گریزهای نفسگیر و نبردهای خونین، روابط پیچیدهی میان شخصیتها و گذشتهی رازآلودشان نیز پررنگتر میشود. لورن رابرتس با خلق جهانی پر از تضاد و ابهام، نوجوانان را به دل ماجرایی میبرد که در آن هیچکس کاملاً بیگناه یا کاملاً مقصر نیست.
خلاصه داستان سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
پیدین پس از وقایع خونین جلد نخست، زخمی و تنها، در خانهی کودکیاش پناه گرفته است. خاطرات تلخ، زخمهای جسمی و روحی و تعقیب بیامان مأموران شاهی، او را به مرز فروپاشی میرساند. کای که حالا عنوان کاردان را یدک میکشد، مأموریت یافته پیدین را دستگیر کند، اما در دلش کشمکشی عمیق میان وظیفه و احساسات شخصی جریان دارد. کیت، برادر کای و شاه جدید، با اندوه و تردیدهایش دستوپنجه نرم میکند و اعتمادش به کای متزلزل شده است.
اثر با فرار پیدین از ایلیا و عبورش از بیابان اسکورچ ادامه مییابد؛ سفری طاقتفرسا که او را تا مرز مرگ پیش میبرد. پیدین در این مسیر با خطرات طبیعی، کمبود آب و غذا و تهدید نگهبانان شهرهای دیگر روبهرو میشود. همزمان کای و گروهش در تعقیب او هستند و هر دو شخصیتْ درگیر خاطرات، احساس گناه و میل به انتقام، بهسوی رویارویی اجتنابناپذیر پیش میروند. رمان با تمرکز بر زخمهای گذشته، انتخابهای دشوار و مرز باریک میان عشق و نفرت، تصویری از دنیایی میسازد که در آن هیچکس مصون از آسیب نیست و هر تصمیمْ بهایی سنگین دارد.
چرا باید کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا) را بخوانیم؟
کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا) با پرداختن به لایههای روانی شخصیتها، تجربهای دیگر از داستانهای فانتزی برای نوجوانان ارائه داده است. این کتاب نهتنها ماجرایی پرکشش و پرحادثه دارد، بلکه به دغدغههایی چون هویت، وفاداری، انتقام و معنای قدرت میپردازد. فضای تیره و پرتنش این رمان همراه با دیالوگهای تیز و صحنههای احساسی، نوجوانان را به دل دنیایی میبرد که در آن هیچچیز قطعی نیست. اگر علاقهمند به داستانهایی هستید که شخصیتها در آن خاکستریاند و مرز میان خیر و شر مبهم است، این اثر میتواند انتخابی خواندنی باشد.
خواندن این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی معاصر و قالب رمان در ژانر فانتزی، نوجوانان، کسانی که به روایتهای چندصدایی و شخصیتهای خاکستری علاقه دارند و افرادی که درمورد هویت، انتقام، وفاداری و عبور از بحرانهای شخصی میاندیشند، پیشنهاد میشود. همچنین رمان حاضر به کسانی که بهدنبال داستانهایی با فضای تیره و پرتنش و روابط پیچیده میان شخصیتها هستند، توصیه شده است. این کتاب برای کسانی که بهدنبال داستانی با قهرمانانی آسیبدیده و پیچیده هستند، حرفهای تازهای برای گفتن دارد.
درباره لورن رابرتس
لورن رابرتس (Lauren Roberts) نویسندهای متولد سال ۲۰۰۲ میلادی است که در سطح بینالمللی بهعنوان چهرهای پرفروش شناخته شده و توانسته است جایگاه نخست فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز را به دست آورد. او خالق سهگانهی بیقدرت است و مجموع آثارش بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشتهاند. نخستین رمان این نویسنده با عنوان بیقدرت در ۱۸سالگی او نوشته شده و او آن را بهصورت مستقل منتشر کرده است؛ اثری که در سال ۲۰۲۳ بسیار زود وارد فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز و فهرست پرفروشهای آلمان شد. موفقیت این رمان زمینهساز امضای قرارداد با ناشر بزرگی مانند Simon & Schuster و قرارگرفتن پروژهی اقتباس تلویزیونی این مجموعه در دستور کار شد. این نویسنده زمانی که سرگرم خلق جهانهای فانتزی و داستانهای عاشقانه نبوده، به مطالعهی آثار مشابه پرداخته و از فعالیتهایی مانند بافتنی، استراحت در ننو، حل جدول کلمات و رنگآمیزی لذت برده است.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
کتاب حاضر بههمت مترجمان و نشرهای گوناگون روانهی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپهایی از این اثر را نشان میدهد:
- بیپروا ترجمهی پریسا رجوند، نشر آذرگون، ۱۴۰۴.
- بیپروا ترجمهی نیلوفر پورباقر، نشر آثار نور، ۱۴۰۴.
- بیپروا ترجمهی پگاه فرهنگمهر، نشر داهی، ۱۴۰۴.
- بی پروا ترجمهی نازیلا سیدعلیخانی، نشر هیلان، ۱۴۰۴.
- بیپروا ترجمهی نازیلا سیدعلیخانی، نشر آستان مهر، ۱۴۰۴.
- جسور ترجمهی فاطمه حامدیفر، نشر کتاب کولهپشتی، ۱۴۰۴.
بخشی از کتاب سه گانه بی قدرت (جلد دوم، بی محابا)
«کاهها توی کلهام فرورفتهاند.
و انگشت کای که به کلهام میخورد. «یهجوری خوابیدی که انگار مُردی.»
میچرخم و توی دستهای که جای بالش زیر سر گذاشتهام غرغر میکنم: «دارم تمرین میکنم دیگه.»
صدایی درمیآورد که انگار خاموش خندیده. «بلند شو. الان.»
«خستهام.»
آهی میکشد. «من هم. بیشتر از همهچی از دست تو.»
زمزمه میکند: «خودت ما رو به هم زنجیر کردی. حق نداری شاکی باشی.»
«بلند شو گری.»
«مجبورم کن آیزر.»
گندش بزنند. این حرف اشتباه بود.
پایش را گذاشته روی نردبان و مرا با خودش کشیده آنسو. بعد دارد پایین میرود و مرا هم روی پوشالها بهسوی لبه کشیده. میگویم: «باشه بابا. چقدر تو رو اعصابی.»»