کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) لورن رابرتس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا)

کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا)

معرفی کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا)

کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) با عنوان اصلی Fearless (The Powerless Trilogy #3) نوشته لورن رابرتس و ترجمه قاسم مؤمنی، سومین و آخرین جلد از مجموعه‌ای است که با محوریت دنیایی فانتزی، تاریک و پررمزوراز، داستان شخصیت‌هایی را روایت می‌کند که در کشاکش قدرت، هویت و بقا دست‌وپنجه نرم می‌کنند. این جلد ادامه‌ی ماجراهای پیدین، کای و کیت را در سرزمینی به نام ایلیا دنبال می‌کند؛ جایی که مرز میان عوام و والاها، قدرت و بی‌قدرتی، عشق و انتقام به‌شدت درهم‌تنیده است. رمان در فضایی آمیخته با ژانرهای فانتزی، وحشت و معمایی پیش می‌رود و شخصیت‌ها را در برابر انتخاب‌هایی سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد. انتشارات پرتقال این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) اثر لورن رابرتس

کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) به قلم لورن رابرتس، یک رمان است که داستان را در نقطه‌ای حساس و پرتنش ادامه می‌دهد؛ جایی که پیدین، دختری از طبقه‌ی عوام، پس از پشت‌سرگذاشتن آزمون‌های طاقت‌فرسا و خیانت‌های پی‌درپی، در آستانه‌ی ازدواجی سیاسی با پادشاه جدید ایلیا قرار گرفته است. این ازدواج نه‌تنها سرنوشت او بلکه آینده‌ی کل قلمرو را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. در این جلد، روابط میان شخصیت‌ها پیچیده‌تر شده و هرکدام با گذشته، زخم‌ها و انتخاب‌های دشوار خود روبه‌رو هستند.

رمان کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) از زاویه‌دید چند شخصیت کلیدی پیش می‌رود و لایه‌های مختلفی از احساسات، تعهد، خیانت و امید را به تصویر می‌کشد. فضای رمان همچنان تاریک و پر از تهدیدهای پنهان است؛ طوری که حقیقت و دروغ، عشق و نفرت و قدرت و ضعف در هم تنیده‌اند. لورن رابرتس در این اثر با تمرکز بر پیامدهای اجتماعی و فردی قدرت، مرزهای اخلاقی و هویت را به چالش می‌کشد و نشان می‌دهد که حتی در دل تاریکی، جرقه‌هایی از امید و تغییر می‌تواند سرنوشت یک سرزمین را دگرگون کند.

خلاصه داستان سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در جلد سوم سه‌گانه‌ی بی‌قدرت، داستان با پیدین آغاز می‌شود که پس از پشت‌سرگذاشتن آزمون‌های مرگبار و خیانت‌های تلخ، حالا به‌عنوان عروس آینده‌ی پادشاه ایلیا در مرکز توجه و قضاوت قرار گرفته است. ازدواج او با کیت، پادشاه جدید، نه‌تنها اتحادی سیاسی برای نجات قلمرو از فروپاشی است، بلکه نمادی از آشتی میان عوام و والاها به شمار می‌رود. پیدین که هنوز زخم‌های گذشته را بر تن و روح خود دارد، باید با نقش جدیدش کنار بیاید؛ نقشی که او را از یک قربانی به نماد امید و تغییر تبدیل می‌کند.

کای، کاردان وفادار و عاشق پیدین، با احساسات متناقض خود دست‌وپنجه نرم می‌کند و مجبور است میان وظیفه، عشق و وفاداری به خانواده انتخاب کند. کیت نیز که سایه‌ی پدر و گذشته‌ی تاریکش را بر دوش می‌کشد، تلاش می‌کند با تصمیمات دشوار، ایلیا را از سقوط نجات دهد. این رمان با ورود شخصیت‌های فرعی و بازشدن گره‌های معمایی، به‌تدریج ابعاد تازه‌ای از حقیقت، خیانت و فداکاری را آشکار می‌کند. در نهایت هر شخصیت باید با گذشته‌ی خود روبه‌رو شود و برای آینده‌ای که هنوز در هاله‌ای از ابهام است، تصمیم بگیرد.

چرا باید کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) را بخوانیم؟

رمان سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا) با ترکیب ژانرهای فانتزی، معمایی و وحشت، فضایی پرکشش خلق کرده است. این جلد نه‌تنها گره‌های داستانی دو جلد پیشین را باز می‌کند، بلکه شخصیت‌ها را در موقعیت‌هایی قرار می‌دهد که مجبورند با عمیق‌ترین ترس‌ها و آرزوهای خود روبه‌رو شوند. این رمان باعث می‌شود خواننده با دغدغه‌های هویتی، اجتماعی و اخلاقی شخصیت‌ها همذات‌پنداری کند. همچنین کتاب حاضر به موضوعاتی چون تبعیض، قدرت، فداکاری و معنای واقعی شجاعت می‌پردازد و نشان می‌دهد که تغییر، حتی در تاریک‌ترین شرایط، ممکن است.

خواندن این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی معاصر و قالب رمان در ژانرهای معمایی و وحشت و فانتزی، نوجوانان و جوانانی که به روایت‌های پرتعلیق و شخصیت‌محور علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین رمان حاضر به کسانی که دغدغه‌هایی مانند هویت، تبعیض، قدرت و تغییر اجتماعی دارند، توصیه شده است.

درباره لورن رابرتس

لورن رابرتس (Lauren Roberts)، متولد سال ۲۰۰۲ میلادی، به‌عنوان نویسنده‌ای پرفروش در سطح بین‌المللی و دارنده‌ی رتبه‌ی نخست فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز شناخته می‌شود. او خالق سه‌گانه‌ی بی‌قدرت بوده و آثارش بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته‌اند. لورن رابرتس نخستین رمان خود با عنوان بی‌قدرت (Powerless) را در ۱۸سالگی نوشت و آن را به‌صورت مستقل منتشر کرد. این کتاب در سال ۲۰۲۳ به‌سرعت وارد فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز و جدول پرفروش‌های آلمان شد و همین موفقیت باعث شد با ناشر بزرگی مانند Simon & Schuster قرارداد امضا کند و پروژه‌ی اقتباس تلویزیونی مجموعه نیز در دستور کار قرار گیرد. لورن رابرتس در کنار نویسندگی، زمانی که در حال خلق جهان‌های فانتزی و داستان‌های عاشقانه نیست، به مطالعه‌ی آثار مشابه می‌پردازد و سرگرمی‌هایی مانند بافتنی، استراحت در ننو، حل جدول کلمات و رنگ‌آمیزی را دنبال می‌کند.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر به‌همت مترجمان و نشرهای گوناگون روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپ‌هایی از این اثر را نشان می‌دهد:

- بی‌پروا ترجمه‌ی یکتا حمزه‌خان، نشر لی‌‌لا، ‌‫۱۴۰۴.

- ‌‫بی‌پروا‮‌‫ ترجمه‌ی پریسا رجوند‌‫، نشر آذرگون‌‫، ۱۴۰۴.‬

- بی‌پروا ترجمه‌ی پگاه فرهنگ‌مهر، نشر داهی، ‌‫۱۴۰۴.‬

- بی پروا ترجمه‌ی نازیلا سیدعلیخانی، نشر هیلان‌‫، ۱۴۰۴.‬

- بی‌پروا ترجمه‌ی نازیلا سیدعلیخانی، نشر آستان مهر‌‫، ۱۴۰۴.‬

- جسور ترجمه‌ی فاطمه حامدی‌فر، نشر کتاب کوله‌پشتی‌‫، ۱۴۰۴.‬

- بی‌محابا ترجمه‌ی علی مجتهدزاده، نشر پرتقال (مون)، ‌‫‬‌۱۴۰۳.

بخشی از کتاب سه گانه بی قدرت (جلد سوم، بی پروا)

«نور خورشید از میان ساختمان‌های فرسوده راه می‌گشاید و در خیابان شلوغ، چون باریکه‌ای نور، قدم‌به‌قدم در پی‌ام می‌آید. خنجر آشنای روی رانم، تنها مأمن من است؛ درست مثل خاطرهٔ دستان او که آن را برایم محکم می‌کرد.

پیش رویم زانو زد و زمزمه کرد: «امروز شگفت‌زده‌م کن، عزیزم.» این حرفش به‌طرز عجیبی شبیه حرفی بود که من بعد از اولین مبارزه‌مان به او زده بودم. چشمان خاکستری‌اش از پسِ مژه‌های تیره به من خیره بود و من همان‌جا، با وحشتی جانکاه، دریافتم که برای جلب تحسینش دست به هر کاری خواهم زد؛ که کمترینش، زنده ماندن در این آزمون بود.

پس سرم را بالا می‌گیرم، حتی وقتی صدها نگاه، هر ذره از وجودم را می‌بلعند. حتی مأموران هم که همراهم هستند، نمی‌توانند جلوی فریادهای پراکندهٔ مردم را بگیرند. و اگر پادشاه کنارم قدم نمی‌زد، مطمئنم جز نفرین و ناسزا نثارم نمی‌کردند.»

booktrovert
۱۴۰۵/۰۱/۱۱