کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵) پیتاکوس لور + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵)

کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵)

معرفی کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵)

کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵) با عنوان اصلی The revenge of Seven نوشته پیتاکوس لور، ترجمه پیمان اسماعیلیان، ویراسته مریم الماسی و پنجمین جلد از مجموعه‌ی پرطرفدار میراث لورین است که نشر افق آن را در سال ۱۴۰۲ برای نوجوانان منتشر کرده است. این رمان معاصر داستان گروهی از نوجوانان با قدرت‌های ویژه است که درگیر نبردی سرنوشت‌ساز با بیگانگان مهاجم به زمین شده‌اند. شخصیت‌ها با چالش‌های گوناگونی روبه‌رو می‌شوند. آن‌ها باید برای بقا و نجات سیاره‌شان تصمیم‌های دشواری بگیرند. رمان با تمرکز بر روابط میان اعضای گروه، خیانت‌ها، دوستی‌ها و انتخاب‌های اخلاقی، فضایی پرتنش و پرحادثه خلق کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵) اثر پیتاکوس لور

کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵) به قلم پیتاکوس لور، ادامه‌ی ماجراهای مجموعه‌ی میراث لورین است که در آن نوجوانانی از نژاد لورینی پس از نابودی سیاره‌شان در زمین پناه گرفته‌اند و با تهدید بیگانگان موگادوری روبه‌رو هستند. این جلد پس از وقایع پرحادثه‌ی جلد چهارم، شخصیت‌ها را در شرایطی بحرانی قرار داده است. برخی از اعضای گروه اسیر شده‌اند، برخی دیگر پراکنده‌اند و اعتماد میان آن‌ها به‌شدت آسیب دیده است. تمرکز رمان معاصر حاضر میان چند شخصیت اصلی جابه‌جا می‌شود؛ هرکدام از شخصیت‌ها از زاویه‌ی دید خودش ماجراها را بازگو می‌کند. ساختار این کتاب بر پایه‌ی فصل‌های کوتاه و پرحادثه بنا شده که با ریتمی سریع، خواننده را درگیر تعقیب‌وگریزها، نبردها و تصمیم‌های سرنوشت‌ساز شخصیت‌ها می‌کند. خیانت یکی از اعضا در این جلد، تلاش برای نجات دوستان اسیرشده و برنامه‌ریزی برای مقابله با حمله‌ی قریب‌الوقوع موگادوری‌ها، محور اصلی رمان است. پیتاکوس لور با پرداختن به احساسات، تردیدها و رشد شخصیتی قهرمانان، فضای اثر را از یک نبرد صرف علمی - تخیلی فراتر برده و به دغدغه‌های انسانی و اخلاقی نیز پرداخته است.

خلاصه داستان انتقام هفت (میراث لورین ۵)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با بیدارشدن ایا در اسارت موگادوری‌ها آغاز می‌شود. او خود را در سفینه‌ای فضایی و تحت‌نظر فرمانده‌ی دشمن، ستراکوس‌را، می‌یابد. ستراکوس‌را قصد دارد ایا را به وارث خود تبدیل و او را از دوستانش جدا کند. جان اسمیت و گروهی از بازماندگان لورینی، همزمان، در کارخانه‌ای متروکه پناه گرفته‌اند و می‌کوشند جای دوستان گمشده‌شان را پیدا کنند. آن‌ها با کمک متحدان انسانی و حتی یک موگادوریِ جداشده از دشمن، نقشه‌ای برای حمله به پایگاه‌های دشمن و نجات اسیران می‌کشند. در این میان، خیانت پنج، یکی از اعضای گروه باعث پراکندگی و بی‌اعتمادی میان قهرمانان شده است. مارینا، شش و نُه نیز در مرداب‌های فلوریدا سرگردان هستند و با اندوه ازدست‌دادن یکی از دوستانشان و نگرانی برای آینده، به‌دنبال راهی برای اتحاد دوباره و مقابله با دشمن هستند. رمان با جابه‌جایی میان این گروه‌ها، تصویر کاملی از بحران، امید، تردید و مبارزه برای بقا را ترسیم می‌کند. شخصیت‌های این رمان با انتخاب‌های دشوار، جدایی‌های ناگزیر و تهدیدی بزرگ‌تر از همیشه روبه‌رو می‌شوند و باید برای نجات خود و زمین، اتحاد و شجاعت را دوباره معنا کنند.

چرا باید کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵) را بخوانیم؟

کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵) با گسترش دنیای مجموعه‌ی میراث لورین، نه‌تنها ماجراهای پرحادثه و هیجان‌انگیز را ادامه می‌دهد، بلکه به لایه‌های عمیق‌تری از شخصیت‌ها و روابط میان آن‌ها می‌پردازد. این رمان با نمایش تردیدها، خیانت‌ها و دوستی‌ها تصویری واقع‌گرایانه‌تر از مبارزه و رشد نوجوانان در شرایط بحرانی ارائه می‌دهد. همچنین حضور شخصیت‌های خاکستری و پرداختن به موضوعاتی مانند اعتماد، فداکاری و هویت، اثر را از یک نبرد صرف علمی - تخیلی فراتر می‌برد. این رمان برای علاقه‌مندان به داستان‌های پرکشش با محوریت گروهی از قهرمانان جوان، فرصتی است برای تجربه‌ی فرازونشیب‌های احساسی و ماجراجویی‌های تازه در جهانی پرخطر.

خواندن این کتاب به نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های علمی - تخیلی، ماجراجویانه، نبرد با بیگانگان و روایت‌هایی با محوریت دوستی، خیانت و انتخاب‌های دشوار علاقه دارند. همچنین این اثر به کسانی که دغدغه‌ی هویت، اعتماد و رشد شخصی دارند، توصیه می‌شود.

درباره پیتاکوس لور

پیتاکوس لور (Pittacus Loreنام مستعاری است که برای نویسندگان مجموعه‌ی میراث لورین به کار رفته و عمدتاً به جیمز فری نسبت داده می‌شود که همراه با جوبی هیوز، گرگ بوس و احتمالاً نویسندگان پنهان دیگری در مراحل مختلف این مجموعه مشارکت داشته‌اند. پیتاکوس لور به‌عنوان بزرگ‌ترین حاکم لورین معرفی شده است؛ فردی که چندین سال را بر روی کره‌ی زمین سپری کرده و در حال آماده‌سازی برای جنگی است که سرنوشت زمین را رقم خواهد زد؛ هرچند محل دقیق حضور او مشخص نیست. براساس اطلاعات موجود، او مرد است و جایی در ایالات‌متحده‌ی آمریکا زندگی می‌کند.

بخشی از کتاب انتقام هفت (میراث لورین ۵)

«با شنیدن صدای جیغ تایرها و ملخ بالگردها، من و نُه دوباره بیرون می‌پریم، از روی ایوان شکسته‌ی خانه جست می‌زنیم و روی چمن‌کاری‌ها فرود می‌آییم. تا می‌رسیم، آذرخشی از آسمان نازل می‌شود که حتماً از دست شش است. این ضربه‌ای هشداردهنده است؛ بر اثر اصابت آذرخش چند تکه آسفالت مقابل یک شاسی‌بلند مشکی که وارد جاده‌ی ورودی شده از زمین کنده و موجب می‌شود که خودرو مانوری سنگین بدهد.

نُه می‌غرد: «این دیگه چه ستمی بود؟ فکر کردم دیگه خدمت نیروهای فدرال رسیدیم.»

جواب می‌دهم: «آدام گفت که بنا بوده کاری به کار اینجا نداشته باشن. معامله‌شون با موگ‌ها همین بوده.»

«گمونم تو که همه‌شون رو کشتی، دیگه معامله فسخ شده، هان؟»

سه فروند بالگرد مثل لاشخور بالای سرمان می‌چرخند. لابد با هم هماهنگ شده‌اند، چون هم‌زمان هر سه فروند نورافکن‌هایشان را روشن می‌کنند. نور یکی‌شان روی من و نُه می‌افتد، دومی در ورودی خانه‌ی پشت‌سرمان و سومی هم روی شش و سم. زیر آن نور تند، متوجه سم می‌شوم که بی‌سلاح، به‌سرعت سوار هواپر می‌شود که پنهان بماند. شش هم، که هر دو دستش را بالا گرفته در گیرودار احضارِ آب‌وهوایی نامساعد برای پذیرایی از مهمانان ناخوانده‌مان است، پیش از آنکه نورافکن درست رویش کانونی شود، ناپدید می‌شود.»

۳۰%