کتاب پرنده و شمشیر امی هارمن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پرنده و شمشیر

کتاب پرنده و شمشیر

معرفی کتاب پرنده و شمشیر

کتاب پرنده و شمشیر نوشته‌ی امی هارمن و با ترجمه‌ی مینا فخری‌لو، اثری در ژانر فانتزی و عاشقانه است که توسط انتشارات کتابسرای تندیس منتشر شده است. این رمان داستان دختری به نام لارک را روایت می‌کند که در دنیایی پر از جادو، قدرت کلمات و سرنوشت‌های گره‌خورده زندگی می‌کند. روایت کتاب با الهام از اسطوره‌ها و افسانه‌ها، جهانی را تصویر می‌کند که در آن کلمه‌ها نه‌تنها ابزار ارتباط، بلکه سرچشمه‌ی قدرت و خطر هستند. پرنده و شمشیر با فضاسازی منحصربه‌فرد و شخصیت‌پردازی عمیق، مخاطب را به سفری میان سکوت، جادو و مبارزه برای بقا می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرنده و شمشیر

پرنده و شمشیر اثری از امی هارمن است که در بستری فانتزی و اسطوره‌ای، داستان دختری به نام لارک را روایت می‌کند؛ دختری که از کودکی به دلیل موهبتی خاص، قدرت سخن گفتن را از دست داده و در جهانی زندگی می‌کند که کلمات می‌توانند جادو بیافرینند یا ویرانی به بار آورند. کتاب با الهام از متون مقدس و افسانه‌های کهن، جامعه‌ای را به تصویر می‌کشد که در آن دارندگان قدرت‌های جادویی تحت تعقیب و سرکوب قرار می‌گیرند. روایت از زاویه دید اول‌شخص و با تمرکز بر تجربه‌های درونی لارک پیش می‌رود و به تدریج دنیای پررمزوراز و قوانین نانوشته‌ی آن را برای خواننده آشکار می‌سازد. ساختار کتاب ترکیبی از روایت‌های گذشته و حال است و با پرداختن به روابط خانوادگی، وفاداری، ترس و امید، لایه‌های مختلفی از شخصیت‌ها و جامعه را به نمایش می‌گذارد. امی هارمن در این اثر، مرز میان قدرت و آسیب‌پذیری را به چالش می‌کشد و نقش زبان، سکوت و هویت را در سرنوشت انسان‌ها بررسی می‌کند.

خلاصه داستان پرنده و شمشیر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان پرنده و شمشیر با روایت زندگی لارک آغاز می‌شود؛ دختری ظریف و ساکت که از کودکی به دلیل پیشگویی مادرش، قدرت سخن گفتن را از دست داده است. مادر لارک، که خود دارای موهبت پیشگویی و جادوی کلمات است، در برابر پادشاهی که از جادو هراس دارد، جان می‌بازد و لارک را با نفرینی محافظت‌کننده تنها می‌گذارد: اگر به او آسیبی برسد، پدرش نیز خواهد مرد. از آن پس، لارک در قلعه‌ی پدرش، تحت مراقبت و محدودیت بزرگ می‌شود و تنها دوستی وفادار به نام بوجانی، یک ترول، همراه اوست. در این جهان، کلمات قدرتی جادویی دارند و نسل‌هایی از موهبت‌داران به دلیل ترس و حسادت مردم سرکوب شده‌اند. پادشاه جدید، تیراس شاه، برای مقابله با تهدید مردان‌پرنده‌ی ولگار، به یاری لردهای قلمرو نیاز دارد. او لارک را به عنوان گروگان با خود می‌برد تا وفاداری پدرش را تضمین کند. در مسیر، حمله‌ی ولگارها رخ می‌دهد و لارک به شکلی ناخودآگاه با نیروی درونی‌اش بر نبرد تأثیر می‌گذارد. او و بوجانی به همراه پادشاه به شهر جرو می‌رسند و لارک در برج شمالی قصر زندانی می‌شود. در ادامه، رابطه‌ی میان لارک و تیراس شاه، کشمکش‌های درونی لارک با قدرت و سکوتش، و رازهای گذشته و آینده‌ی سرزمین جرو به تدریج آشکار می‌شود. داستان با ترکیب عناصر جادویی، مبارزه برای بقا، و جست‌وجوی هویت، مسیری پر از خطر، امید و دگرگونی را پیش روی شخصیت‌ها قرار می‌دهد.

چرا باید کتاب پرنده و شمشیر را بخوانیم؟

پرنده و شمشیر با خلق دنیایی که در آن کلمه‌ها سرچشمه‌ی قدرت و تهدید هستند، تجربه‌ای متفاوت از رمان‌های فانتزی ارائه می‌دهد. روایت داستان از زاویه‌ی دختری که قادر به سخن گفتن نیست، به موضوعاتی چون هویت، سکوت، و نقش زبان در شکل‌گیری سرنوشت می‌پردازد. شخصیت‌پردازی عمیق و روابط پیچیده میان شخصیت‌ها، به‌ویژه پیوند میان لارک و بوجانی، و همچنین کشمکش میان قدرت و آسیب‌پذیری، از نقاط قوت کتاب است. این اثر برای کسانی که به داستان‌های پررمزوراز، جادو، و مبارزه با سرنوشت علاقه دارند، تجربه‌ای تازه و تأمل‌برانگیز فراهم می‌کند. همچنین، پرداختن به موضوعات اجتماعی مانند سرکوب، ترس از تفاوت و قدرت همدلی، لایه‌های معنایی بیشتری به داستان می‌بخشد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان ژانر فانتزی، دوست‌داران داستان‌های جادویی و اسطوره‌ای، و کسانی که به روایت‌هایی درباره هویت، سکوت و قدرت زبان علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که به دنبال داستان‌هایی با شخصیت‌پردازی عمیق و روابط انسانی پیچیده هستند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب پرنده و شمشیر

«نمی‌توانم کلمه‌ای بسازم، نمی‌توانم صدایی ایجاد کنم. اندیشه و احساس دارم. نقش‌ها و رنگ‌ها را می‌شناسم. همه‌شان درونم گیرافتاده و مهار شده‌اند، چون قادر به ساختن کلمه‌ها نیستم. ولی می‌توانم آن‌ها را بشنوم. جهان با کلمه‌ها زنده است. حیوانات، درختان، علفزارها، و پرندگان با کلام خودشان نجوا می‌کنند. می‌گویند: «زندگی.» دَم می‌زنند: «هوا.» زمزمه می‌کنند: «گرما.» پرنده‌ها می‌خوانند: «پرواز کن، پرواز!» و برگ‌ها تکان می‌خورند و آن‌ها را بالا می‌برند و همان‌طور که به نجوا می‌گویند: «سبز شو، سبز شو.» باز می‌شوند و می‌شکفند. این واژه‌ها را دوست دارم. نه فریب می‌دهند و نه سردرگم می‌کنند. ساده‌اند. پرنده‌ها احساس شادمانی می‌کنند. درختان نیز. آن‌ها سرمستی را در آفرینش خود احساس می‌کنند. احساسش می‌کنند چون وجود دارند. هر موجود زنده‌ای کلمه‌ای دارد، و من همه را می‌شنوم. ولی نمی‌توانم بسازمشان.»

۲۰%