معرفی و دانلود کتاب ظلمت سفید + خلاصه رایگان

۴.۸(از ۱۴ امتیاز)
سجاد خالقی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ظلمت سفید

«ظلمت سفید» رمانی از نویسنده معاصر سجاد خالقی(-۱۳۶۳) است. داستان این اثر در کوهستان‌های برف‌گیر چهارمحال بختیاری می‌گذرد. در «ظلمت سفید» خواننده شاهد نقش قومیت‌های دیگر در جریان انقلاب اسلامی است و سجاد خالقی کوشیده به نقش آنها در دفاع از کشور اشاره کند. اتفاقات این رمان که برای مخاطب نوجوان نوشته شده‌است در فضایی فانتزی رخ می‌دهد و از فضای رئالیستی فاصله گرفته است: آیدین می گوید دارالفنون را ساخته اند محض یاد دادن هنر، نه این که درس نجوم هم بگذارند و به ما بفهمانند زمین گرد است. اصلا گرد بودن زمین که در خارجه کشف کرده اند به ما چه دخلی دارد، نمی دانم. اما، آقا این حرف ها به کَتَش نمی رود. می گوید باید درس بخوانی تا فردا در این مملکت کسی شوی برای خودت. بعد یک طرف سبیل بلندش را که از دوطرف به بالا فر خورده با دو انگشت می گیرد و با حسرت، حیاط بیرونی و درخت ها را نگاه می کند. بی بی می گوید آقات حسرت تو را می خورد؛ حسرت این که تک پسرش شهری بار آمده. اما بعد این همه سال طهران ماندن، خودش هم مثل من، کم کم بختیاری حرف زدن یادش رفته. خودش هم می داند من گناهی ندارم که ده سال است فقط سالی یک ماه به ایل برمی گردم محض تجدید دیدار با اقوام و ایل.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ظلمت سفید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ظلمت سفید

۱۴۰۳/۰۶/۰۲

کتاب جالب و آموزنده ای بود اما فرجام داستان میتوانست بهتر باشد

m.s.r
۱۴۰۱/۱۰/۰۳

اونقدر جذاب بود که نمیتونستم کتاب رو زمین بگذارم. هرچند ایرادات جزئی هم داشت اما در کل عالی بود. ارزش خواندن دارد.

meshkat
۱۳۹۹/۱۱/۱۱

در نوع خودش یعنی ادبیات فانتزی زیباست. مهمترین نقطه قوت کتاب گریز از مرکز و ثبت دو داستان در یک کتاب در دو زمان متفاوت است

mamadhosein
۱۳۹۹/۰۹/۰۴

عالی بود

🌟Dr.Setareh666
۱۳۹۸/۱۱/۲۸

من نسخه ی چاپی این کتاب رو خوندم خیلی دلنشین بود مخصوصا قسمت هایی که به زبان لری نوشته شده بود خیلییییی قشنگ بود از دستش ندید