معرفی و دانلود کتاب همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستان‌های انقلاب جلد سوم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستان‌های انقلاب جلد سوم)
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستان‌های انقلاب جلد سوم)

۳.۳(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستان‌های انقلاب جلد سوم)

«همه گفتند مرگ بر شاه» جلد سوم از قصه‌های مجموعه «داستان‌های انقلاب» سوره مهر است که محمدرضا سرشار (رهگذر) آنها را گزینش و ویرایش کرده است. داستان‌های این مجموعه با هدف آشناساختن نوجوانان با جریان انقلاب و ارزش‌های انقلاب اسلامی گردآوری و نگاشته شده‌اند. «صدای پی‌درپی زنگ در خانه، مادر را سراسیمه از جا می‌کند. مادر که راه می‌افتد، می‌گوید: "چه خبر است؟ مگر سر آورده‌اید؟" من هم از جا بلند می‌شوم. می‌خواهم بفهمم چه کسی است و چرا با این شتاب درِ خانه را می‌کوبد؟ مادر، در را باز می‌کند. محرم است؛ برادر بزرگترم. رنگش مثل گچ، سفید شده است. مادر با عصبانیت می‌گوید: "چه خبرت است؟" ـ مادر! مادر! سربازها ریخته‌اند توی میدان. مادر با تعجب می‌گوید: "خوب ریخته‌اند که ریخته‌اند. مگر کار تازه‌شان است؟" ولی لحظه‌ای بعد، چینهایی صورتش را پر می‌کند. می‌دانم که نگران شده است؛ نگران بابا. محرم، با همان لحن ترسان ادامه می‌دهد: "همه جا محاصره است. مردم راه فرار ندارند." صدای قلب محرم را می‌شنوم. قلبش آرام و قرار ندارد. می‌گوید: "سر کوچه هم چند تا سرباز ایستاده‌اند. خودم با چشمهای خودم دیدم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستان‌های انقلاب جلد سوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستان‌های انقلاب جلد سوم)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان، ادبیات پایداری
نویسنده:محمدرضا سرشار
انتشارات:انتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۶/۱۰/۱۰
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۱.۰۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۰۰ صفحه
قیمت کتاب:۷۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه داستان‌های انقلاب، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

کتابخون.
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۲۷

عالی.

به دنبال پدر (داستان‌های انقلاب جلد اول)
محمدرضا سرشار
نوشته‌ی روی دیوار (داستان‌های انقلاب جلد چهارم)
محمدرضا سرشار
پای تخته‌سیاه (داستان‌های انقلاب جلد دوم)
محمدرضا سرشار
نهنگ خدا؛ حضرت یونس (علیه‌السلام) (جلد ۷)
ابراهیم حسن بیگی
شاه فراری شده؛ هواپیمایی که فرشته‌ها همراهش بودند (جلد ۱۲)
مجید ملامحمدی
امام هادی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۲)
زهرا عبدی
حمید نوایی لواسانی
کشاورز پیر و خرس قهوه‌ای
همه رشد‌ می‌کنند؛ خداشناسی خردسالان ۱۰
سیدمحمد مهاجرانی
دعایی برای باران؛ حضرت ادریس (علیه‌السلام) (جلد ۴)
ابراهیم حسن بیگی
کتاب داستان ۴
علی‌اصغر عزتی پاک
من خانواده ام را دوست دارم
علی باباجانی
بگو باران ببارد (غیبت پیامبران ۱)
هاجر زمانی
دوستی پردردسر