کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی) پردیتا کارگیل + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)

کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)

معرفی کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)

کتاب الکترونیکی «دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)» نوشتهٔ پردیتا کارگیل و آنر کارگیل با ترجمهٔ محمدرضا فرزاد و نشر کتاب چ، جلد دوم از مجموعه‌ای نوجوان‌پسند است که در قالب یادداشت‌های روزانهٔ شخصیت اصلی، ماجراهای زندگی یک جادوگر تازه‌کار را روایت می‌کند. این کتاب در ژانر فانتزی نوجوان قرار می‌گیرد و با نگاهی طنزآمیز و صمیمانه به دغدغه‌ها، دوستی‌ها و چالش‌های مدرسه‌ای و جادویی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)

این جلد از مجموعهٔ «دفتر یادداشت یک الکی جادوگر» در ادامهٔ جلد نخست، ماجراهای «بئا بلک» را دنبال می‌کند؛ دختری که به‌تازگی وارد دنیای جادوگری شده و هنوز با بسیاری از قواعد و عجایب این جهان بیگانه است. داستان در قالب یادداشت‌های روزانهٔ بئا روایت می‌شود و وقایع آن در بازه‌ای از سال تحصیلی، همزمان با تعطیلات میان‌ترم و نزدیک شدن به جشن چلهٔ زمستان، رخ می‌دهد. فضای کتاب سرشار از جزئیات زندگی مدرسه‌ای، روابط دوستانه، دغدغه‌های نوجوانانه و چالش‌های خاص دنیای جادوگری است. نویسندگان با ترکیب عناصر فانتزی و واقعیت‌های روزمره، تصویری ملموس از رشد شخصیت نوجوان و تلاش او برای سازگاری با محیط جدید ارائه می‌دهند. در این جلد، موضوعاتی مانند رقابت، دوستی، رازها و تفاوت‌ها میان جادوگرها و غیرجادوگرها پررنگ‌تر می‌شود و بئا با چالش‌هایی تازه در مدرسه و زندگی شخصی‌اش روبه‌رو می‌شود.

خلاصه کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! ماجراهای جلد دوم با شروع تعطیلات میان‌ترم آغاز می‌شود؛ جایی که بئا بلک، جادوگر تازه‌کار، درگیر تکالیف مدرسه، تمرین‌های جادویی و دغدغه‌های روزمره است. او باید میان دوستی با همکلاسی‌های جادوگر و دوست غیرجادوگرش، اَش، تعادل برقرار کند و راز جادوگر بودنش را پنهان نگه دارد. در این میان، مسابقهٔ بزرگ چلهٔ زمستان نزدیک است و بئا به عنوان کاپیتان‌دوم تیم برو، باید برای رقابت آماده شود. اما یک دعوای ساده میان بچه‌های دو مدرسه، باعث می‌شود مسابقات جادویی لغو و جای خود را به رقابت‌های معمولی بدهد. بئا با احساس گناه، تلاش می‌کند اوضاع را درست کند و همزمان با چالش‌های جدیدی مثل مراقبت از یک تخم جادویی و تمرین برای مسابقات ورزشی روبه‌رو می‌شود. رابطهٔ او با اَش نیز دستخوش تغییر می‌شود؛ تا جایی که تصمیم می‌گیرد راز جادوگر بودنش را با او در میان بگذارد. در نهایت، بئا با پذیرش تفاوت‌ها و تلاش برای دوستی و همکاری، مسیر تازه‌ای در دنیای جادوگری و زندگی شخصی‌اش پیدا می‌کند.

چرا باید کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی) را خواند؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و صمیمی، دغدغه‌های نوجوانی، چالش‌های هویت و پذیرش تفاوت‌ها را در بستری فانتزی و مدرسه‌ای به تصویر می‌کشد. خواننده با بئا همراه می‌شود تا از زاویهٔ نگاه او، تجربه‌های تازه، دوستی‌های پیچیده و تلاش برای سازگاری با محیطی متفاوت را لمس کند. ترکیب ماجراهای جادویی با مسائل روزمره، فضایی خلق می‌کند که هم برای نوجوانان آشناست و هم سرشار از شگفتی و خیال. این جلد، علاوه بر سرگرمی، به موضوعاتی مثل دوستی، اعتماد، مسئولیت‌پذیری و پذیرش خود و دیگران می‌پردازد.

خواندن کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که به داستان‌های فانتزی، مدرسه‌ای و ماجراجویانه علاقه دارند. همچنین برای کسانی که دغدغه‌هایی مثل هویت، تفاوت، دوستی و سازگاری با محیط جدید دارند، می‌تواند جذاب و همدلانه باشد. علاقه‌مندان به روایت‌های طنز و یادداشت‌نویسی روزانه نیز از این اثر لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب دفتر یادداشت یک الکی جادوگر (جلد دوم، بلندپروازی)

«اولین روز تعطیلات میان‌ترم است. هنوز پیژامه به پایم است و صبحانه هم سه‌تا بیسکویت خورده‌ام و یک نصفه‌پاکت مارشمالوِ پُف‌پُفی که زیر تختم پیدایش کرده‌ام. جالب‌تر این‌که مارشمالوپُف‌پُفی‌ها را با چوبچه‌ام از روی تختم توی هوا بلند می‌کردم و می‌گذاشتم توی دهنم. حس می‌کنم نوشتن یادداشت روزانهٔ جدید کار بیخودی است. دفتریادداشت جدیدم خالی خالی است و خط‌خوردگی و غلط و روزِ جاافتاده و فهرست کارهای انجام‌نداده (مثلاً طلسم‌های معجون) ندارد. تمیز تمیز و بی‌عیب و… مشکل مارشمالوپُف‌پُفی‌ها این است که خیلی چسبناک‌اند. دفتر قدیمی‌ام را ته کشوِ جوراب‌هایم قایم کرده‌ام، چون خیلی مهم است که کسی آن را نخواند، مخصوصاً بابا، چون هیچ‌وقت یاد نگرفته‌ام رمزی بنویسم ب م ی؟ ل ن د؟ ت س ؟ و یک ثانیه هم طول نمی‌کشد بفهمد من یک جادوگرم یک جادوگر در حال آموزشم. هیچ‌کس دلش نمی‌آید چنین شوکی به پدر و مادرش بدهد. از این‌که دارم راز به این بزرگی را از بابایم پنهان می‌کنم، احساس بدی دارم، ولی تقصیر خودش بود که خانه‌مان را آورد طلسم‌آبادک و عوض مدرسهٔ عادی که اسمش آکادمی طلسم‌آباد است الکی‌الکی من را فرستاد هنرستان فنون خارق‌العاده. اگر این اشتباه کوچک و معمولیِ پدرانه را نمی‌کرد، احتمالاً از وجود جادوگرجماعت خبردار نمی‌شدم، چه برسد به این‌که جادوگر شدن یاد بگیرم.»