کتاب ساز دلت را کوک کن!
معرفی کتاب ساز دلت را کوک کن!
ساز دلت را کوک کن! ترفندهای نوین مدیتیشن در ۲۸ روز اثری از فاطمه پاکنهاد در زمینه موفقیت و کسب آرامش است.
درباره کتاب ساز دلت را کوک کن! ترفندهای نوین مدیتیشن در ۲۸ روز
اگر توجه خود را از چیزها به هیچچیز تغییر دهیم یعنی مراقبه کردهایم. در کتاب ساز دلت را کوک کن! ترفندهای نوین مدیتیشن در ۲۸ روز شما ابتدا با انواع تکنیکهای مدیتیشن و قوانین مختلف جذب و جملات تأکیدی و نحوه شکرگزاری با اتکا بر منابع علمی اساتید آشنا میشوید و سپس اقدام به پر کردن کاربرگهایی که در کتاب امده خواهید نمود.
در این کتاب نویسنده مراحل و فرآیندهای لازم برای یک مراقبه عالی جهت رسیدن به تهیت را با استناد به اساتید و دانشمندان در عرصه علم متافیزیک و عرفان ارائه کرده است و در پایان برگههای تمرین و انجام تکنیکها را مثل دفترچه خاطرات برایتان آورده است .به بیانی دیگر این کتابچه با پیوست کاربرگهایش کاملاً اختصاصی برای هر فرد است.
خواندن کتاب ساز دلت را کوک کن! ترفندهای نوین مدیتیشن در ۲۸ روز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مراقبه و مدیتیشن از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.
عشق
هر نقاشی تنها میتواند تصویری زیبا و دلنشین را خلق کند که بهراستی عاشقانه آن را ترسیم کرده باشد.
من خودم نقاشم اما نقاشیهایی را زیبا ترسیم کردم که خودم عاشق آنها بودم. باید تنها در راه عشق قدم برداشت و این است که راه را برای برکت باز نگه میدارد.
خداوند عشق را دوست دارد، هروقت دایرهی عشقت کامل شد و دیگر تحت هیچ شرایطی احساس رنجش نداشتی عشق همتراز بهسمت خودت را جذب میکنی.
به یکدیگر عشق بورزید. عشق راستین خودخواهی را میدرد و ترس برایش معنی ندارد.
عشق بدون هیچ توقعی بر خود میبارد و دائم خود و دیگران را سیراب میکند.
عشق، بخشندگی شاداب و سرزنده است.
عشق بدون خودخواهی و پاک هیچ نیازی به جستوجو ندارد، حسودی بزرگترین دشمن عشق است
در فصلهای ابتدائی تألیف گفتم برای داشتن ارتعاش و احساس والا حسادت را کنار گذاشته و فقط عشق بورز.
«عشق پاک، ترس نمیشناسد خداوند هرگز اجازه نمیدهد ترس وارد یک عشق خالص و پاک شود و عشق قانونی کامل و بینقص است.»
- حس شهودی یا هدایت
کسی که از نیرو و قدرت کلام آگاهی دارد و از احساس شهودی خود پیروی میکند انجام هیچ کاری برای او دشوار نیست و همیشه به دستاوردهای بزرگی دست مییابد.
او با قدرت کلام خود، نیروهای پنهان کائنات را به حرکت وامیدارد و خود را از شر هرچه بیماری است، خلاص کرده و امور خود را با نگرشی نو به انجام میرساند.
باید از کلام درست بهره گرفت تا هدایت لازم از سوی خداوند صورت گیرد. مثال: «ای قادر مطلق راه را به من نشان بده و اگر من باید کاری انجام دهم مرا راهنمایی کن.»
یکی از کدهای جهان هستی برای دریافت الهام و برآوردن خواسته، بخشنده بودن است و اینکه چگونه و به چهکسی ببخشی نیز به تو الهام خواهد شد. وقتی بخشنده باشید در واقع راه دریافت را باز میکنید.
در اسلام زکات، فطریه، خمس، عشریه و ... و در ادیان مختلف و سنتهای قدیمی برای به دست آوردن ثروت و نعمت استفاده میشد.
همین یک دهم مال از رازهای پنهان، کائنات را به حرکت درمیآورد و برکتی چندین برابر را وارد زندگیمان میکند.
نکته مهم این است که بخشندگی باید با شادابی و روی خوش صورت پذیرد.
جمع کردن مال و اسباب و اثاثیه، خون انسان را غلیظ و متراکم میکند و باید تعادل و هماهنگی در استفاده از نعمات صورت گیرد وگرنه تاوان آن را بدنت میدهد.
یکی دیگر از دلایل ذهنی برای بیماری قضاوت کردن است: «بر کسی حکم نکنید تا بر شما حکم نکنند»
آنچه ما در دیگران مورد قضاوت قرار داده و محکوم میکنیم همان را برای خودمان جذب مینماییم. در اسلام یک جمله زیبا مرتب تکرار میشود: راضیام به رضای خدا
میدانید در چه مواقعی گفته میشود راضیام به رضای خدا، هرکس باید به آنچه کائنات برای او کنار گذاشته راضی باشد. انتقاد، گلایه، شک، تردید از قدری که خداوند برای شخص در نظر گرفته فرکانس را بهشدت پایین میآورد.
برای آنکه طالعبینیها و فال اعداد و کارت و ... که پیشگوییهایی جزء کار ما نبینند را برطرف سازیم باید ذهن نیرومندی داشته باشیم و با قدرت تأکید کنیم: هرآنچه خداوند در آسمانها مقدر نکرده است از هم پاشیده و نابود میگردد، تمام آنچه خداوند برای من مقدر نکرده است از هم پاشیده و نابود میگردد و تمام آنچه که خداوند برای من میخواهد مقدر خواهد شد و من راضیام به رضای او
هر ناهماهنگی در دنیای بیرون ناشی از ناهماهنگی در ذهن و روح ماست باید اراده آن را داشته باشیم تا خود را از افکار فانی و منفی جدا کنیم؛ و بر قوانین معنوی مسلط شویم.
نفسی بینقص یا طرحی الهی:
بالاترین درخواست آدمی این است که آنچه خداوند برای او میخواهد را دریابد همان طرح الهی که خداوند برای او در نظر دارد.
ممکن است ما هیچگونه آگاهی نسبت به طرح الهیمان برای زندگی نداشته باشیم.