تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن)
معرفی کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن)
کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن) نوشتهٔ «پیر فرانک» با ترجمهٔ «هما احمدی» و منترششده توسط انتشارات لیوسا، اثری در حوزهٔ خودیاری و رشد فردی است که به موضوع قانون جذب و نقش افکار و آرزوها در شکلدهی به زندگی میپردازد. نویسنده با زبانی بیواسطه و با بهرهگیری از مثالها و داستانهای واقعی تلاش میکند راهکارهایی برای تحقق آرزوها و خواستهها ارائه دهد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن)
کتاب «فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن)» در دستهٔ آثار انگیزشی و خودیاری قرار میگیرد و تمرکز اصلی آن بر قانون جذب و تأثیر اندیشه و باور بر واقعیت زندگی است. «پیر فرانک» در این اثر با تکیه بر تجربیات شخصی و نامههای مخاطبانش، به بررسی این میپردازد که چگونه افکار، باورها و جملات تأکیدی میتوانند مسیر زندگی را تغییر دهند. کتاب در فضایی معاصر نوشته شده و به دغدغههای روزمرهٔ افراد دربارهٔ پول، سلامتی، شغل، روابط و موفقیت میپردازد. ساختار کتاب بر پایهٔ روایتهای واقعی و توصیههای عملی شکل گرفته و تلاش دارد مخاطب را با شیوهای ساده و قابل اجرا بهسمت تحقق آرزوهایش هدایت کند. نویسنده در کنار ارائهٔ راهکارها، به موانع ذهنی و باورهای محدودکننده اشاره میکند و اهمیت شفافیت، دقت و مثبتاندیشی را در فرایند آرزوکردن برجسته میسازد. این کتاب با رویکردی کاربردی بهدنبال آن است که خواننده را به بازنگری در افکار و باورهایش ترغیب کند و نشان دهد که تغییر نگرش میتواند نتایج ملموسی در زندگی ایجاد کند. پیام اصلی کتاب «فقط آرزو کن» بر این ایده استوار است که افکار و باورهای هر فرد، نقش تعیینکنندهای در شکلگیری واقعیت زندگی او دارند.
خلاصه کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن)
«پیر فرانک» توضیح میدهد که هر اندیشه حامل انرژی است و این انرژی بهدنبال همصدایی با انرژیهای مشابه در جهان است؛ بنابراین آنچه دربارهٔ خود و دیگران اندیشیده میشود، بهنوعی به زندگی بازمیگردد. کتاب با مثالهای متعدد از تجربههای واقعی افراد نشان میدهد که آرزوکردن، اگر با شفافیت و دقت و احساس مثبت همراه باشد میتواند به تحقق خواستهها منجر شود. نویسنده بر اهمیت شروع با آرزوهای کوچک تأکید میکند تا اعتماد به فرایند شکل بگیرد و سپس بهسراغ آرزوهای بزرگتر برود؛ همچنین به نقش جملات تأکیدی، نوشتن آرزوها، وانمودکردن به تحقق آنها و سپاسگزاری اشاره شده است. این کتاب هشدار میدهد که باورهای منفی و تردیدها میتوانند مانع تحقق آرزوها شوند و بر ضرورت تغییر نگرش و تمرکز بر خواستههای مثبت تأکید دارد. در بخشهایی از کتاب به موضوعاتی مانند پول، سلامتی، شغل و روابط پرداخته میشود و برای هرکدام، راهکارهایی برای آرزوکردن مؤثر ارائه میشود؛ نویسنده همچنین به اهمیت خدمت به دیگران، شادمانی در کار و رهایی از باورهای محدودکننده اشاره و تأکید میکند که هر فرد میتواند با تغییر افکار و باورهای خود، زندگی دلخواه خویش را بسازد.
چرا باید کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن) را خواند؟
این کتاب با ارائهٔ نمونههای واقعی و توصیههای مشخص، به مخاطب کمک میکند تا نقش افکار و باورهایش را در زندگی بهتر درک کند و با تمرینهایی ساده، فرایند آرزوکردن را به بخشی از زندگی روزمره تبدیل کند؛ همچنین با پرداختن به موانع ذهنی و باورهای محدودکننده، راههایی برای عبور از آنها پیشنهاد میدهد و به مخاطب نشان میدهد که تغییر نگرش میتواند نتایج ملموسی به همراه داشته باشد.
خواندن کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب حاضر برای افرادی مناسب است که بهدنبال بهبود کیفیت زندگی، افزایش اعتمادبهنفس، تحقق اهداف شخصی و شغلی و رهایی از باورهای منفی هستند؛ همچنین برای کسانی که به موضوعاتی مانند قانون جذب، مثبتاندیشی و خودیاری علاقه دارند، گزینهای کاربردی به شمار میآید.
بخشی از کتاب فقط آرزو کن (ولی ساده و روشن)
«لازم نیست همیشه موضوعات بسیار مهم و بزرگ برای خودمان آرزو کنیم
دایره بهآهستگی بسته میشود. از معجزات شگفتانگیزی شنیدیم که میتوانیم از طریق قدرت فکر خویش در زندگیمان بهوجود بیاوریم. با این همه، همواره باید به خود یادآوری کنیم که از آرزو کردن موفقیتآمیز تنها برای موارد مهم و استثنایی و یا موقعیتهای اضطراری استفاده نمیشود.
اگر عادت کنیم که هر روز آرزوهای کوچک بیشتری را ارسال داریم، زندگی نه تنها زیباتر و آسان تر خواهد شد، بلکه در اصل دوباره، خود، اختیار زندگی خویش را در دست خواهیم گرفت. دنیای قربانیان، تصادفات و وابستگیها را ترک میگوییم و به آفرینندهٔ زندگیمان تبدیل میشویم. من قادر نیستم بهاندازهٔ کافی تأکید کنم که وقتی آدم میفهمد، خود، میتواند بر زندگی خویش حاکم باشد، چقدر زندگی لذتبخش و خوشبختیآفرین میشود ـ تفاوت نمیکند که موضوع بلیت تئاتر، یک بالاپوش، یک آپارتمان، یک رایانه، تجربهای دلانگیز و یا یک کمک هنری باشد.
ما، خود، تعیین میکنیم که
زندگیمان چگونه باشد
تأثیری جانبی و شگفتانگیز وجود دارد: نکته جالب و مشترک در همهٔ آرزوهای کوچک اینست که ما دوباره با زندگی و آدمهای دیگر ارتباط برقرار میکنیم. دیگر مجبور نیستیم به تنهایی تلاش کنیم. ناگهان از همه سو برایمان کمک میرسد، زیرا بسیاری از مردم خوشحال میشوند که بتوانند به دیگران کمک کنند. ولی شمار زیادی قادر نیستند کمک خویش را به کسی عرضه بدارند، زیرا نمیدانند به سراغ چه کسی باید بروند. ما همهٔ این گونه آدمها را به زندگیمان فرامیخوانیم تا ما را از طریق یاری خود حمایت کنند.
همزمان، به وسیلهٔ این آرزوهای روزانه قدرت فکر شخص خود را تمرین میدهیم. هر چه بیشترو هر چه موفقیتآمیزتر آرزو کنیم، به همان اندازه آسانتر و زودتر، حتی آرزوهای بزرگ برآورده میشوند.»