کتاب از ته دل آرزو کن
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب از ته دل آرزو کن
آیا تاکنون از نیروی الهی چیزی به عنوان هدیه دریافت نکردهای؟ پس بدان که باید از ته دل همین حالا آرزو کنی زیرا نیروی الهی بسیار سخاوتمند است و اگر به طور واقعی چیزی را بخواهی یقین بدان که آن را به تو خواهد داد.
هر فردی حق خوشبختی، موفقیت و سعادتمندی دارد؛ اما این روند در صورتی میسر میشود که بتواند درست آرزو کند.
این کتاب مجموعهای از چگونگی به ثمر رسیدن آرزوهای انسانی را در قالب خاطرات برای تو تعریف میکند. با خواندن این کتاب میتوانی از ویژگی و مهارت دعا و طلب کردن واقعی و خالصانه بهرهمند شوی تا بتوانی به خواستههایت برسی. این کتاب با خاطراتی که تعریف میکند الگو و راهنمای خوبی است تا تو بتوانی با کمک آن گام به گام به اهدف و خواستههای قلبیات با سرعت هر چه بیشتر برسی.
مطالعه اینگونه مطالب تاثیر عمیقی در روح و روان ما ایجاد میکند. محققان مغز و اعصاب کشف کردهاند؛ از طریق خواندن، گوش فرا دادن و تماشا کردن روح و روان آدمی دانستههایی را دریافت میکند که در ضمیر ناخودآگاهش بهعنوان یک خاطره نقش میبندد و به این ترتیب تاثیرگذار میشود، همچنین بهطور ناخودآگاه مطابق همین الگو و اصول رفتار خواهد کرد، هرچند که بدون مربی، بدون تحصیل خاص یا حتی در گذشته آن را تجربه کرده باشیم.
پس با پیر فرانک و معجزاتی که برایمان تعریف میکند همراه شویم.
برای تبدیل رویاهایت به واقعیت
کوچ فاخته هاسیاوش والافر
خوشبختبودن یادگرفتنی است نه بهدست آوردنی!پیر فرانک
زندگی باشکوهجول استیون
فراتر از راز؛ قدرت معنوی و قانون جذبلیزا لاو
من خوشم نیومد و پشیمون هستم از گرفتنش! من این سبک کتاب هایی که مثل کتاب داستان بیاد فقط داستان این و اون رو بگه نمی پسندم.