کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز) پیر فرانک + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز)

کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز)

معرفی کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز)

کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز) نوشتهٔ «پیر فرانک» با ترجمهٔ «هما احمدی» به‌وسیلهٔ انتشارات لیوسا روانهٔ بازار کتاب ایران شده است. این کتاب، اثری در حوزهٔ خودیاری و توسعهٔ فردی است که به بررسی نقش آرزوها و نحوهٔ تحقق آن‌ها در زندگی می‌پردازد. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و آموزه‌های عملی، هفت راهکار مشخص برای آرزوکردن موفقیت‌آمیز ارائه می‌دهد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز)

«پیر فرانک» در کتاب «فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزوکردن موفقیت‌آمیز)» با روایتی شخصی و صمیمانه به موضوع آرزوها و تحقق آن‌ها پرداخته است. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که نویسنده پس از سال‌ها تجربهٔ شخصی و مشاهدهٔ تأثیر آرزوها بر زندگی خود و اطرافیانش، تصمیم می‌گیرد این تجربیات را به‌صورت هفت راهکار عملی تدوین کند. اثر حاضر به بررسی این ایده می‌پردازد که آرزوها، چه آگاهانه و چه ناخودآگاه همواره در حال تحقق‌یافتن هستند و کیفیت زندگی هر فرد تا حد بسیاری به نحوهٔ آرزوکردن و باورهای او بستگی دارد. «پیر فرانک» با مثال‌های واقعی و داستان‌های زندگی خود تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه می‌توان با تغییر نگرش و فرمول‌بندی درست آرزوها، مسیر زندگی را تغییر داد. کتاب حاضر به‌دور از شعارزدگی بر اهمیت شکرگزاری، اعتماد و شناخت باورهای محدودکننده تأکید دارد و خواننده را به تمرین و تجربهٔ عملی دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز)

این کتاب با بیان داستان‌های شخصی نویسنده آغاز می‌شود و نشان می‌دهد که آرزوها از کودکی تا بزرگسالی چگونه می‌توانند زندگی را شکل دهند. «پیر فرانک» معتقد است که همهٔ انسان‌ها، چه بخواهند و چه نخواهند همواره در حال آرزوکردن هستند و این آرزوها، چه مثبت و چه منفی به‌نوعی در زندگیشان تحقق می‌یابد. در ادامه، هفت راهکار اصلی برای آرزوکردن موفقیت‌آمیز معرفی می‌شود؛ شروع با آرزوهای کوچک و ساده برای تقویت اعتمادبه‌نفس و باور به امکان تحقق آرزوها، فرمول‌بندی درست آرزوها با استفاده از جملات مثبت و زمان حال به‌جای تأکید بر کمبودها یا آینده، شکرگزاری به‌عنوان موتور محرک تحقق آرزوها و تمرکز بر داشته‌ها به‌جای کمبودها، متقاعدکردن عقل و شناخت نقش باورهای محدودکننده که ممکن است مانع تحقق آرزوها شوند، اعتماد به روند تحقق آرزوها و پرهیز از شک و تردید که می‌تواند انرژی آرزو را تضعیف کند، آمادگی برای مواجهه با «تصادف» و پذیرش اینکه تحقق آرزوها ممکن است از راه‌هایی غیرمنتظره رخ دهد، کشف آرزوهای راستین و هماهنگ با طبیعت و نیازهای واقعی فرد و نه‌صرفاً تقلید از خواسته‌های دیگران. «پیر فرانک» در کتاب حاضر با مثال‌های ملموس و تمرین‌های عملی، خواننده را تشویق می‌کند تا آرزوهای خود را شفاف کند، آن‌ها را بنویسد و با اعتماد و شکرگزاری منتظر تحققشان بماند.

چرا باید کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز) را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر نقش افکار و باورها در شکل‌دهی به واقعیت زندگی، راهکارهایی ارائه می‌دهد که می‌تواند به افراد کمک کند تا مسئولیت بیشتری نسبت به خواسته‌ها و آرزوهای خود بپذیرند. اثر حاضر با مثال‌های واقعی و تمرین‌های ساده به خواننده نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییر نگرش و فرمول‌بندی درست آرزوها، کیفیت زندگی را بهبود بخشید؛ همچنین این کتاب به اهمیت شکرگزاری، اعتماد به روند زندگی و شناخت باورهای محدودکننده می‌پردازد و راه‌هایی برای غلبه بر تردید و ترس ارائه می‌کند.

خواندن کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب حاضر برای کسانی مناسب است که به‌دنبال ایجادکردن تغییر مثبت در زندگی، افزایش اعتمادبه‌نفس و تحقق اهداف شخصی هستند؛ همچنین افرادی که با احساس کمبود، تردید یا باورهای محدودکننده دست‌وپنجه نرم می‌کنند، می‌توانند از آموزه‌های این کتاب بهره‌مند شوند.

بخشی از کتاب فقط آرزو کن (هفت راهکار برای آرزو کردن موفقیت‌آمیز)

«راهکار ۵: اعتماد به جای تردید

تردید شکلی دیگر از باورهای جزمی‌ست که بر امر آرزو کردن تأثیر بسیار منفی می‌گذارد. اگر می‌خواهیم به آرزو کردن موفقیت‌آمیز دست بزنیم، شک و تردید را نباید تقویت کنیم، زیرا شک و تردید چیزی به جز اعتقاد به برآورده نشدن آرزو نیست.

کسی که می‌گوید به آرزو کردن اعتقاد ندارد، در حقیقت بر این باور است که: عکس آنچه آرزو می‌کند اتفاق خواهد افتاد.

ما همیشه به چیزی معتقد هستیم. حتی به اینکه جواب نمی‌گیریم.

شگفت‌انگیز اینکه تردیدهایمان شدید و غلیظ‌تر از اعتقادمان به آرزو کردن موفقیت‌آمیز هستند. ولی با تردید تنها همچون سدی بر سر راه موفقیت قرار می‌گیریم. با شک و تردید آرزوهایمان را به محض ارسال به بازگشت فرامی‌خوانیم.

بسیار اتفاق می‌افتد که به موازات آرزو کردن می‌اندیشیم: «این کار در هر حال فایده‌ای ندارد.» و این فکر نیز چیزی به جز یک آرزوی آشکار نیست. در این صورت موقعیت انتظار چنین است: «جواب نمی‌دهد.» یا: «در زندگی من جواب نمی‌دهد.» و آن وقت چه اتفاقی می‌افتد؟ آن آرزوی ارسال شده به همین صورت نتیجه می‌دهد.

تردید یک آرزوی بسیار روشن نیز هست

وقتی آدم تصمیم می‌گیرد خود را محدود کند، این محدودیت را به‌درستی تجربه خواهد کرد.

با افکار هراس‌آلود نیز روند برآورده شدن آرزو متوقف می‌شود. در پس فکر: «من دارم چه کار می‌کنم، این که فایده‌ای ندارد»، در واقع شک و تردید نهفته است. اگر آدم باور داشته باشد که آرزویش برآورده می‌شود، دیگر لازم نیست غم و اندوه به خود راه دهد. نگرانی و اضطراب تنها نشانگر آن است که آدم به شک و تردید بیشتر از برآورده شدن آرزویش چنگ انداخته است.

۷۰%