معرفی و دانلود کتاب دوازده گام تا خام گیاه خواری + خلاصه رایگان

سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دوازده گام تا خام گیاه خواری

"پخت غذا

پیش‌بینی می‌کنم که برای بیشتر خوانندگان این کتاب، تمام این حقایق منفی درباره‌ی پخت غذا بسیار جالب و تعجب‌آور باشد. واقعاً چگونه یک کار بسیار معمولی به نام ""پخت"" این‌قدر مضر است؟ در غذای ما هنگام آب‌پز کردن، بخارپز کردن، سرخ کردن یا کباب کردن چه اتفاقی می‌افتد؟"

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوازده گام تا خام گیاه خواری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدوازده گام تا خام گیاه خواری
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه فلسفه گیاه خواری

matin gsm
۱۴۰۴/۰۶/۳۰

کتابی بی نظیر برای کسانی که از دست پخته خواری در بستر بیماری اند ویا خدای نکرده در چنگال مرگ ونیز برای کسانی که از دست پخته خواری وبیماریهای مربوطه اش گریخته اند وهنوز فرصت بیماریشان فرا نرسیده کتابی عالیست

M.P.Sobhani
۱۴۰۳/۰۹/۲۰

این کتاب راهنمایی جامعی برای اصلاح کل سبک زندگی هست و به خوبی به چالش‌های رایج خام‌گیاه‌خوار شدن پاسخ میده. خوندن این کتاب رو به افرادی که تصمیم به خام‌گیاه‌خواری گرفتن توصیه میکنم.