معرفی و دانلود کتاب سرگذشت یک یوگی pdf + خلاصه رایگان
٪۵۰

کتاب سرگذشت یک یوگی

۳.۶ امتیاز(از ۳۶ رأی)

معرفی کتاب سرگذشت یک یوگی

کتاب سرگذشت یک یوگی (Autobiography of a yogi) نوشته پارامهانسا یوگاناندا و ترجمه سیدخشایار کیافر است و انتشارات کدیور آن را منتشر کرده است. این کتاب روایتی از زندگی نویسنده، جست‌وجوی معنوی او، دیدار با استادان هندی و تجربه‌هایی است که مرز میان زندگی روزمره و امر قدسی را جابه‌جا می‌کند. این کتاب از خاطرات کودکی و مرگ مادر تا شفا، مراقبه، سفر و مواجهه با چهره‌های پر از رمزوراز، با زنجیره‌ای از رخدادها پیش می‌رود که هم حال‌وهوای زندگی‌نامه‌ای به اثر می‌دهند و هم تصویری از سنت یوگا و سلوک در هند را ارائه می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سرگذشت یک یوگی اثر پارامهانسا یوگاناندا

کتاب سرگذشت یک یوگی، نوشته‌ی پارامهانسا یوگاناندا، شرح زندگی نویسنده را از سال‌های کودکی او آغاز می‌کند و به‌تدریج روایت را به مسیر جست‌وجوی معنوی، شاگردی، مراقبه و دیدار با استادان گوناگون می‌برد. خانواده، آیین‌های هندی، رابطه‌ی عاطفی با مادر، انضباط پدر و حضور پررنگ چهره‌های قدسی، همگی در شکل‌گیری نگاه راوی نقش دارند. فهرست فصل‌ها نیز این مسیر را روشن می‌کند: از والدین و دوران شیرخوارگی و مرگ مادر تا فصل‌هایی درباره قدیسان، تجربه‌ی آگاهی کیهانی، سال‌های اقامت در خانقاه استاد و دیدار با شخصیت‌های شگفت‌انگیز.

کتاب سرگذشت یک یوگی می‌کوشد نشان دهد تجربه‌ها در ذهن و زندگی راوی چه اثری گذاشته‌اند. در بخش‌های مختلف، تصویر لاهیری ماهاسایا، نقش سری یوکتسوار، میل مداوم به رفتن به هیمالیا و کشمکش میان زندگی خانوادگی و کشش درونی به سلوک به ستون‌های اصلی این اثر تبدیل می‌شوند. معجزه، شهود، شفا و حضور استادان در این کتاب صرفاً برای شگفتی‌آفرینی نیامده‌اند؛ این عناصر بخشی از جهان‌بینی راوی هستند و از خلال آن‌ها معنای رنج، مرگ، انضباط، ایمان و رهایی بررسی می‌شود. فضای این اثر هم شخصی است و هم خواننده را با یک سنت فکری و معنوی گسترده‌تر آشنا می‌کند.

الویس پریسلی (Elvis Presley) در سال ۱۹۶۵ میلادی از طریق آرایشگرش (لری گلر) با کتاب سرگذشت یک یوگی آشنا شد. این خواننده‌ی آمریکایی در سراسر دهه‌ی ۱۹۷۰ به مطالعه‌ی این کتاب ادامه داد. او در ۲۱ ژانویه‌ی ۱۹۷۷ یک نسخه از این کتاب را در اتاق خود در هتلی در نشویل جا گذاشت. این نسخه بعدها همراه با نامه‌ای که اصالت آن را تأیید می‌کرد، در یک حراجی به فروش رسید.

خلاصه کتاب سرگذشت یک یوگی

خاطرات کودکی موکوندا (پارامهانسا یوگاناندا) با خاطراتی از تجربه‌های درونی، دلبستگی عمیق به چهره‌های معنوی و میل شدید به ترک خانه و رفتن به هیمالیا همراه است. مرگ مادر، تأثیر تصویر لاهیری ماهاسایا، روایت‌هایی از شفا و مکاشفه و دیدار با قدیسان، مسیر او را روشن‌تر می‌کند. راوی در ادامه با استادان مختلف روبه‌رو می‌شود، از خانه می‌گریزد، با مخالفت خانواده دست‌وپنجه نرم می‌کند و به‌دنبال استادی می‌گردد که بتواند جست‌وجوی درونی‌اش را جهت بدهد. کتاب حاضر مسیر شکل‌گیری یک سالک را از طریق شرح تجربه‌های خانوادگی، عاطفی و معنوی او نشان داده است.

چرا باید کتاب سرگذشت یک یوگی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب سرگذشت یک یوگی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تصویری نزدیک از زندگی پارامهانسا یوگاناندا و مسیر شکل‌گیری نگاه معنوی او به‌عنوان یک یوگی ارائه می‌دهد.
  • خواننده با بخشی از سنت یوگا، رابطه‌ی استاد و شاگرد و جایگاه مراقبه در زندگی روزانه آشنا می‌شود.
  • فصل‌های گوناگون کتاب، مجموعه‌ای از دیدارها و تجربه‌ها را در کنار هم می‌گذارد که فهم جهان‌بینی راوی را آسان‌تر می‌کند.
  • این کتاب پیوند میان رنج‌های شخصی مانند فقدان مادر و جست‌وجوی معنوی را به‌شکل ملموس نشان می‌دهد.

خواندن کتاب سرگذشت یک یوگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب سرگذشت یک یوگی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به زندگی‌نامه‌های معنوی و روایت‌های مربوط به سلوک در هند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی یوگا، مراقبه و رابطه‌ی استاد و شاگرد بیشتر بدانند.
  • کسانی که به تجربه‌های شهودی، مکاشفه و روایت‌های مربوط به قدیسان توجه دارند.
  • مخاطبانی که از متن‌هایی با محور جست‌وجوی درونی لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند پیوند میان زندگی خانوادگی، فقدان و میل به رهایی را در روایتی بلند دنبال کنند.

درباره پارامهانسا یوگاناندا

پارامهانسا یوگاناندا (Paramhansa Yogananda) در سال ۱۸۹۳ میلادی چشم به جهان گشود و در سال ۱۹۵۲ درگذشت. او که هنگام تولد موکوندا (لعل‌گوش) نام داشت، یوگی و گورویی هندی بود که در کلکته‌ی هند زاده شد. او از طریق کتاب خود، روش «کریا یوگا» (Kriya Yoga) را به بسیاری از مردم غرب معرفی کرد. برادر کوچک‌ترش بیان کرده است که تجربه و آگاهی این نویسنده از همان سال‌های آغازین جوانی، فراتر از حالت عادی بود.

یوگاناندا در جوانی برای یافتن استادی روشن‌ضمیر که بتواند او را در مسیر ممارست معنوی راهنمایی کند، به دیدار بسیاری از قدیسان و فرزانگان هندی رفت. او پس از پشت سر گذاشتن امتحان متوسطه در رشته‌ی هنر در کالج کلیسایی اسکاتلندِ کلکته، در سال ۱۹۱۵ با مدرکی معادل لیسانس امروزی هنر یا BA فارغ‌التحصیل شد؛ سپس در همان سال به‌صورت رسمی به نظام رهبانیت پیوست و نام «سوامی یوگاناندا گری» را برگزید.

پارامهانسا یوگاناندا در سال ۱۹۱۷ مدرسه‌ای برای پسران در دیهیکا واقع در بنگال غربی بنیان نهاد که در آن روش‌های نوین آموزشی با آموزش یوگا و آرمان‌های معنوی در هم آمیخته شده بود. یک سال بعد، این مدرسه به رانچی انتقال یافت و بعدها به جامعه‌ی سات سنگ یوگودای هند، یعنی شاخه‌ی هندی سازمان آمریکایی یوگاناندا، تبدیل شد. ازجمله مکتوبات این نویسنده می‌توان به کتاب‌های «سرگذشت یک یوگی» (Autobiography of a yogi) و «کریا یوگا» اشاره کرد. او از چهره‌های شناخته‌شده‌ی معرفی یوگا به جهان غرب به شمار می‌رود.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره کتاب سرگذشت یک یوگی

سایت آمازون: کتاب سرگذشت یک یوگی یکی از مشهورترین آثار معنوی سده‌ی بیستم است. نویسنده در این کتاب، تجربه‌ها و دیدارهای خود با قدیسان و یوگی‌ها را روایت می‌کند و درباره‌ی موضوعاتی مانند معنویت، علم، معجزه، مرگ و رستاخیز سخن می‌گوید. او با نثری روان و دلنشین می‌کوشد خواننده را با جنبه‌های پنهان زندگی و ظرفیت‌های معنوی انسان آشنا کند. سرگذشت یک یوگی اثری الهام‌بخش برای دوستداران معنویت و جویندگان حقیقت است.

چه نسخه‌های دیگری از کتاب سرگذشت یک یوگی منتشر شده است؟

کتاب حاضر به‌همت مترجمان و نشرهای گوناگون روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپ‌هایی از این اثر را نشان می‌دهد:

- زندگینامه‌ی یک یوگی ترجمه‌ی فریبا مقدم، نشر نگارستان کتاب‏‫، ۱۴۰۴.

- س‍رگ‍ذش‍ت‌ ی‍ک‌ ی‍وگ‍ی‌ ترجمه‌ی گ‍ی‍ت‍ی‌ خ‍وش‍دل‌، نشر پ‍ی‍ک‍ان‌‬‏‫، ۱۳۸۳.‬

- ش‍رح‌ زن‍دگ‍ی‌ ی‍ک‌ ی‍وگ‍ی‌ ترجمه‌ی ان‍ج‍م‍ن‌ م‍ت‍رج‍م‍ی‍ن‌ (ش‍ورای‌ م‍ت‍رج‍م‍ی‍ن‌ ن‍ش‍ر ت‍ع‍ال‍ی‍م‌ ح‍ق‌)، ن‍ش‍ر ت‍ع‍ال‍ی‍م‌ ح‍ق‌، ۱۳۷۸.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرگذشت یک یوگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسرگذشت یک یوگی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۸/۰۴
فرمت کتابPDF

sara77
۱۴۰۳/۱۱/۰۵

من با ترجمه خانم گیتی خوشدل خواندم. در حین خواندن کتاب ، عاشق استاد یوگاناندا شدم. به معنای واقعی درک کردم که " ملت عشق از همه دین ها جداست ". عشق به ذات خدای لایتناهی در لابه‌لای صفحات کتاب به...بیشتر

m a
۱۴۰۳/۰۹/۰۲

من باترجمه گیتی خوشدل خو اندم.بسیارتامل برانگیز است ازاینکه ذهن چه قدرتی دارد،وبایوگا میتوان به آن رسید

۱۴۰۴/۰۶/۰۲

متاسفانه مشکل اساسی که من دارم اینه که بعضی مواقع می‌خوام خودم از روی پی دی اف بخونم و تو این برنامه وقتی صوتیش را میخری پی دی اف کتاب را همراهش برات نمیده

مهي
۱۴۰۴/۱۰/۳۰

خیلی اتفاقی این کتاب رو شروع کردم البته اسم یوگاناندارو قبلا از افراد برجسته ای شنیده بودم اما نمیدونستم کیه و هیچ شناختی نداشتم، ولی این کتاب منو شگفت زده کرد! مثل یک سفر بود ، سفری به هند و...بیشتر

yasnamehr
۱۴۰۴/۱۰/۲۶

این کتاب برای خواننده معنا، اتصال و افقهای بلندتر ارائه میکنه. حس این‌که زندگی فقط زخم و رنج نیست، یه جریان بزرگ‌تری هم هست و امکانات بسیار زیاد برای تبدیل شدن به آنچه که نیستیم

۱۴۰۴/۱۰/۱۵

عالی

mahka
۱۴۰۵/۰۲/۰۲

بسیار کتاب جالب و مفیدی بود کسانیکه به دنبال عرفان و مباحث معرفتی هستند براشون جالب خواهد بود. دیدگاه های خوبی برای ساحت معنا ارائه کرده