کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها زهرا فتاحی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

معرفی کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

معرفی کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

کتاب الکترونیکی «شخصیت‌شناسی بر اساس آرکی‌تایپ‌ها: شناخت ۸ تیپ شخصیتی مردانه و ۷ تیپ شخصیتی زنانه» نوشتهٔ زهرا فتاحی و منتشرشده توسط انتشارات ذهن موفق، به بررسی کهن‌الگوهای یونگی و کاربرد آن‌ها در خودشناسی و دیگرشناسی می‌پردازد. این اثر با رویکردی تحلیلی، به معرفی تیپ‌های شخصیتی مردانه و زنانه و تأثیر آن‌ها بر روابط، انتخاب شغل و مسیر زندگی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

این کتاب با الهام از نظریات «کارل گوستاو یونگ» دربارهٔ آرکی‌تایپ‌ها یا کهن‌الگوها، به بررسی ۱۵ تیپ شخصیتی (۸ مردانه و ۷ زنانه) می‌پردازد. نویسنده تلاش می‌کند با زبانی قابل‌فهم، مفاهیم پیچیدهٔ روان‌شناسی تحلیلی را به زندگی روزمره پیوند بزند و نشان دهد که شناخت این الگوها چگونه می‌تواند به بهبود روابط خانوادگی، شغلی و اجتماعی کمک کند. کتاب در سال ۱۳۹۸ منتشر شده و در کنار معرفی ویژگی‌های هر تیپ، به کاربردهای عملی آن‌ها در انتخاب شغل، تربیت فرزند، ازدواج و مدیریت روابط می‌پردازد. بخش‌هایی از کتاب به طرح‌واره‌های شخصیتی و تأثیر آن‌ها بر رفتار و تصمیم‌گیری اختصاص یافته است. همچنین، نمونه‌هایی واقعی از شرکت‌کنندگان کارگاه‌های شخصیت‌شناسی آورده شده تا خواننده با مصادیق عینی مواجه شود. این کتاب برای کسانی نوشته شده که دغدغهٔ خودشناسی، بهبود ارتباطات و رشد فردی دارند و می‌خواهند با شناخت بهتر خود و دیگران، مسیر زندگی‌شان را هدفمندتر انتخاب کنند.

خلاصه کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

این کتاب با معرفی آرکی‌تایپ‌ها یا کهن‌الگوهای یونگی، به بررسی ویژگی‌ها، نقاط قوت و ضعف، علایق و سبک زندگی هر تیپ شخصیتی می‌پردازد. برای هر آرکی‌تایپ، نمادها و افسانه‌های یونانی مرتبط، ویژگی‌های کلی، مشاغل و رشته‌های تحصیلی مناسب، رفتارهای دوران کودکی، نیازها و رفتارها در روابط عاطفی و چالش‌های شخصیتی شرح داده می‌شود. به‌عنوان مثال، تیپ «دیمیتر» نماد مادر بودن و فداکاری است و تمرکز اصلی‌اش بر خانواده و فرزندان قرار دارد؛ تیپ «هفاسیتوس» مردی خلاق و درون‌گراست که نیاز به کشف استعدادهایش دارد؛ «آتنا» نماد عقل و خرد است و زنان این تیپ هدفمند و منطقی‌اند؛ «آرس» مردی هیجان‌طلب و رفیق‌باز است که گاهی بی‌برنامه عمل می‌کند؛ «آرتمیس» زنی مستقل و هدفمند است که برای رسیدن به اهدافش از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند؛ «زئوس» مردی مدیر و قدرت‌طلب است که بر موفقیت و رهبری تمرکز دارد؛ و «آفرودیت» نماد عشق و زیبایی است و زنان این تیپ به ظرافت‌های زنانه و لذت بردن از زندگی اهمیت می‌دهند. کتاب نشان می‌دهد که هر تیپ شخصیتی، نقاط قوت و چالش‌های خاص خود را دارد و با شناخت این ویژگی‌ها می‌توان روابط بهتری ساخت، شغل مناسب‌تری انتخاب کرد و مسیر رشد فردی را آگاهانه‌تر پیمود. همچنین، بخش‌هایی به طرح‌واره‌های شخصیتی اختصاص یافته که توضیح می‌دهد چگونه الگوهای ذهنی و باورهای ریشه‌دار می‌توانند انتخاب‌های ما را تحت تأثیر قرار دهند و چه راهکارهایی برای اصلاح آن‌ها وجود دارد.

چرا باید کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ چارچوبی برای شناخت تیپ‌های شخصیتی مردانه و زنانه، به خواننده کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود و اطرافیانش را بهتر درک کند. با مطالعهٔ این اثر، می‌توان مهارت‌های ارتباطی را بهبود بخشید، انتخاب‌های شغلی و عاطفی آگاهانه‌تری داشت و در تربیت فرزند یا مدیریت روابط خانوادگی موفق‌تر عمل کرد. همچنین، تمرین‌ها و مثال‌های واقعی کتاب، امکان کاربردی‌کردن مفاهیم را در زندگی روزمره فراهم می‌کند.

خواندن کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی مناسب است که به دنبال خودشناسی، بهبود روابط عاطفی و خانوادگی، انتخاب شغل مناسب یا رشد فردی هستند. همچنین، مشاوران، روان‌شناسان، والدین، مدیران و افرادی که دغدغهٔ شناخت بهتر انسان‌ها را دارند، می‌توانند از محتوای آن بهره‌مند شوند.

فهرست کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

- مقدمه و تعریف آرکی‌تایپ‌ها: معرفی مفهوم کهن‌الگوها و اهمیت آن‌ها در روان‌شناسی یونگی. - معرفی تیپ‌های شخصیتی زنانه (آتنه، آرتمیس، دیمیتر، هرا، پرسفون، آفرودیت، هستیا): برای هر تیپ، نمادها، ویژگی‌های کلی، مشاغل مناسب، رفتارهای دوران کودکی، روابط عاطفی، چالش‌ها و داستان اسطوره‌ای مرتبط شرح داده می‌شود. - معرفی تیپ‌های شخصیتی مردانه (آرس، آپولو، زئوس، هادس، دیونوسوس، پوزیدون، هرمس، هفاسیتوس): هر تیپ با تمرکز بر ویژگی‌ها، نقاط قوت و ضعف، شغل و رشتهٔ تحصیلی، روابط عاطفی و چالش‌های شخصیتی بررسی می‌شود. - طرح‌واره‌های شخصیتی: توضیح ۱۶ طرح‌وارهٔ رایج و تأثیر آن‌ها بر انتخاب‌ها و روابط، با تمرکز بر راهکارهای اصلاحی. - نمونه‌های واقعی از کارگاه‌های شخصیت‌شناسی: روایت تجربه‌های افراد با تیپ‌های مختلف و تغییرات حاصل از شناخت شخصیت خود. - جمع‌بندی و توصیه‌های کاربردی برای رشد فردی و بهبود روابط.

بخشی از کتاب شخصیت شناسی بر اساس آرکی تایب ها

«دیمیتر نماد مادر بودن، برکت و باروری، روزی‌دهندگی، غلات و حاصلخیزی بود. دیمیتر به شکل زنی با پیراهنی بلند به تصویر کشیده شده با خوشه‌ای از گندم با سیبی در دست که نشانه برکت، بخشندگی و روزی‌دهنده بودن است. دیمیتر او مادر زمین است اما مادر همه قسمت‌های زمین نیست، بلکه مادر آن قسمتی است که حاصلخیز است و غذا تولید می‌کند. از آنجایی که دیمیتر نماد قوی است، تمایل دارد مادر شود. زایمان را کار راحتی می‌داند و به راحتی زایمان می‌کند. هنگام تولد اولین فرزندش طوری از فرزند مراقبت می‌کند (مثلا طوری او را حمام می‌کند یا به او لباس می‌پوشاند) که گویی تاکنون چند فرزند بزرگ کرده است. برای این زنان تصویر در آغوش گرفتن فرزند و شیر دادن به فرزند زیباترین و متعالی‌ترین تصویر زندگی است. برای زنان دیمیتر فرزندان اولویت اول زندگی هستند. او زندگی خود را وقف فرزندانش می‌کند و اگر از زن دیمیتر بپرسند که به چه چیز افتخار می‌کند خواهد گفت فرزندانم و هیچ دستاورد دیگری را نام نمی‌برد. منبع انرژی، شادی و رضایت دیمیتر در زندگی فرزندانش است. او از فرزندان خود انرژی می‌گیرد. به همین دلیل پس از رفتن فرزندان و تنها ماندن، دیمیتر حالت پژمردگی، بی‌انگیزه بودن و حتی افسردگی پیدا می‌کند. در این حالت او از سردرد، پادرد، کمردرد و... شکایت می‌کند. هنگامی که فرزندان دیمیتر اطراف او جمع می‌شوند دیمیتر شاداب و سرحال می‌شود و سردرد خود را فراموش می‌کند. مثلا اگر یک روز تعطیل همه فرزندان دیمیتر در خانه او جمع شوند، مادر دیمیتر آن روز سرحال و شاد بوده، شروع به غذا درست کردن و پذیرایی از آن‌ها کرده و ناراحتی خود را فراموش می‌کند.»

Bravemariii
۱۴۰۴/۰۵/۱۱

متن کتاب روان و شیواست و نویسنده به خوبی منظور رو رسونده .من طی دو روز و جمعا دو ساعت تمومش کردم،من از قبل با بحث آرکی تایپ ها آشنا بودم واین کتاب رو برای تکمیل اون مطالعه کردم ،اگه

- بیشتر