کتاب سینما و شهر
۵٫۰
(۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب سینما و شهر
«سینما و شهر» فیلم و جوامع شهری در بستر جهانی مجموعهای است به قلم جمعی از نویسندگان حوزه علوم اجتماعی با گردآوری مارک شیل و تونی فیتز موریس (۱۹۵۳) درباره جامعهشناسی سینما. این کتاب به پدیده سینما به عنوان یکی از مظاهر فرهنگی در زندگی مدرن شهرنشینی نگاهی جامعهشناسانه دارد. مقالات این کتاب به قلم نویسندگان مختلف است که هرکدام مقولهای را در این زمینه مطرح میکنند.
در مقدمه گردآورندگان این مجموعه میخوانید:
این کتاب به چهار فصل تقسیم می شود: سه فصل از این چهار فصل به ترسیم رابطهٔ جغرافیایی بین قلمروهای کلیدی جهانی و انواع شهرها و فرهنگهای سینمایی خاص آن ها می پردازند (لوس آنجلس، شماری از شهرهای مستعمرات اروپایی پیشین، و شهرهای مرکزی دو قدرت استعماری پیشین اروپایی)؛ یک فصل دیگر به ترسیم رابطهٔ سیاسی- اقتصادی بین تولید فیلم و مصرف [یا تماشای] آن از یک سو و مراکز کلیدی شهر از سوی دیگر، اختصاص دارد. مقدمهٔ کوتاهی زینتبخش هر یک از فصل هاست که مقالات مختلف را به دیگر فصلها مرتبط می سازد. جانِ کلام این کتاب در دو مقالهٔ انتقادی طرح شده است: مقالهٔ نخست که «سینما و شهر در تاریخ و تئوری» نام دارد، برای ایجاد ارتباط میان سینما و جامعه شهری و جایگاه آن در تئوری فرهنگی و اجتماعی، زمینه یا بستر تاریخی و جغرافیایی کلان و گسترده ای فراهم میآورد؛ دومین مقاله با نام «فیلم و جوامع شهری در بستری جهانی» به نحوی دقیق به معرفی مقالات و فصلهای مختلف کتاب می پردازد و توجه ناگزیر آنها را به مقولهٔ قدرت، جهانیسازی و مقاومت ـ آنگونه که در سینما و فیلمها در محیط شهری نمود می یابند و یا به واسطهٔ آن عمل میکنند ـ مورد توجه قرار میدهد..
این کتاب برگرفته از همایش سینما و شهر است که ما آن را سازماندهی کردیم و مرکز پژوهشهای فیلم در کالج دانشگاهی دوبلین (یو سی دی ) در مارس ۱۹۹۹ میزبان آن بود. این همایش طیف گستردهای از پژوهشگران نامدار و نوظهور را گرد هم آورد که در حوزههای مرتبطی مثل مطالعات فیلم، جامعه شناسی، مطالعات شهری، جغرافیا و معماری، و با به کارگیری روش شناسیهای (متدولوژی) مختلف، به بررسی و تدقیق دربارهٔ رابطه غنی بین فیلم و محیط شهری پرداختند...
ازو و بوطیقای سینما
دیوید بوردول
بیداری اسلامی در بحرینسیدرضی عمادی
پاییز و خانه ای با شیروانی نارنجیرضا جعفرپور
روزشمار ۱۵ خرداد ۱۳۴۳ (۱۳۴۳/۴/۱ تا ۱۳۴۳/۶/۳۱)؛ جلد سومسیدمحمدصادق فیض
عهدی که وفا شد، الوعد المنجزسیدحسن شکری
افکار جاویدانحسین رحمتنژاد
کینو_آگورا؛ دکوپاژتیموتی بارنار
از واژه تا تعریفمریم صف آرا
حکمرانی اخلاقی (جلد اول)سیدعلی علوی
تجمل و تاریکیلورا امی اشلیتس
بر فراز المپ (قسمت دوم: بانیان خیر و شر)مهران نوروزی
جنسیت رزالیندیان کات
مفاهیم نقد فیلممجید اسلامی
نشانگرهای زیستی استرس در جنین و لارو ماهیانایرینا رادنوا
واژهنامهی زیستشناسی تکوینی و جنینشناسیفرانک جان دای
کارگاه هاژان کلود کری یر
راز پرواز
مصطفی بادكوبه ای هزاوه ای
توسعه در تاریکیسیدمحمد بهشتی
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس
بنیان های خیر عمومی؛ سبک زندگی خداگونهمحمد باقریان
حجم
۷۱۰٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۳۹۹ صفحه
حجم
۷۱۰٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۳۹۹ صفحه
قیمت:
۹۵,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
این کتاب نه تنها برای دوستداران سینما و فیلمنامه نویسی مفیده، بلکه برای افرادی که میخوان با آسیب های اجتماعی آشنا بشن هم بسیار کاربردیه. یکم کتاب سنگینیه و بهتره فیلم هایی که تو مثال ها میاره رو ببینید.