کتاب نامی برای اره ماهی
معرفی کتاب نامی برای اره ماهی
کتاب «نامی برای اره ماهی» نوشتۀ مهدی مرادی است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. این کتاب، ۲۵ شعر در قالبهای گوناگون را در برمیگیرد.
درباره کتاب نامی برای اره ماهی
کتاب نامی برای ارهماهی مجموعهای از شعرهای لطیف و خیالانگیز است که با زبانی ساده اما شاعرانه، به جهان نوجوانان سرک میکشد و از دلِ دغدغهها، احساسات و رؤیاهای آنها، شعری میسازد. مهدی مرادی در این مجموعه، نهتنها از تخیل و تصویرسازی بهره گرفته، بلکه تلاش کرده است با زبانی آشنا و قابللمس برای نوجوانان، پلی بزند بین احساسات انسانی و عناصر طبیعت.
در شعرهای کتاب نامی برای ارهماهی، رابطۀ انسان و طبیعت بهگونهای روایت میشود که نوجوان خواننده میتواند خودش را در آن بیابد: در میان باران، در نگاه پرندهها، در چرخش ماهیها، یا حتی در سکوت دریا. این پیوند میان درون انسان و طبیعت بیرونی، همان جادویی است که شعر نوجوان میتواند با زبان و تخیل روشنش خلق کند.
شعرهای مجموعۀ نامی برای ارهماهی، از نظر قالب و ساختار، متنوعاند؛ گاهی کلاسیکتر، گاهی آزادتر، اما همیشه با وفاداری به زبان نوجوانانهای که پر از حس است، بیتکلف است و در عین سادگی، عمق دارد. مرادی با کمکگرفتن از تشبیههای تازه، آرایههای ادبی و بازی با واژهها، جهانی میسازد که نوجوان خواننده در آن احساس غریبگی نمیکند.
نامی برای ارهماهی نه فقط یک مجموعه شعر برای نوجوانان، بلکه فرصتی است برای آنها تا از طریق شعر، احساساتشان را بفهمند، با دنیای اطرافشان ارتباط بگیرند و از تنهاییهای پنهانشان راهی به گفتگو و تخیل بیابند. این کتاب میتواند همراهی صمیمی باشد برای نوجوانی که میخواهد خودش را و دنیایش را پیدا کند.
خواندن کتاب نامی برای اره ماهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نامی برای اره ماهی
«ریلهای قهوهای سلام!