کتاب جامعه شناسی متاورس
معرفی کتاب جامعه شناسی متاورس
کتاب الکترونیکی جامعه شناسی متاورس نوشتۀ عباس محمدی اصل است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب جامعه شناسی متاورس، به بررسی دنیای متاورس و واقعیت مجازی پرداخته است.
درباره کتاب جامعه شناسی متاورس
اکثر تلاشهای فنی در عرصۀ تکنولوژی اطلاعات بر آن متمرکز است که اینترنت را بهاندازۀ دنیای حقیقی، موجودی واقعی کنند. دنیاهای مجازی مانند زندگی دوم از بهترین نمونههای این تلاشها به شمار میآیند. اکنون با واقعیت مجازی که در شرف تسخیر اینترنت است، نوعی جهان مجازی جمعی به نام متاورس به منصۀ ظهور رسیده است. در این جهان انسانها بهعنوان آواتار با یکدیگر و عوامل نرمافزاری در فضای سهبعدی در تعامل بوده و میتوانند به تجارت و کسبوکار و بازی و تبادل نظر و کار مشترک بپردازند. برای اینکه کاربر کاملاً در فضای مجازی غوطهور شود، باید واقعبینانه و قابلباور باشد و درگیری روانی و عاطفی با محیط را تضمین کند. در این راستا برای استفادۀ کارآمد از گرافیک کامپیوتری به یاری رشد سختافزارهای گرافیکی و الگوریتمها، جهانهای مجازی از چندضلعیهای مسطح به سایهزنی و نقشهبرداری بافت گراییدهاند و صحبتکردن و لامسه را در کنار تفسیر ایما و اشارات وضعیتی برای تداوم تعامل و بازخورد پیامدهای مورد انتظار و ناخواستهاش توسط هویتهای موجود و خودخواسته دیجیتالی ممکن ساختهاند. کتاب جامعه شناسی متاورس میکوشد اجمالاً خاستگاه اجتماعی تکوین متاورس را بکاود و تأثیر این دستاورد بر نوسازی همین خاستگاه را دنبال کند.
خواندن کتاب جامعه شناسی متاورس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث تکنولوژی و جامعهشناسی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب جامعه شناسی متاورس
«متاورس از دو واژه متا (Meta) و ورس (Verse) تشکیل شده است. کلمه متا به معنی «برتر» و ورس که از کلمه «Universe» گرفته شده به معنی «جهانی» است. به این ترتیب عبارت متاورس را میتوان «جهان برتر» یا «برتر از جهان» تلقی کرد.
متاورس به عنوان یک شبکه مجازی عمل کرده که در آن کاربران قادر خواهند بود با یکدیگر و با دیگر اجزای محیط اطراف خود تعامل کنند. به عبارتی دیگر، در دنیای متاورس افراد به صورت آنلاین و مجازی به نقشآفرینی میپردازند.
این دنیای مجازی، جنبههای مختلف شبکههای اجتماعی، بازیهای ویدئویی، فناوری واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) و در نهایت بلاک چین را با یکدیگر ادغام میکند. به همین دلیل متاورس را میتوان به دنیایی که توسط واقعیتهای مجازی و واقعیتهای افزوده ساخته میشود هم نسبت داد.
با افزایش نفوذ بلاکچین در دنیای فناوری، پای متاورس به بازیهای بلاکچینی باز شد. بازیهایی که افراد در آن میتوانند آیتمهای بازی را با خرید ارز دیجیتال به دست بیاورند. البته توجه داشته باشید نوع عملکرد بازیهای متاورس در بلاکچین، تفاوتی با بازیهای غیر بلاکچینی ندارد و فقط داراییهای بازیکن در بازی به توکن تبدیل شده است...»
حجم
۷۲۲٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۹۵ صفحه
حجم
۷۲۲٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۹۵ صفحه