کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی
معرفی کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی
کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی نوشتهٔ محدثه قوامی پور سرشکه و امیررضا محمودی است. انتشارات جهان سیاست این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی
کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی دربارهٔ مسائلی به بحث میپردازد که از منظر حقوقی در ایران و دیگر کشورهای برای فعالیت در عرصهٔ دیجیتال منجر به وقوع جرم توسط افراد و محکومیت آنان میگردد. این کتاب به پژوهشگران در زمینه حقوق داخلی و حقوق بینالملل و همه کسانی که در حوزه ارز دیجیتال فعالیت دارند توصیه میشود تا از قوانین در این حوزه در ایران و سایر کشورهای جهان اطلاعت دقیق پیدا کنند. اطلاع از این قوانین به ویژه برای کسانی مناسب است که در حوزهٔ ارز دیجیتال کسب و کار خود را مستقر کردهاند و در حال ترید میباشند.
خواندن کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم حقوقی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جرم انگاری حوزه کسب و کار ارز دیجیتال در اسناد بین المللی
«در راستای دستیابی به عدالت اجتماعی و با توجه به شرایط متفاوت کشورها از منظر شرایط اقتصادی حاکم بر آنها و بر کسبوکار آنها مانند تحریمها، شرایط اجتماعی، اعتقادی، سیاسی، ارائه یک نسخه واحد برای همه خالی از اشکال به نظر نمیرسد. برای حفظ نظم عمومی اقتصادی و امنیت در کسبوکار دولت دست به اعمال محدودیتهای کسبوکار با وضع مقررهای مختلف در راستای اهداف خود میزند. نهادهایی که در جهتگیری نظم عمومی اقتصادی مؤثرند، متعددند و این امر خود از عمده مشکلاتی است که رتبه کسبوکار ایران را با توجه سهولت رفع آن با چالش مواجهه کرده است.
در این تحقیق به جرائم حوزه کسبوکار بهعنوان متغیر اصلی پرداخته شده و همچنین میتوان از اسناد بینالمللی، نحوه اجرای اسناد بینالمللی و ارزهای دیجیتال بهعنوان متغیر فرعی نام برد.
با توجه به تحول حقوق بینالمللی کار و با پیدایش فناوری الکترونیکی همچون ارزهای دیجیتال که با پیشرفت چشمگیر خود باعث تغییر و تحول فضای کسبوکار شدهاند و باوجود خلأهای قانونی و نبود قانون شفاف در این زمینه که ارتکاب جرائم متعددی همچون پولشویی، تأمین مالی تروریسم و همچنین فرار مالیاتی بهوسیله ارزهای دیجیتال را آسان کردهاند به بررسی این موضوعات پرداخته تا تأثیر قوانین و مقررات موجود و اسناد بینالمللی را در جرائم حوزه کسبوکار با نگاهی به ارزهای دیجیتال مشخص سازیم.
جعفری، امین، (۱۳۹۹)، مبانی حقوق کیفری کسبوکار، تهران : انتشارات سمت. نویسنده در این کتاب به بررسی ماهیت حقوق کیفری کسبوکار اصول، مفاهیم و تکنیک هاپرداخته و مشخص کرده که حقوق کیفری کسبوکار چگونه همزمان به مجازات، بزه، و سازوکارهای جایگزین مجازات میپردازد. این کتاب به مبانی حقوق کیفری کسبوکار و تکنیکهای پیشگیرانه پرداخته که ما به بررسی تأثیر اسناد بینالمللی در جرائم این حوزه میپردازیم.
واحدزاده، سینا و ملکزاده، فهیمه، (۱۳۹۹)، جایگاه فقهی حقوقی ارزهای دیجیتال، تهران: انتشارات خرسندی. نویسنده در این کتاب به بررسی شکلگیری و کارکرد ارزهای دیجیتال و نقش قوانین در ارزهای دیجیتال و جایگاه فقهی آن پرداخته است و جنبههای قانونی و حقوقی ارز دیجیتال را در کشورهای مختلف بررسی کرد که ما به دنبال بررسی ارزهای دیجیتال در جرائم حوزه کسبوکار هستیم.»