کتاب زندگی به روش یک هنرمند
معرفی کتاب زندگی به روش یک هنرمند
کتاب زندگی به روش یک هنرمند نوشتهٔ جولیا کامرون و ترجمهٔ علی حقی دهکردی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی یک مسیر شهودی برای خلاقیت بیشتر است.
درباره کتاب زندگی به روش یک هنرمند
کتاب زندگی به روش یک هنرمند راهنمایی ارزشمند برای افرادی است که به دنبال کشف خلاقیت و تقویت توانمندیهای هنری خود هستند. این کتاب، با الهام از اثر پیشین نویسنده، راه هنرمند، به خوانندگان کمک میکند تا از طریق تمرینات عملی و الهامات روزمره، به یک زندگی هنری و خلاقانه دست یابند. جولیا کامرون در این کتاب، با بهرهگیری از تجربیات شخصی و روشهای اثبات شده، نشان میدهد که چگونه میتوان با پذیرش خلاقیت، زندگیای پر از رضایت و معنا ساخت. او با ارائه تکنیکهای روزانه مانند "صفحات صبحگاهی" و "قرارهای هنری"، خواننده را به سوی کشف خود و تقویت اعتماد به نفس خلاقانه هدایت میکند. هدف اصلی کتاب، خلق یک تغییر مثبت در نگرش به زندگی و هنر است، به طوری که هر فرد بتواند هنرمند درون خود را پیدا کرده و آن را به دنیای بیرون منتقل کند. این کتاب از بهترین کتابها در زمینهٔ توسعهٔ شخصی و خلاقیت شناخته میشود.
خواندن کتاب زندگی به روش یک هنرمند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی به روش یک هنرمند
«هنگامی که درخواست راهنمایی میکنیم، به نحو احسن و با دقت هدایت میشویم. متوجه میشویم که آرزوها، امیدها، و خواستههای ما به وسیله آرزوها، امیدها، و خواستههای دیگران برآورده میشوند. به تدریج میفهمیم که یکی از اعضای جامعه هستیم، دوستی در میان دوستان. با گوش دادن به راهنماییها و پیروی از آنها، تجربهای از هماهنگی به دست میآوریم. راهنمایی ما را بخشی جداناشدنی از یک کل بزرگتر میکند. این تجربه، آمیختهگیِ دلپذیرِ آرزوها و برنامههای ما هماهنگ با برنامهها و آرزوهای کیهانی است که به خیر و صلاح ما عمل میکند. «شانس» ما بهبود مییابد و به آن اعتماد میکنیم. بیشتر و بهتر در مکان و زمان مناسب قرار میگیریم. دیگر برخوردهای اتفاقی را، تصادفی نمیپنداریم؛ بلکه به عنوان اقداماتِ هدفمندِ کیهان به نفع ما تلقی میشوند.
با گذشت زمان و همکاری با راهنماییهایمان، پذیرندهتر میشویم. به مسیرهای مثبتی هدایت میشویم که کیهان برای ما تعیین کرده است. احساس میکنیم با چرخدندههای عظیم سرنوشت همراهی میکنیم. راهنماییها نشانههایی به ما میدهند و ما هر چه بیشتر به این نشانهها توجه کنیم به سمتِ مسیرهای ناگهانی که به ما نشان داده میشود، حرکت میکنیم. حدس و شهود ما، تبدیل به بخشی کارآمد از ذهنمان میشود. به آن اعتماد داریم و قدم به قدم طبق دستورالعملهای آن پیش میرویم. گاهی اوقات ممکن است بپرسیم «بعدی چیست؟» و به دنبال راهنماییِ ظریفی باشیم که باید دنبال کنیم. هنگامی که درخواست میکنیم هدایت شویم، هدایت میشویم. با جستوجو برای راهنمایی، راهنمایی میشویم.
برای دریافت راهنمایی، بنویسید!
وقتی تدریس میکنم، اغلب از من پرسیده میشود که برای دریافت راهنمایی، باید درباره چه چیزهایی سؤال کنیم. پاسخ من ساده است: «هر چیزی و همه چیز». بهترین روش برای پیدا کردن موضوعاتی که میتوانید از دریافت راهنمایی برای آنها بهره ببرید، انجام یکی از تمرینات مورد علاقهام است: لیست آرزوها.»