دانلود و خرید کتاب سازمان همکاری شانگهای آتنا پوریازاده
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سازمان همکاری شانگهای

کتاب سازمان همکاری شانگهای

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سازمان همکاری شانگهای

کتاب «سازمان همکاری شانگهای» نوشتۀ آتنا پوریازاده است و انتشارات ترجمان نگار آن را منتشر کرده است. سازمان همکاری شانگهای یک منبع جامع برای درک عملکرد و اهمیت این سازمان منطقه‌ای در دوران معاصر است و به‌ویژه تأثیر آن بر سیاست‌های امنیتی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را به شکلی تحلیلی و دقیق بررسی می‌کند.

درباره کتاب سازمان همکاری شانگهای

کتاب سازمان همکاری شانگهای به تحلیل یکی از مهم‌ترین سازمان‌های منطقه‌ای پس از دوران جنگ سرد می‌پردازد که به دلیل پویایی و تأثیرگذاری آن در فضای اوراسیا به‌عنوان نماد همکاری‌های منطقه‌ای شناخته می‌شود. این کتاب به‌ویژه نقش جمهوری اسلامی ایران را در این سازمان مورد بررسی قرار می‌دهد و سیاست نگاه به شرق را که از دولت نهم جمهوری اسلامی پیگیری شده، در این چارچوب تحلیل می‌کند.

سازمان همکاری شانگهای در ابتدا با هدف پیشبرد همکاری‌های چندجانبه در زمینه‌های امنیتی، سیاسی، اقتصادی، تجاری و اجتماعی شکل گرفت. اعضای اصلی این سازمان شامل چین، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان و قرقیزستان هستند و ایران نیز در قالب یک عضو ناظر در این ساختار جای دارد. در طول زمان، ازبکستان نیز به عضویت کامل این سازمان درآمد.

کتاب سازمان همکاری شانگهای به طور جامع به کارکردهای متنوع این سازمان پرداخته است. یکی از مهم‌ترین ابعاد همکاری در این سازمان، ایجاد امنیت دسته‌جمعی است. نویسنده توضیح می‌دهد که در عصر حاضر، امنیت و اقتصاد کشورها به‌گونه‌ای به هم گره‌خورده است که هیچ کشوری نمی‌تواند تنها در مرزهای جغرافیایی خود به طور مستقل امنیت یا توسعه اقتصادی را تضمین کند. به همین دلیل، سازمان‌هایی مانند سازمان همکاری شانگهای که ابعاد امنیتی و اقتصادی را هم‌زمان در بر می‌گیرند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

در بخش‌های مختلف کتاب سازمان همکاری شانگهای، جغرافیای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی منطقه آسیای مرکزی تحلیل می‌شود و ساختار کلی سازمان، ارزش‌های مشترک اعضا و کارکردهای این سازمان تشریح می‌شود. علاوه بر این، رویکردهای متفاوت چین و روسیه به سازمان همکاری شانگهای مورد بررسی قرار می‌گیرد و نقش جمهوری اسلامی ایران در این سازمان و تأثیر آن بر سیاست خارجی ایران تحلیل می‌شود. نویسنده در تحلیل خود به این نکته اشاره دارد که ایران باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی استراتژیک، منابع طبیعی و ظرفیت‌های سیاسی و اقتصادی خود، جایگاه مهمی در سازمان همکاری شانگهای دارد. از دیدگاه ایران، این سازمان می‌تواند ابزاری برای کاهش تهدیدات غرب، به‌ویژه ایالات متحده، و همچنین کسب فناوری‌های پیشرفته و رشد اقتصادی با هزینه‌های کمتر باشد.

خواندن کتاب سازمان همکاری شانگهای را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به مخاطبانی که علاقه‌مند به مطالعۀ ارتباط میان اقتصاد و امنیت در نظام بین‌الملل هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سازمان همکاری شانگهای

«کشورهای آسیای میانه شامل قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان از سال ۲۰۰۰ میلادی شاهد رشد قابل‌ملاحظه اقتصادی به دلیل برخورداری از صنایع موجود در این کشورها بوده‌اند که ناشی از صادرات کالاهای مصرفی و نیروی کار نیز بوده است. بااین‌وجود شکل‌گیری چرخه‌های مصرفی و رکود اخیر اقتصادی به‌خوبی تهدیدهای ناشی از اتکا به صادرات مواد معدنی و نفتی و همچنین اتکا به درآمدی که شهروندان آسیای مرکزی که به‌عنوان نیروی کار در دیگر کشورها مشغول کار هستند به این منطقه می‌فرستند به‌خوبی اهمیت ارتقای رقابت‌پذیری، بهبود جایگاه اقتصادی‌های این منطقه را در اقتصاد جهانی، تنوع‌بخشی به ساختارهای تولید و بهبود انعطاف‌پذیری اقتصادی در برابر شوک‌های اقتصادی و تجاری خارجی نشان داد»


نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷۱۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۹۳ صفحه

حجم

۷۱۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۹۳ صفحه

قیمت:
۱۱۱,۶۰۰
تومان