کتاب به وقت بارش باران
معرفی کتاب به وقت بارش باران
کتاب به وقت بارش باران (اشعار سال ۱۳۹۵) سرودهٔ مهرداد شائقی آذرزاد است و انتشارات ماهواره آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب به وقت بارش باران
کتاب به وقت بارش باران شامل اشعار نو و سپید شاعرْ مهرداد شائقی آذرزاد است. شاعر کتاب مهرداد شائقی آذر علاوه بر این کتاب چندین کتاب شعر دیگر با عنوانهای خلوت سرا، یکی بود و نبود، زندانبان تنهایی و شاعر آرامگاه نیز سروده است.
شعر یکی از راههای انتقال احساسات است. شاعر برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و شعر همین زبان است. با شعر از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که قرنها شاعران در شعرشان بازگو کردهاند.
شعر معاصر در بند وزن و قافیه نیست و زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. شاعر در این کتاب با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور میکند و کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید. این کتاب زبانی روان و ساده دارد و آیینهای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.
خواندن کتاب به وقت بارش باران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر معاصر فارسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب به وقت بارش باران
«شعر زیر قطعه (همراه تو) است
در هوایم عشق آمد تا شدم همراه تو
پا به پایم بود تا هر جا که رفتم راه تو
عشق با تو در طلوع آفتابم سهم داشت
در سرم سودای عشق است و دل آرامگاه تو...
بوسه ای مخصوص رویت بر لبانم نقش بود
قلبم از فکر نبودنت حالتی از غش بود
آستانم جای پای تو بهانه میکند
در کنار هم جفت بود و سرم نذرش بود...
در سرایم عکس هایت چشمها را کرده باز
شب غروبم با تو رفت و صبح با تو شد به راز
در نبودت جای من هم دیدنی ست در خانهام
با تو اما عاشقی هم میکند بر من نیاز...
شاعرم کردی و ماندی در کنار عاشقی
عاشقم من دوستت دارم تمام زندگی
با تو یعنی هر چه دارم در نبودت مرگ شد»