دانلود و خرید کتاب دشمنان آنتوان چخوف ترجمه سیمین دانشور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب دشمنان

کتاب دشمنان

نویسنده:آنتوان چخوف
امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دشمنان

کتاب الکترونیکی دشمنان نوشتۀ آنتوان چخوف با ترجمۀ سیمین دانشور چاپ شده است. این کتاب مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه اثر یکی از نویسندگان برجسته روسیه در قرن نوزدهم است.

درباره کتاب دشمنان

«دشمنان» اثر آنتون چخوف، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که با ظرافت خاص چخوف به بررسی روابط انسانی، تضادها و پیچیدگی‌های اجتماعی می‌پردازد. چخوف در این مجموعه با نگاهی موشکافانه و انسان‌شناسانه، شخصیت‌ها و روابط پیچیده آنها را در بستر جامعه روسیه قرن نوزدهم بررسی می‌کند. نویسنده در این اثر با استفاده از سبک واقع‌گرایانه و روایتی دقیق، به تصویرکشیدن لحظات کوچک اما معنادار زندگی می‌پردازد. داستان‌های کوتاه چخوف معمولاً فاقد پایان‌های قطعی هستند و بیشتر بر روی فرآیند روانی شخصیت‌ها و تعاملات پیچیده آنها تمرکز دارند. 

آنتوان پاولوویچ چخوف نویسنده، نمایشنامه‌نویس و پزشک روسی است که به عنوان یکی از برجسته‌ترین نویسندگان داستان کوتاه در تاریخ ادبیات جهان شناخته می‌شود. آثاری مانند «باغ آلبالو»، «سه خواهر» و داستان‌های کوتاه متعدد او شهرت جهانی دارند. چخوف به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نویسندگان داستان کوتاه در تاریخ ادبیات جهان شناخته می‌شود و آثارش بارها در تئاتر، سینما و دیگر رسانه‌ها بازسازی و اقتباس شده‌اند. سیمین دانشور از برجسته‌ترین نویسندگان و مترجمان ایرانی است. او همسر جلال آل‌احمد و از پیشگامان داستان‌نویسی مدرن در ایران محسوب می‌شود. ترجمه‌های او از آثار ادبی جهان، از جمله آثار چخوف، در ادبیات معاصر ایران اهمیت ویژه‌ای دارد.

کتاب دشمنان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک روسیه، داستان کوتاه و افرادی که به روانشناسی انسانی و تحلیل روابط اجتماعی علاقه دارند، مناسب است.

درباره آنتوان چخوف

آنتون پاولُویچ چخوف در ۲۹ ژانویهٔ ۱۸۶۰ در تاگانروگ به دنیا آمد. او پزشک، داستان‌نویس، طنزنویس و نمایشنامه‌نویس برجستهٔ روسیه است. آنتوان چخوف را مهم‌ترین داستان‌کوتاه‌نویس می‌دانند؛ نویسنده‌ای که زندگی کوتاهی داشت اما بیش از ۷۰۰ اثر ادبی آفرید. چخوف پس از پایان تحصیلاتش در رشتهٔ پزشکی، به‌طور حرفه‌ای به داستان‌نویسی و نمایشنامه‌نویسی روی آورد. نخستین مجموعه داستان او، دو سال پس از دریافت درجهٔ دکترای پزشکی‌اش به چاپ رسید. در داستان‌های او معمولاً رویدادها از خلال وجدان یکی از آدم‌های داستان که کمابیش با زندگی خانوادگی «معمول» بیگانه است، روایت می‌شود. چخوف با پرهیز از شرح و بسط داستان، مفهوم طرح (پیرنگ) را نیز در داستان‌نویسی تغییر داد. او در داستان‌هایش به‌جای ارائهٔ تغییرْ سعی می‌کند به نمایش زندگی بپردازد؛ درعین‌حال در بعضی از داستان‌هایش رویدادهای تراژیک، بخشی از زندگی روزانهٔ آدم‌های داستان را تشکیل می‌دهند. تسلط چخوف بر نمایشنامه‌نویسی، باعث افزایش توانایی او در خلق دیالوگ‌های زیبا و جذاب در داستان‌هایش شده بود.

نخستین نمایشنامهٔ آنتوان چخوف «بی‌پدری» نام دارد. او پس از این، نمایشنامۀ «ایوانف» را نوشت. با اجرای نمایش «مرغ دریایی» در سال ۱۸۹۷ و در سالن تئاتر هنری مسکو، طعم نخستین موفقیت بزرگش را در زمینهٔ نمایشنامه‌نویسی چشید. با وجود اختلافاتی که دربرهه‌ای میان چخوف و کنستانتین استانیسلاوسکی (کارگردان) پیش آمد، آثار دیگری از چخوف همچون «دایی وانیا» (۱۸۹۹)، «سه خواهر» (۱۹۰۱) و... بر همان صحنه به اجرا درآمد. چخوف در آثارش به فرصت‌های از دست‌رفتۀ زندگی اشاره می‌کند؛ همچنین آدم‌هایی که حرف همدیگر را نمی‌فهمند و یا دچار تضاد طبقاتی هستند را به ما نشان می‌دهد؛ به ارزش‌های اشتباه اما رایج در اجتماع اشاره می‌کند و ماهیت خوارکنندۀ فحشا را به تصویر می‌کشد. ویژگی‌های کلی آثار داستانی آنتوان چخوف را می‌توان در این محورها خلاصه کرد: خلق داستان‌های کوتاه و بدون پیرنگ/ ایجاز و خلاصه‌گویی/ خلق پایان‌های شگفت‌انگیز با الهام از آثار «گی دومو پاسان»/ خلق پایان «هیچ» برای داستان با الهام از آثار «ویکتور شکلوفسکی»/ بهره‌گیری از جنبه‌های شاعرانه و نمادین/ نگاه رئالیستی به جهان و قهرمان‌های داستان/ استفاده از مقدمه‌ای کوتاه برای ورود به دنیای داستان/ استفاده از تصویرپردازی‌های ملهم از طبیعت و شرح آن برای پس‌زمینهٔ تصویری داستان.

چند نمایشنامۀ مشهور آنتوان چخوف: ایوانف/ خرس/ عروسی/ مرغ دریایی/ سه خواهر/ باغ آلبالو/ دایی وانیا/ در جاده بزرگ/ خواستگاری/ تاتیانا رپینا/ آواز قو.

چند داستان کوتاه از آنتوان چخوف: ۱۸۸۳ - از دفترچه خاطرات یک دوشیزه/ / ۱۸۸۴ - بوقلمون صفت/ ۱۸۸۷ - کاشتانکا/ ۱۸۸۷ - نشان شیر و خورشید/ ۱۸۸۹ - بانو با سگ ملوس/ ۱۸۸۹ - شرط‌بندی/ ۱۸۹۲ - همسر/ ۱۸۹۲ - اتاق شماره شش/ ۱۸۹۹ - زندگی من.

چند داستان بلند از آنتوان چخوف: دکتر بی‌مریض/ داستان ملال‌انگیز/ دوئل.

آنتوان چخوف ۱۵ ژوئیهٔ ۱۹۰۴ درگذشت. او در گورستان نووودویچی در مسکو آرام گرفته است.

درباره سیمین دانشور

سیمین دانشور از بنیان‌گذاران داستان مدرن فارسی است. او را با رمان «سووشون» می‌شناسند. او در اردیبهشت ۱۳۰۰ در شیراز چشم به جهان گشود و نویسنده، مترجم ایرانی و نخستین زن ایرانی شد که به‌صورتی حرفه‌ای در زبان فارسی داستان نوشت. دانشور از اولین دانشجویان ادبیات اعزامی ایران به آمریکا بود که توانست با تسلط به داستان‌نویسی، شکل تازه‌ای از ادبیات را به خوانندگان ایرانی معرفی کند. مهم‌ترین اثر او رمان سووشون است که نثری ساده دارد و به ۱۷ زبان ترجمه شده‌ است؛ علاوه بر این، از آن اقتباس‌های تئاتری نیز صورت گرفته است.

سیمین دانشور در سال ۱۳۲۸ با مدرک دکتری ادبیات فارسی از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. او در محضر استادانی مثل دکتر فاطمه سیاح و بدیع‌الزمان فروزانفر تحصیل کرده بود؛ سپس برای تحصیل زیبایی‌شناسی به آمریکا رفت. در آن مدت نیز ۲ داستان کوتاه نوشت که در ایالات متحده منتشر شدند. دانشور در سال ۱۳۲۷ با «جلال آل‌احمد» آشنا شد و ۲ سال بعد با او ازدواج کرد. او همراه با همسرش جلال، عضو کانون نویسندگان ایران بود.

از میان کتاب‌ها و آثار مشهور او می‌توان به مجموعه داستان «به کی سلام کنم؟»، «شهری چون بهشت» و رمان «جزیرهٔ سرگردانی» هم اشاره کرد. سیمین دانشور ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ در تهران چشم از دنیا فروبست.

معرفی نویسنده
عکس آنتوان چخوف
آنتوان چخوف
روس | تولد ۱۸۶۰ - درگذشت ۱۹۰۴

آنتوان پاولویچ چخوف، در سال ۱۸۶۰، در شهر تاریخی و بندریِ «تاگانروگ» در جنوب روسیه به دنیا آمد و در سال ۱۹۰۴، درگذشت. با گذشت یک قرن از زندگی این نویسنده، او هنوز هم یکی از مهم‌ترین، چیره‌دست‌ترین و حرفه‌ای‌ترین داستان‌نویسان و نمایشنامه‌نویسان تاریخ ادبیات جهان است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
نقش مسئولیت اجتماعی بر کارایی سرمایه گذاری
ایرج سرداری باف
وضعیت آینده ۲۰۰۶
م‍ح‍س‍ن‌ ب‍ه‍رام‍ی‌
زنجیره تامین گندم، آرد و نان کشور
امیر یونسیان
سیر تکاملی حقوق اسرای جنگی در اسلام و حقوق بین‌الملل
سیمین علیزاده
زوج‌های میان فرهنگی : چالش‌های روانشناختی ‌زوج‌های میان فرهنگی و راهکارهای حفظ و بهبود روابط
کیل. دی کیلیان
نگرشی بر آلاینده های آلی و فلزی و تاثیرات آنها بر محیط زیست
رضا خلیلی
مازندران شناخت (جلد دوم)
جمعی از نویسندگان
عدالت ترمیمی در دادسرا
عبدالکریم سبزواری
فرایندهای مدیریت استراتژیک
مهدی کشاورزی شهربابکی
هندوانه ورزشکار
حدیث امیری
جانوران شگفت انگیز، رازهای دامبلدور
جی. کی. رولینگ
کیمیای عشق
مرضیه یاراحمدی
پری دریایی
پالی تیل
جستارهایی در عدالت اجتماعی
مرضیه زارع
زنی به نام خانم غریبه
رضوان کردی
فری کوچولو راضیه تو نوبت بازیه
سروش خاوری
اسطوره خیالی؛ جلد هفتم
مهران شاغ‌‌اندر
پارادایم جدید
آلن تورن
پروانه های آبی
نورا حق پرست
دندان پزشک شرور
دیوید ولیامز

حجم

۹۹۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

حجم

۹۹۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

قیمت:
۸۶,۰۰۰
تومان