کتاب چرند (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب چرند (خلاصه کتاب)
کتاب چرند (خلاصه کتاب) نوشتهٔ جیمی هولمز و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر در باب تأثیر ابهامات در زندگی است.
درباره کتاب چرند (خلاصه کتاب)
کتاب چرند (خلاصه کتاب) [Nonsense] در باب قدرت ندانستن برای افرادی که میخواهند بدانند ابهامات چقدر در زندگیشان تأثیر میگذارد، سخن گفته است. این اثر در باب تأثیر ابهامات در زندگی است. کتاب «چرند» به بررسی ابهامات موجود در زندگی و تأثیر آن در زندگی انسانها پرداخته است. جیمی هولمز، نویسندهٔ کتاب حاضر بر این باور است که همهٔ ما بهخاطر ندانستن، مرتکب تصمیمات عجولانه و شتابزدهای میشویم که تبعات بدی به دنبال دارد. خلاصهکتاب «چرند» به این موضوع پرداخته است که کودکان برخلاف بزرگسالان بهخوبی برای ابهامات اطراف خود جوابی پیدا میکنند، اما بزرگسالان فاقد این مهارت هستند. در این کتاب خواهید خواند که چگونه حتی وقایع طبیعی مانند سیل و زلزله میتواند باعث بالارفتن آمار طلاق یا ازدواج شود.
خواندن کتاب چرند (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب تأثیر ابهامات در زندگی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چرند (خلاصه کتاب)
«اگر کسی اسلحهای را روی سر مادرتان نشانه رود و بگوید که اگر به او پول ندهید مادرتان را خواهد کشت، چه واکنشی نشان خواهید داد؟ در شرایط به شدت اضطرابآوری مانند این، بسیار حائز اهمیت است که آرامش خود را حفظ کنید.
به عنوان مثال استراتژیستهای نظامی مجبور هستند که بر ابهامات زیادی که تحت فشار بالایی است، چیره شوند. برای مدت زیادی این افراد به طور سنتی تاکتیکهای سرراست و بدون ابهام را ترجیح میدادند، اما در دهههای اخیر این رویه در حال تغییر است.
به عنوان مثال در جنگ یوم کیپور که در اکتبر ۱۹۷۳ رخ داد، استراتژیستهای اسرائیلی به مدارک زیادی دال بر اینکه سوریه و مصر در حال تدارک حمله هستند دسترسی داشتند. اما آنها از آمادگی برای جنگ کوتاهی کردند، حتی زمانی که شوروی شروع به تخلیه کردن شهروندان خود از این دو کشور کرد!
ارتش اسرائیل تا آن حدی که میتوانستند آمادگی نداشتند، چرا که رهبران آنها نتایج مختلف احتمالی جنگ را به طور جدی مدنظر قرار ندادند. امروزه اغلب ارتشها، تیمهای قرمزی دارند تا از وقوع چنین اشتباهاتی جلوگیری کنند. تیمهای قرمز همواره به دنبال نقاط ضعف تصمیمات ارائه شده توسط رهبران هستند.
مناقشه بین پلیس و یک فرقه مذهبی در شهر وِیکو تگزاس در سال ۱۹۹۳ نمایشی دراماتیک از این پدیده بود. دیوید کورِش، رهبر این فرقه و پیروانش مشکوک به ارتکاب چندین جرم فدرال بودند اما از ترک ساختمان فرقه خود اجتناب میورزیدند. آنها عده زیادی را هم به گروگان گرفته بودند.
یک مذاکرهکننده به نام گری نوسنر مزبرای رسیدگی به این پرونده ارسال شده بود. کورش به آرامی وارد فرایند مذاکره شد و توانست ۱۸ کودک و ۲ بزرگسال را پس از ۳ روز آزاد کند. اما حتی پس از اینکه چندین گروگان آزاد شدند، پلیس هیچ صبری در قبال ابهام این موقعیت نداشت و درنتیجه نوسنر پس از ۲۶ روز از تیم کنار گذاشته شد. پس از ترک نوسنر هیچ کدام از اعضای فرقه حاضر به ترک ساختمان نشدند. متاسفانه، در نهایت همگی خود را کشتند تا مجبور نباشند تسلیم شوند!
انسانهای بزرگسال به صورت طبیعی توسط چیزهایی که درک نمیکنند، آشفته خاطر میشوند اما کودکان اینگونه نیستند. آنها جای خالی ابهام را با خلاقیت پر میکنند. ابهامِ کم میتواند جالب یا جذاب باشد، اما موارد شدید ابهام ممکن است باعث شود که تصمیمات نسنجیدهای بگیریم.
روی هم رفته، ابهام همواره بخشی از زندگی ما خواهد بود. به همین دلیل حائز اهمیت است که بتوانیم با آن کنار بیاییم، بهخصوص در شرایط خطرناکی مانند جنگ یا مذاکرات هنگام گروگانگیری.»
حجم
۱۶٫۴ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۱ صفحه
حجم
۱۶٫۴ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۱ صفحه