کتاب فراتر از انگیزه
معرفی کتاب فراتر از انگیزه
کتاب فراتر از انگیزه نوشتهٔ سوزان فولر و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب فراتر از انگیزه
کتاب فراتر از انگیزه به بررسی عواملی میپردازد که انگیزه فراتر از محرکهای سنتی را دربرمیگیرند و چگونگی رسیدن به یک سطح عمیقتر و پایدارتر از انگیزش را بررسی میکند. سوزان فولر در این کتاب تلاش میکند تا به خوانندگان کمک کند تا بفهمند چطور میتوانند به نهایت پتانسیل خود برسند و زندگی معنادارتری داشته باشند. فولر بر اهمیت شناخت و درک انگیزههای درونی و تفاوت آنها با انگیزههای بیرونی تأکید دارد. او توضیح میدهد که چگونه انگیزههای درونی میتوانند نیرو بخش واقعی و پایدارِ زندگی و شغل فرد باشند. کتاب به بررسی تکنیکهایی میپردازد که به خوانندگان کمک میکند تا خود را بهتر بشناسند و بر نقاط قوت و ضعف خود تمرکز کنند تا انگیزهای عمیقتر و مداومتر ایجاد کنند. فولر توضیح میدهد که چگونه تطابق اهداف و ارزشهای شخصی با فعالیتهای روزانه میتواند به انگیزهای قویتر و رضایت بیشتر منجر شود. او به اهمیت خلق تعادل بین موفقیت حرفهای و شخصی و چگونگی تأثیرگذاری این تعادل بر انگیزش بلندمدت میپردازد. هدف این کتاب، ارائهٔ راهنمایی است برای آنهایی که به دنبال کسب موفقیت و رضایت در زندگی خود از طریق درک عمیقتر از انگیزههای فردی هستند. فولر به دنبال این است که خوانندگان را به خوداندیشی و تفکر درباره نیروهای درونی واقعی هدایت کند و آنها را ترغیب به ایجاد تغییراتی کند که منجر به ارتقای کیفیت زندگیشان شود. فراتر از انگیزه منبعی ارزشمند برای افرادی است که به دنبال اعماق بیشتری از انگیزه و هدف در زندگی خود هستند. این کتاب با ارائه توصیهها و استراتژیهای عملی به خوانندگان کمک میکند تا انگیزههای پایدار و موثری را در زندگی و کار خود خلق کرده و حفظ کنند. سوزان فولر با استفاده از داستانها و مثالهای ملموس، به خوبی نشان میدهد که چگونه درک و مدیریت انگیزههای درونی میتواند به تحقق اهداف شخصی و حرفهای منجر شود.
خواندن کتاب فراتر از انگیزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فراتر از انگیزه
«ما به خودگرداني را بررسي كرده و تأثير فقدان اين نياز را نيز بيش از ساير نيازها ارزيابي كردهاند.
خودگرداني نياز ما انسانها به پذيرش اين حقيقت است كه ما حق انتخاب داريم. ما به اين احساس نياز داريم كه بدانيم كاري را كه انجام ميدهيم با ميل و ارادهي خودمان است. ما بايد مطمئن باشيم خود ما، نوع رفتارهايمان را انتخاب ميكنيم.
نمونهاي از خودگرداني را ميتوانيد هنگام غذا دادن به بچهها ببينيد. هنگاميكه قاشق غذا را به سمت دهان كودك ميبريد چه ميكند؟ او بلافاصله قاشق را از شما ميگيرد چون خودش ميخواهد آن را به دهان ببرد. او ميخواهد خودش اين غذا را بخورد. گرچه او هنوز مهارت غذاخوردن را بهخوبي نياموخته است اما نياز دارد كه شرايط را كنترل كند. اگر روي يك صندلي بلند نشستهباشد دهانش را ميبندد و سرش را برميگرداند.
بسياري از تحقيقات انجام شده طي بيستسال گذشته ثابت ميكنند كه افراد بالغ هرگز نيازشان به خودگرداني را ترك نميكنند. بهعنوان مثال، هنگاميكه به كارگران اين اختيار را ميدهيد كه هر وقت دوست دارند ميتوانند خط توليد را متوقف كنند، بازدهي افرايش مييابد. هنگاميكه كارگران احساس قدرت و انتخاب ميكنند، خودگرداني را نيز تجربه خواهندكرد. خودگرداني بدان معنا نيست كه مديران تسليم كارگران باشند بلكه بهاين معناست كه كارگران بر محيط كارشان نفوذ و تسلط داشته باشند. شايد از دادن قدرت و اختيار برداشتي كليشهاي داشته باشيم. اما اگر افراد اين اختيار را احساس نكنند خودگرداني را نيز تجربه نخواهندكرد و اين بياختياري، بهرهوري و عملكردشان را نيز تحتتأثير قرار خواهد داد.
براي برخي افراد پذيرش اين مسأله كه هركاري كه ميكنند نتيجهي انتخابهاي خودشان ميباشد، دشوار است. درحقيقت افراد ميتوانند ميزان خودگردانيشان را تعيين كنند.
ميگويند در محيط كار، خودگرداني ۲۰ درصد دادني و ۸۰ درصد گرفتني است. پس فراهم آوردن محيطي كه در آن آزادانه بتوانيد هركاري كه ميخواهيد انجام دهيد دشوار است. اما حقيقت اين است كه ما درمورد زمان خوابيدن، رفتن به محل كار و انجام برخي كارها حق انتخاب داريم. هر وقت احساس كنيم حق انتخابي نداريم از داشتن حس خودگرداني محروم ميشويم.»
حجم
۹۱۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۹۱۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه