کتاب چگونه شاد باشیم؟
معرفی کتاب چگونه شاد باشیم؟
کتاب چگونه شاد باشیم؟ نوشتهٔ سونجا لیوبومیرسکی و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی درباره راهکارهایی برای کسب شادمانی است.
درباره کتاب چگونه شاد باشیم؟
کتاب چگونه شاد باشیم؟ به بررسی علم شادی و راهکارهای عملی برای افزایش سطح شادی در زندگی میپردازد. نویسنده، با استفاده از تحقیقات علمی و تجربیات شخصی، به خوانندگان کمک میکند تا بفهمند چه عواملی بر شادی تأثیر میگذارند و چگونه میتوانند این عوامل را در زندگی خود به کار ببرند. موضوعات اصلی کتاب شامل تکنیکهای عملی برای افزایش شادی، اهمیت روابط اجتماعی، و تأثیر نگرش مثبت بر کیفیت زندگی است. لیوبومیرسکی با ارائه تمرینات و فعالیتهای روزانه، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوانند به طور فعال در جستجوی شادی باشند و آن را در زندگی خود پرورش دهند. این کتاب میتواند برای افرادی که به دنبال بهبود کیفیت زندگی و افزایش سطح شادی خود هستند، بسیار مفید باشد و به آنها انگیزه و راهنماییهای لازم را ارائه دهد. چگونه شاد باشیم؟ یک منبع الهامبخش است که تجربهای آموزنده و کاربردی برای همه سنین به همراه دارد.
خواندن کتاب چگونه شاد باشیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران توسعه فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چگونه شاد باشیم؟
«دیویدسون نیز مانند نسلشناسان دیگر معتقد است که هر یک از ما صاحب عوامل تغییرناپذیری هستیم که طبق تعریف او، خط مبنای فعالیتهای ما در قشر پیشپیشانی مغز هستند. او در تحقیقی جالب به این نتیجه رسید که مغز افراد شاد در یک نیمکره، فعالیت بیشتری نسبت به نیمکرهی دیگر دارد و مغز افراد غمگین در نیمکرهی دیگر، فعالیت بیشتری دارد. دیویدسون از فرایندی بهنام الکتروانسفالوگرافی (EEG) برای اندازهگیری فعالیت مغزی افراد استفاده میکند. او به این نتیجه رسیده که در مغز افراد شاد، همان افرادی که بیش از بقیه میخندند و افرادی مشتاق، آگاه و متعهد در زندگی هستند، بیتعادلی فاحشی به چشم میخورد. فعالیت در قشر پیشپیشانی چپ این افراد بیشتر از قشر پیشپیشانی راست آنهاست.»