دانلود و خرید کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟! مونیکا کریستوفرسون ترجمه شاهین برادران
تصویر جلد کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟!

کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟!

معرفی کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟!

کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟! نوشتهٔ مونیکا کریستوفرسون و ترجمهٔ شاهین برادران است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی ﻧﻜﺘﻪﻫﺎی ﻛﻮﺗﺎه و عملی ﺑﺮای صرفه‌جویی در زﻣﺎن و ﮔﺴﺘﺮش ﺗﻌﺎدل ﻣﻴﺎن ﻛﺎر و زﻧﺪگی است.

درباره کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟!

کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟! به بررسی مشکل کمبود وقت و ارائه راهکارهایی برای مدیریت زمان و افزایش بهره‌وری می‌پردازد. این کتاب به جای ارائه راهکارهای کلیشه‌ای، به ریشه‌های مشکل کمبود وقت می‌پردازد و با رویکردی عملی و کاربردی به خوانندگان کمک می‌کند تا روش‌های مدیریت زمان خود را بهبود دهند. ریشه‌های اصلی مشکل کمبود وقت در این کتاب بیان می‌شود. این عوامل می‌توانند شامل عدم برنامه‌ریزی صحیح، عدم اولویت‌بندی، کمال‌گرایی، پراکندگی تمرکز و … باشند. کریستوفرسون روش‌های عملی و اجرایی برای مدیریت زمان را ارائه می‌دهد که می‌توانند در زندگی روزمره به کار گرفته شوند. این روش‌ها شامل تکنیک‌های برنامه‌ریزی، اولویت‌بندی وظایف، مدیریت وقفه‌ها و… هستند. کتاب به اهمیت اولویت‌بندی وظایف و تمرکز بر کارهای مهم و ضروری می‌پردازد که به خواننده کمک می‌کند تا زمان خود را صرف کارهای با ارزش‌تر کند. علاوه بر این، به اهمیت تقسیم و تفویض وظایف و کارها به دیگران اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با این کار زمان خود را آزاد کرد و بر روی کارهای مهم‌تر تمرکز کرد. کتاب به بهبود بهره‌وری و افزایش کارایی در انجام وظایف نیز می‌پردازد و شامل تکنیک‌هایی برای تمرکز بیشتر، جلوگیری از پراکندگی حواس و… است.

خواندن کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چرا همیشه وقت کم می آورم؟!

«آیا براي به‌دست آوردن مقداري زمان تلاش مي‌كنيد دو يا سه كار را هم‌زمان انجام دهيد؟ شايد دائماً اين‌كار را انجام مي‌دهيد مثلاً ايميل چک مي‌كنيد، به پيام‌گير تلفني‌تان گوش مي‌دهيد و در اينترنت جست‌وجو مي‌كنيد. فكر مي‌كنيد هرچقدر بيشتر كار كنيد بازدهي‌تان بيشتر مي‌شود، درست است؟ خوب من يك راز بزرگ دارم كه مي‌خواهم با شما در ميان بگذارم. انجام هم‌زمان چند كار، خیالی بیش نیست و يك تصور غلط است. يك قدم جلوتر مي‌روم و مي‌گويم انجام هم‌زمان چند كار عملاً وجود ندارد، حداقل نه به طريقي كه ما فكر مي‌كنيم.

مغز ما طوري طراحي نشده كه دو كار را هم‌زمان انجام دهد مانند چک کردن يك ايميل و صحبت كردن با يك همكار. تنها بدن ما مي‌تواند چند كار را هم‌زمان انجام دهد مانند نفس كشيدن و ضربان قلب كه به كار خودش ادامه مي‌دهد. بنابراين وقتي سرمان شلوغ است و چند كار را انجام مي‌دهيم در حقيقت مغز ما به سرعت بين كارها جابه‌جا مي‌شود و دچار تصور غلط مي‌شويم كه داريم چند كار را انجام مي‌دهيم.

بنابراين فايده‌ي اين كار چيست؟ انجام هم‌زمان چند كار نتايج برعكس دارد زيرا بازدهي را كاهش مي‌دهد. وقتي مغز شما به سرعت بين فعاليت‌ها تغییر مي‌كند چند مشكل به‌وجود مي‌آيد. ابتدا شانس اشتباه كردن را افزايش مي‌دهد و دوباره مجبور مي‌شويد آن كار را انجام دهيد و اين هم باعث هدر رفتن زمان بيشتر مي‌شود. دوم اينكه نمي‌توانيد اطلاعات را مانند حالتي كه فقط بر روي يك كار تمركز مي‌كنيد نگه‌داريد. اين بدين معني است كه باید دوباره به عقب برگرديد تا اطلاعات را مرور كنيد و زمان باارزش شما هدر مي‌رود.

حالا با مفهوم ديگري به‌نام انجام كار در پس‌زمينه آشنا مي‌شويم. اين درست هنگامی است كه دو يا چند كار را انجام مي‌دهيد اما فقط باید روی يك كار تمركز کنید. براي مثال: نوشتن يك ايميل و گوش دادن به چيزي و كپي گرفتن چند كاغذ توسط چاپگر. در اينجا تنها كاري كه تمركز ذهني شما را مي‌خواهد، نوشتن ايميل است. بقيه‌ي كارها در پس‌زمينه اتفاق مي‌افتد. آيا فكر مي‌كنيد مي‌خواهم بگويم انجام هم‌زمان چند كار را به كلي متوقف كنيد؟ نه. من متوجه‌ام كه در محيط كاري شلوغ امروز تمايل داريم چند كار را هم‌زمان انجام دهيم. مي‌خواهم سه راه‌حل را با شما در ميان بگذارم: ابتدا متوجه باشيد كه چند بار در روز كارها را هم‌زمان انجام مي‌دهيد و به خودتان يادآوري كنيد كه داريد بازدهي‌تان را كاهش مي‌دهيد. از خودتان بپرسيد آيا اين بهترين روش براي انجام كارهاست؟

دوم اينكه وقتي بر روي مهم‌ترين پروژه‌ي خود كار مي‌كنيد انجام هم‌زمان چند كار را متوقف كنيد. اين زماني است كه بايد تمركز كنيد، هوشيار باشيد و اشتباه نكنيد.

سوم، براي افزايش بازدهي، هدفتان اين باشد كه در 20 درصد روز كاري‌تان كه برابر است با 96 دقيقه از يك روز كاري 8 ساعته انجام هم‌زمان چند كار را حذف كنيد. در اين زمان صداي زنگ دريافت ايميل را خاموش كنيد، اجازه دهيد تلفن بر روي پيام‌گير برود، زنگ موبايل را خاموش كنيد، در را ببنديد و بر روي مهم‌ترين كارتان تمركز كنيد.»

۶۰%