دانلود و خرید کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای کریستیان ویکه ترجمه پیروز حناچی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای

کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای

معرفی کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای

کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای نوشتهٔ کریستیان ویکه و اشتفان برگر و یانا گولومبک و ترجمهٔ پیروز حناچی و سیدحسین اکبری است و انتشارات دانشگاه تهران آن را منتشر کرده است. این کتاب دربارهٔ میراث فرهنگی و گردشگری روتلج است.

درباره کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای

در بسیاری از محوطه‌های میراثی، شکل‌های هویتی غیروابسته به مکان/فضا با صور وابسته به مکان/فضای آن در ارتباط‌اند. این کتاب نخستین بررسی جهانی را درخصوص اینکه چگونه مناطق صنایع سنگین با میراث صنعتی خود دست به گریبان می‌شوند و این برای هویت منطقه به چه معناست، تدارک می‌بیند. از این بیش، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه با اعطای نشان تجاری به منطقه به عنوان فرایندی که به‌شدت با کسب‌وکار در مناطق پیوند می‌خورد تا آیندهٔ اقتصادی پایداری را فراهم آورد و گردشگران را به سمت منطقه جذب کند، تظاهر به تعیین موفقیت نهایی میراث صنعتی می‌شود.

فصل‌های کتاب با طرح موارد مطالعاتی بین‌المللی مناطق تولید زغال سنگ و فولاد، این مسئله را که چگونه میراث، ارتباطات قدرتمند خود را از طبقه، جنس، مذهب، قومیت، نژاد و فرهنگ به منطقه و هویت‌های محلی گسترش داده کاوش می‌کند. افزون بر این، اشتراک‌ها و تمایزها در استراتژی‌های به‌کاررفته مرتبط با میراث صنعتی مناطق را برجسته و برای هویت منطقه‌ای پساصنعتی در مناطق سابق صنعت سنگین گستره‌ای از نتیجه‌گیری‌های مؤثر درخصوص وابستگی به مسیر صور خاص را ترسیم می‌کند.

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب میراث صنعتی و هویت های منطقه ای را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان و محققان رشتهٔ میراث، گردشگری، جغرافیا و مطالعات فرهنگی خواهد بود. 


نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۶۲ صفحه

حجم

۷٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۶۲ صفحه

قیمت:
۱۰۸,۶۰۰
تومان