کتاب تاب آوری
معرفی کتاب تاب آوری
کتاب تاب آوری نوشتهٔ کارن ریویچ و اندرو شاته و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب حاوی هفت کلید طلایی برای یافتن نقاط قوت درونی و غلبه بر مشکلات زندگی است.
درباره کتاب تاب آوری
کتاب تاب آوری به مفهوم تابآوری و توانایی افراد برای مقابله با چالشها، بحرانها و تجارب سخت در زندگی میپردازد. این کتاب بر اساس تحقیقات علمی و تجربیات نویسندگان، مجموعهای از اصول و روشها را برای تقویت تابآوری در زندگی شخصی و حرفهای ارائه میدهد. نویسندگان در این کتاب به بررسی عوامل مؤثر بر تابآوری میپردازند و راهکارهایی برای پرورش این ویژگی در افراد معرفی میکنند. از جمله موارد مهمی که در این کتاب به آنها اشاره میشود فهم تابآوری (توضیح مفهوم تابآوری و اهمیت آن در مواجهه با چالشها)، توسعه مهارتها (ارائه راهکارهایی برای تقویت مهارتهای تابآوری مانند مدیریت استرس، ایجاد روابط مثبت و تقویت خودباوری)، استفاده از تجربیات (تشویق خوانندگان به استفاده از تجربیات گذشته به عنوان فرصتی برای یادگیری و رشد)، تقویت ذهنیت مثبت (تأکید بر اهمیت داشتن نگرش مثبت و تفکر سازنده در مواجهه با مشکلات). این کتاب برای افرادی که به دنبال تقویت تابآوری خود هستند، مانند مدیران، معلمان، والدین و کسانی که با چالشهای زندگی دست و پنجه نرم میکنند، مفید است. همچنین مباحث ارائه شده در این کتاب به سازمانها و گروهها کمک میکند تا فرهنگ حمایت و تابآوری را در محیط کار یا جامعه خود تقویت کنند.
خواندن کتاب تاب آوری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تاب آوری
«بیشتر ما در برخي مراحل زندگي با مانعي بزرگ یا اتفاقي روبهرو ميشویم که ما را از مسیر اصلي منحرف ميکند. عدهاي از دست دادن شغل یا طلاق را تجربه ميکنند و عدهاي دیگر از دست دادن والدین یا فرزندان. همهي این اتفاقات تلخ، سنجشي براي میزان تابآوري ماست و اگر به اندازهي کافي تابآور باشیم، از جا برميخیزیم و دوباره به راهمان ادامه ميدهیم. این سه کاربرد تابآوري بیانگر واکنش ما به سختيها هستند. کاربرد چهارم تابآوري مربوط به تمایل ما براي حفاظت و دفاع از خودمان است. افرادي که هدفشان یافتن معنا و هدف تازهاي در زندگي و کسب تجربیات گوناگون و رویارویي با چالشهاي مختلف است، از تابآوري براي رسیدن به آنچه در توانشان است، استفاده ميکنند.»
حجم
۷۶۶٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۷۵ صفحه
حجم
۷۶۶٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۷۵ صفحه