دانلود و خرید کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد کریس اندرسون ترجمه محمد شعبانی
تصویر جلد کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد

کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد

معرفی کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد

کتاب الکترونیکی اصول سخنوری و فن بیان به روش تد نوشتۀ کریس اندرسون و ترجمۀ محمد شعبانی است و انتشارات آقائی آن را منتشر کرده است. کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد، معیارها، ساختارها، روش‌ها و اصولِ پایه در زمینهٔ سخنرانی و فن بیان را تشریح کرده و به مخاطبان خود می‌آموزد. این کتاب به این دلیل ارزشمند است که نسبت به معیارهای فن بیان در عصر معاصر و زمینه‌های نوینی که در این بستر وجود دارد آگاه بوده و آن‌ها را برای مخاطب توضیح می‌دهد

درباره کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد

کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد، برای چگونگی بیان ایده‌ها ارزش خاصی قائل است. کریس اندرسون در این کتاب شناخته‌شده و پرآوازهٔ خود قصد دارد به اصولی بپردازد که یک شخص معمولی را به سخنرانی حرفه‌ای و پرطرف‌دار تبدیل می‌کنند. شیوه‌ها و اصول سخنرانی درست و جذاب، نه به محتوای بحث موردنظر یا حتی شهرت شخص، بلکه به شناخت سخنران و خودآگاهی‌ وی نسبت به قدرت بیان کلمات، ریتم و ضرب‌آهنگ جمله‌بندی‌ها، نقطه‌گذاری‌ها و مکث به هنگام القای اطلاعات و همچنین به لحن و میزان صدای شخص متکلم مربوط می‌شود. کریس اندرسون باور دارد که یک سخنران حرفه‌ای قادر است در مورد هر چیزی به‌گونه‌ای صحبت کند که مخاطب را جذب خود کند. به همین دلیل برای نویسندهٔ کتاب اصول پایهٔ سخنرانی و آشنایی نسبت به فن بیان، از هر چیز دیگری در راستای القای دیدگاه فردی مهم‌تر است.

کریس اندرسون در اصول سخنوری و فن بیان به روش تد نشان می‌دهد که چگونه یک مکالمه، گفت‌وگو و سخنرانی کوتاه می‌تواند مخاطبان را به خشم، هیجان، هم‌دردی یا حتی نفرتی که متکلم در پی آن است تهییج کند. همچنین به باور او، سخنران زمانی می‌تواند دانش و خرد خود را به اشتراک بگذارد و آن را نشر دهد که توانایی جذب مخاطب به‌واسطۀ فن بیان را داشته باشد. کریس اندرسون در این کتاب سعی دارد به نکتهٔ قابل بحثی بپردازد که همان تفاوت میان ارائهٔ سخنرانی حضوری و نگارش متون مختلف است. به‌واقع، تفاوت میان متنی که به نگارش درآمده و محتوایی که توسط مؤلف در برابر تماشاگر به اجرا درمی‌آید، در فن بیان، زبان بدن و شیوه‌‌های سخنوری است. نویسندهٔ کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد باور دارد که اگر یک سخنرانی به‌درستی ارائه شود، قادر است تمام مخاطبان در سراسر جهان را تحت‌تأثیر قرار دهد و هر اندیشه‌ای را برای آن‌ها پذیرفتنی سازد.

تِد در واقع نام شرکت و مؤسسه‌ای‌ست که میزبان سخنرانی‌ها و سمینارهای انگیزشی، جدل‌آمیز و گفت‌وگومحور است که تابه‌حال نام‌های بزرگی در مجموعه همایش‌های آن به ارائهٔ سخنرانی‌های خود پرداخته‌اند. کریس اندرسون صاحب امتیاز و رئیس این شرکت فرهنگی است که هدف خود را پشتیبانی از فن بیان و سخنرانی‌های الهام‌بخش توصیف کرده است. تِد در واقع یک تریبون شناخته‌شده و معتبر است که فضا و بستر مناسبی را برای بیانِ ایده‌های تجاری، فرهنگی، هنری، سیاسی و انگیزشی فراهم می‌کند. از نویسندگان مشهور و محبوب گرفته، تا دانشمندان، تاجران و برندگان جوایزی مانند جایزهٔ نوبل، تابه‌حال بر روی سکوی تِد رفته و تجربه‌ها و نکات الهام‌بخش خود را به گوش مخاطبانشان در سراسر کشورهای جهان رسانده‌اند.

خواندن کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعهٔ این کتاب به مدیران، کسانی که در پی معرفی محصولات خود هستند، اساتید دانشگاه، پژوهشگران و به‌طورکلی به کسانی که در زمینهٔ روابط اجتماعی خود در محیط کار و زندگی شخصی‌شان دچار ضعف‌ هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب اصول سخنوری و فن بیان به روش تد

«خیلی واضح یکی از سخنرانی‌های تدتاک را به یاد دارم که این‌طور شروع شد: «قبل از اینکه به این برند فعال و پویا تبدیل شوم... .» درست در همین جا و همین لحظه شما می‌فهمید که این سخنرانی پایان خوشی نخواهد داشت. سخنران بعد از دست‌یابی به چند موفقیت تجاری مهم، خود را بالاتر از مخاطب دید و ما با سخنرانی روبه‌رو بودیم که باید به تمام جزئیات موفقیت‌های او گوش فرامی‌دادیم. به یاد می‌آورم که این تنها دفعه‌ای بود که سخنران با گفتن هیس مخاطب را ساکت می‌کرد. هیس!! حتی اگر شما واقعاً یک ورزشکار نابغه‌ی محشر هستید که مردم برایتان سر و دست می‌شکنند یا اگر یک پیشرو جسور و شجاع هستید، بهترین کار این است که اجازه دهید مخاطب خودش این مسئله را تشخیص دهد.

سلمان خان به‌عنوان یکی از سخنرانان تد این نکته را به زیبایی نشان می‌دهد:

خودتان باشید. بدترین سخنرانی‌ها آن‌هایی هستند که در آن فرد تلاش می‌کند ادای کس دیگری را در بیاورد. اگر آدم دست‌وپاچلفتی‌ای هستید، پس خودتان را همین‌طور نشان دهید. اگر احساساتی هستید، پس احساساتی باشید. تنها استثنا حالت تکبر و خودمحوری است. اگر این‌گونه‌اید، این خصوصیات را کنار بگذارید.

برخی سخنرانان برای اینکه حساب منیت‌شان را برسند از شوخی استفاده می‌کنند.

«دان پینک» سخنرانیِ موفقی درباره‌ی انگیزه با ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت. او در حالی که با اندکی تکبر روی صحنه قدم می‌زد، با صدایی کمی بلندتر از حد معمول شروع به سخنرانی کرد. اما تنها بعد از گفتن چند جمله، همه‌ی ما جملگی گوش شدیم:

لازم است همین ابتدا اعترافی بکنم. بیش از ۲۰ سال پیش، کاری کردم که به خاطر انجام آن افسوس می‌خورم، چیزی که به آن افتخار نمی‌کنم، چیزی که بنا به دلایل زیادی آرزو می‌کنم کسی از آن باخبر نمی‌شد. اما این‌جا مجبورم آن را بگویم. اواخر دهه‌ی ۱۹۸۰، به خاطر یک بی‌عقلی دوره‌ی جوانی، وارد مدرسه‌ی حقوق شدم...»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است