کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی
معرفی کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی
کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی نوشتهٔ احمد ابوالفتحی است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است.
درباره کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی
احمد ابوالفتحی در کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی با توجه به بروز عوامل مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و غیره که مردم جامعه ما بهطور روزانه با آنها سروکار دارند و زندگیشان مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر آنان قرار میگیرد و به موازات آن جان، زندگی، آبرو و مال آنان به خطر میافتد، مجموعهای از تجارب و اقدامات عملی چندساله کارآگاهان، اساتید دانشگاه و مجرمان را هر چند ناچیز در اختیار عموم جامعه قرار داده تا از این طریق ذرهای در ارتقای امنیت عمومی آنان سهیم باشد. به عقیدهٔ نویسنده اصل خودمراقبتی نباید در این راستا دور از ذهن باشد؛ زیرا مردم باید بدانند که مراقبت از جان، زندگی، آبرو، مال و... وظیفهٔ ذاتی و فطری هر فردی است که هر فرد بر اساس توانایی، امکانات، تجهیزات، فرهنگ، موقعیت جغرافیایی و زندگی میتواند از این چهار اصل مورد اشاره مراقبت کند؛ لذا این مجموعه بهعنوان یکی از این گزینهها میتواند در حفظ آنها کمککننده باشد.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب ارتقای امنیت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مشارکت مردم در ارتقاء امنیت در بستر خود مراقبتی
«بیاموزیم انسانها با آنچه در فضای مجازی از خودشان به نمایش میگذارند فاصله بسیار دارند. به نمایش گذاشتن زندگی شخصی و خصوصی در فضای مجازی و تلاش برای جذب مخاطب میلیونی دو علت دارد:
۱-رسیدن به جایگاه اثرگذاری اجتماعی و کسب درآمدهای نجومی
۲- شخصیت بیمار و یا نامتعادل اجتماعی برای معروف و دیده شدن
- هنگام کار با کامپیوتر چه در محل کار یا خانه، به ویژه در مکانهای عمومی مانند کافینت، زمانی که اطلاعات شخصی و مهمی روی صفحه مانیتورتان هست کامپیوترتان رو ترک نکنید.
- به فرزندانتان بگویید که هیچگاه اطلاعات شخصی خود را برای کسی بازگو نکند.
- اطلاعات مهم شخصی خود را به اشتراک نگذارید.
- در انتخاب کافینتها، دقت کافی داشته باشید؛ زیرا ممکن است با یک اشتباه، اطلاعاتتان به سرقت رود.
- این را بدانید هرگز و تحت هیچ شرایطی صاحبان سرویسدهنده از شما رمز عبور وبلاگتان را نمیخواهند.
- هر چند وقت یکبار و به صورت دورهای، رمزهای عبور وبلاگ، ایمیل و ... را تغییر دهید.
- از پرکردن فرمهای مالی که از شما اطلاعات شخصی میخواهند پرهیز کنید.
۱۰- فروشگاههای اینترنتی
- فروشگاههای معتبر، مشخصات واقعی را به طور دقیق در وبسایت خود درج میکنند.
- از سایتهایی خرید نمایید که حتماً نماد اعتماد الکترونیکی را داشته باشند. در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰۰ کسب و کار اینترنتی دارای نماد هستند که در سایت Enamad.ir قابل مشاهده است.
- فروشگاههای معتبر معمولاً نحوه دریافت و پرداخت وجه مختلفی دارند مانند: پرداخت آنلاین از طریق پست و ...
- علاوه بر خرید از وبسایتهای قابل اعتماد، از امنیت سیستم یا رایانهای که از آن خرید آنلاین خود را انجام میدهید مطمئن باشید.
- در پرداختهای آنلاین از طریق درگاههای بانکی، به دستورالعملهای امنیتی آن توجه شود.
- یکی از موارد موجود در این گونه سایتها، وجود صفحات جعلی فیشینگ است. پس مراقب اینگونه سایتهای جعلی باشید.»
حجم
۴۱۷٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۸ صفحه
حجم
۴۱۷٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۸ صفحه