کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها
معرفی کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها
کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها نوشتهٔ اعظم احمدیان است. انتشارات نور علم این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها
کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها حاوی تجربیات مفید در خصوص طراحی مکانیسم نظارت بر فینتکها است؛ به همین منظور هم به ادبیات نظری در چارچوب شیوههای جهانی در رابطه با تنظیمگری در حوزه فینتکها پرداخته است هم ادبیات غنی تجربی بینالمللی از جمله کشورهای در حال توسعه و توسعهیافته را مد نظر قرار داده است.
خواندن کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نظارت و تنظیم گیری بر فین تک ها
«نوآوری مبتنی بر فناوری در خدمات مالی(فینتک) در دهه گذشته به شدت افزایش یافته است و برای اطمینان از شناسایی سریع و دقیق ریسکهای جدید و رسیدگی به آنها، به یک واکنش نظارتی نیاز است. فینتک در سراسر خدمات مالی برای ایجاد کارایی و کاهش هزینهها برای شرکتها، بهبود انطباق با مقررات (رگتک) و کمک به مقامات نظارتی در دستیابی به اهداف خود (ساپتک) استفاده میشود. نکته مهم این است که فینتک بر بازارهای سراسر جهان هم در اقتصادهای پیشرفته و هم در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه تأثیر میگذارد.
در بسیاری از حوزههای قضایی، استفاده از فینتک توسط استارتآپها انجام میشود. در برخی دیگر، اغلب توسط شرکتهای بزرگ فناوری و مؤسسات مالی فعلی مستقر میشود. پاسخهای نظارتی باید ریسکهای ایجاد شده توسط فینتک را شناسایی کرده و به آنها رسیدگی کند و این رویکرد باید با ماهیت نوآوری فینتک و تأثیر آن بر ارائه خدمات مالی تنظیم شود.
همکاری با همتایان نظارتی و نهادهای بینالمللی، نظارت را تقویت میکند. با توجه به ماهیت فرامرزی فینتک، فناوریهای جدید، مدلهای کسبوکار، و محصولات و خدماتی که توسط فینتک هدایت میشوند، احتمالاً بر بازارهای مالی فرامرزی تأثیر میگذارند. توانایی به اشتراکگذاری اطلاعات و بینشها و تبادل آموختهها و بهترین شیوهها میتواند به مقامات کمک کند – بهویژه آنهاییکه تخصص فینتک یا منابع در دسترس کمتری دارند - برای نظارت بهتر بر پیشرفتهای فینتک جدید، درک ریسکهای نوظهور و ایجاد چارچوبهایی برای کاهش این ریسکها و در عین حال بهرهگیری از مزایای آنها. چنین همکاریهایی میتواند دوجانبه با همتایان نظارتی نزدیک، از طریق برنامههای کمک فنی به رهبری سازمانهای بینالمللی، یا چندجانبه از طریق نهادهای تنظیم استاندارد و سایر سازمانها باشد. همکاری بینالمللی صرف نظر از سایر ملاحظات ترتیبات سازمانی یک ضرورت است.»
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۸ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۸ صفحه