کتاب زهره حریف ماه شد
معرفی کتاب زهره حریف ماه شد
کتاب زهره حریف ماه شد نوشتۀ سمیه سادات شفیعی در انتشارات ازنو کتاب به چاپ رسیده است.
درباره کتاب زهره حریف ماه شد
کتاب زهره حریف ماه شد، تحلیلی جامعهشناختی بر نقش اجتماعی زنان در بهداری رزمی در دورۀ جنگ تحمیلی است. مسئلۀ کتاب چیستی و چگونگی ماهیت نقش زنان در جامعه است و اینکه این موضوع نگاهی منصفانه، واقعی و تاریخمند میطلبد تا در تلازم با تحولات مدرن شدن جامعه و در کشاکش تغییرات اجتماعی قرن حاضر، چهرهای از زن ایرانی مسلمان برکشد که در امتزاج با واقعیتهای پرتبوتاب سیاسی و اجتماعی ایران کشور باشد و اشتیاق و استقامت زنان را بهمثابه کنشگران عرصه به رسمیت شناسد. با این مسئله و هدف، نویسنده سراغ دهۀ ۶۰ خورشیدی رفته است. دههای که دورۀ استقرار نظام جمهوری اسلامی، تحرکات تجزیهطلبانه و جنگ ایران و عراق بود. گروههای مختلف زنان این دوره را به اشکال مختلفی زیستند. آنان در مواجهه با یورش، مخاطرات و مضیقههای زندگی در وضعیت جنگی مقاومت کردند؛ ازجمله اینکه آنها عمدهترین کنشگران بهداری رزمی در جریان جنگ بودند.
کتاب زهره حریف ماه شد با تعامل میان روایت زیستۀ زنان و تلاش نویسنده برای تولید دانش بومی در علوم اجتماعی و مطالعات جامعهشناسی زنان در سطح آکادمیک نوشته شده است.
خواندن کتاب زهره حریف ماه شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای جامعهشناسی، مطالعات زنان و دفاع مقدس پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زهره حریف ماه شد
«مطالعۀ تجارب زنان از جمله مطالعات معاصری است که در چند دهۀ اخیر مورد توجه پژوهشگران مستقل و نیز دانشگاهی قرار گرفته است. این تجارب حاوی مجموعۀ مواجهات زنان در زندگی روزمره در جریان عهدهداری نقشهای مختلف اجتماعی در حوزۀ عمومی و خصوصی است که در خلال تجربۀ زیسته در ذهن کنشگران نضج یافته است.توجه به تجربۀ زیسته در این معنا، حاصل چرخش نگاه هستیشناسانه و نیز روششناسانه به انسان و اهمیت یافتن ذهن در برابر عین و وامدار این واقعیت است که زیست جهانها متکثر شدهاند.»
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۵۲۸ صفحه
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۵۲۸ صفحه