معرفی و دانلود کتاب باهمان تنهایان pdf + خلاصه رایگان

خاطراتی از همسران نیروهای بهداری دفاع مقدس

۵.۰(از ۲ امتیاز)
مریم نظام دوست

معرفی کتاب باهمان تنهایان

کتاب باهمان تنهایان نوشته مریم نظام‌دوست و ویراسته زهرا ابراهیم‌پور با همکاری مؤسسه‌ی بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، مجموعه‌ای از روایت‌های مستند و شخصی همسران نیروهای بهداری رزمی در دوران جنگ ایران و عراق است. این اثر توسط نشر ازنو کتاب منتشر شده و به زندگی، مسائل و نقش زنان در پشت جبهه پرداخته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب باهمان تنهایان

کتاب باهمان تنهایان (خاطراتی از همسران نیروهای بهداری رزمی دفاع مقدس) مجموعه‌ای از خاطرات و روایت‌های واقعی همسران نیروهای بهداری رزمی در دوران دفاع مقدس است که با مصاحبه و گردآوری مؤسسه‌ی بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت تهیه شده است. روایت‌ها از زبان زنان مختلفی بیان می‌شود که هر یک تجربه‌های متفاوتی از زندگی در کنار همسران رزمنده‌ی خود دارند؛ از روزهای آغازین انقلاب و جنگ تا سال‌های پس از آن. کتاب به بازتاب نقش زنان در پشتیبانی از جبهه، مدیریت خانواده در غیاب همسران و مواجهه با سختی‌ها و دلتنگی‌ها می‌پردازد.

فضای کتاب، تصویری از زندگی اجتماعی و خانوادگی زنان در دهه‌ی ۶۰ و شرایط خاص جنگ را ترسیم می‌کند. در کنار روایت‌های شخصی، به موضوعاتی چون مهاجرت اجباری، فعالیت‌های اجتماعی زنان، تربیت فرزندان و تأثیر جنگ بر ساختار خانواده نیز پرداخته می‌شود. این اثر در قالب خاطره‌نویسی و روایت‌های مستند، بخشی از تاریخ شفاهی زنان ایرانی در دوران دفاع مقدس را ثبت کرده است.

چرا باید کتاب باهمان تنهایان را خواند؟

کتاب باهمان تنهایان با روایت‌های دست‌اول و صمیمی از زندگی همسران نیروهای بهداری رزمی، فرصتی برای شناخت ابعاد کمتر دیده‌شده‌ی جنگ و نقش زنان در پشت جبهه فراهم می‌کند. خواننده با تجربه‌های واقعی زنان مواجه می‌شود که در کنار دلتنگی و نگرانی، مسئولیت‌های سنگین خانواده و جامعه را بر دوش می‌کشند. این کتاب نه‌تنها به وقایع جنگ، بلکه به احساسات، دغدغه‌ها و رشد شخصی زنان در شرایط دشوار می‌پردازد و تصویری ملموس از مقاومت و همدلی در بستر خانواده و اجتماع ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب باهمان تنهایان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران، مطالعات زنان، پژوهشگران حوزه‌ی دفاع مقدس و کسانی که به روایت‌های مستند و خاطرات شفاهی علاقه دارند مناسب است؛همچنین خواندن این اثر برای افرادی که دغدغه‌ی شناخت نقش زنان در جنگ و مدیریت خانواده در شرایط بحرانی را دارند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب باهمان تنهایان

«بابا سر کوچه مکانیکی داشت. موتور و دوچرخه و این چیزها تعمیر می‌کرد. مرد پرحوصله و مهربانی بود. مامان عزت خانه‌دار بود اما بااین حال اهل مطالعه بود و خوش‌فکر. بین قوم‌وخویش و همسایه هرکس مشکلی پیدا می‌کرد می‌آمد سراغ مامان. راهکارهای مامان همیشه ناب و راهگشا بود. جوری که دیگر همه به او ایمان آورده بودیم و حرفی روی حرفش نمی‌زدیم. جنگ که شروع شد، هربار تلویزیون را روشن می‌کردیم، اخبار جنگ و ویرانی و موشک‌باران و اسارت و شهادت پخش می‌شد؛ اما مامان معتقد بود به جای ترس و غم و غصه باید کاری بکنیم. این بود که با مدیریت او بعضی روزها همسایه‌ها دور هم جمع می‌شدند و برای رزمنده‌ها مربا و نان می‌پختند. بعضی‌ها هم بااینکه خودشان نان شبشان را هم نداشتند، همان چیزی را که داشتند نصف می‌کردند و می‌فرستادند منطقه برای رزمنده‌ها. وقتی یکی از همسایه‌ها می‌رفت جبهه، بقیه همسایه‌ها حواسشان به زن و بچه او بود. مردم حتی سهمیه نفتشان را هم با هم تقسیم می‌کردند که مبادا در نبود مردها، به زن‌ها و بچه‌هایشان سخت بگذرد. مدارس هم همدل و همراه مردم بودند. بین دانش‌آموزان کاموا پخش می‌کردند تا در اوقات بیکاری توی خانه و مدرسه برای رزمنده‌ها شال و کلاه ببافند. البته که اجباری در کار نبود؛ اما من و زهرا و معصومه عاشق این بودیم که برای رزمنده‌ها کاری انجام بدهیم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب باهمان تنهایان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:باهمان تنهایان
حجم فایل کتاب:۱۷.۰۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۹۱۶۷۳۷۳
تعداد صفحه‌ها:۲۱۶ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.