![تصویر جلد کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان](https://img.taaghche.com/frontCover/220946.jpg?w=200)
کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان
معرفی کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان
کتاب الکترونیکی نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان نوشتۀ روناک نامداری است و انتشارات الماس قرمز آن را منتشر کرده است. کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان، به بررسی نقص آنزیمهای مخرب تومور در درمان این بیماری پرداخته است.
درباره کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان
سرطان که تصور میشود قدمت آن به حدود ۱۲۰۰۰۰ سال قبل بازگردد، بهعنوان رشد کنترل نشده و غیرطبیعی سلولها توصیف میشود. داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی از رشد و تکامل طبیعی بیماران اطفال با تمام این عوارض جلوگیری میکنند. تحقیقات روانشناسان نشان داد که گیرندههای بتا آدرنرژیک در سلولهای تومور و نورآدرنالین که در رشد تومور اثرگذارند بر استرسهای روانی - اجتماعی تأثیر مستقیم دارند. نشانه امید در درمان سرطان ایمونوتراپی در بسیاری از موارد جایگزین درمانهای سنتی سرطان شده است. در کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان، نقش آنزیمهای تخریبکننده تومور در درمان سرطان موردبحث قرار گرفته است.
خواندن کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث پزشکی و سلامت علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب نقش آنزیم های تخریب کننده تومور در درمان سرطان
«سرطان نوعی بیماري است که در آن کنترل طبیعی مکانیسمهای بقاء، تکثیر و تمایز سلولها دچار اختلال میشود. سلولهایی که سرطانی شدهاند، معمولاً آنتی ژنهای سطحی را بروز میدهند که ممکن است از نوع جنینی باشند یا سایر علایم عدم بلوغ را نشان دهند. همچنین ممکن است سایر علائم ناهنجاریهای کمی و کیفی کروموزمی شامل جابهجاییهای مختلف و ظهور توالیهای تکثیر یافته برخی ژنها بروز کند. امروزه میدانیم که زیرمجموعه کوچکی از سلولها موسوم به سلولهای بنیادین تومور، در داخل یک توده توموری قرار دارند. این سلولها علاوه بر این که دست خوش چرخههای مکرر تکثیر قرارمی گیرند، ممکن است به محلهای دور دست در بدن مهاجرت کرده و کلنیهایی را در اعضاي مختلف تشکیل دهند این فرایند، متاستاز نامیده میشود. به این ترتیب، این سلولهای بنیادین تومور توان تشکیل کلنی دارند و مشخصهی آنها، اختلالات کروموزومی است که ناپایداري ژنتیکی آنها را نشان میدهد. ناپایداری ژنتیکی به این سلولها اجازه میدهد که نسبت به شیمی درمانی و پرتو درمانی مقاومت نشان دهند. فرایندهای تهاجمی و متاستاز و همچنین یک سری اختلالات متابولیک ناشی از سرطان، موجب بیماری و سرانجام مرگ بیمار میشوند، مگر آن که بتوان توسط درمان، سرطان را ریشه کن نمود...»
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه