معرفی کتاب مسابقات عطش (جلد اول)
کتاب مسابقات عطش (جلد اول) (Hunger Games) نوشته سوزان کالینز، نخستین جلد از مجموعهی مسابقات عطش است که داستان آن در سرزمینی به نام پانم و در دل منطقه ۱۲ آغاز میشود. این کتاب روایت کتنیس اوردین است؛ دختری ۱۶ساله که در نظامی سرکوبگر و گرسنه، ناگهان به قلب مسابقهای مرگبار پرتاب میشود. فضای کتاب ترکیبی از بقا در طبیعت، سیاست ترس، نمایش تلویزیونی و روابط پیچیدهی انسانی است. رویا فولادوند این اثر را به فارسی ترجمه کرده است و نشر ربط آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مسابقات عطش (جلد اول) اثر سوزان کالینز
کتاب مسابقات عطش (جلد اول) داستانی است که سوزان کالینز در آن جهانی به نام پانم را تصویر کرده است؛ کشوری که پس از جنگها و بلایا از دل ویرانههای آمریکای شمالی سربرآورده و اکنون با پایتختی قدرتمند و ۱۲ منطقهی فقیر اداره میشود. در این ساختار، مسابقات عطش ابزاری برای یادآوری شکست شورش مناطق و نمایش دائمی قدرت کاپیتول است؛ هر سال از هر منطقه یک دختر و یک پسر بهعنوان پیشکش انتخاب میشوند تا در میدان نبردی کنترلشده تا سر حد مرگ بجنگند و تنها یک نفر زنده بماند.
در کتاب مسابقات عطش (جلد اول) ما از زاویهدید اولشخص همراه کتنیس اوردین میشویم؛ دختری شکارچی از سیم در منطقه ۱۲ که سالهاست برای زندهماندن خانوادهاش قانون را زیر پا گذاشته و به جنگل میرود. متن کتاب در سه بخش اصلی شکل گرفته است: پیشکشها، مسابقات و پیروزی. در بخش اول، خواننده با زندگی روزمرهی کتنیس، فقر منطقه ۱۲، طرح تسره برای گرفتن غله در ازای افزایش شانس انتخاب در قرعهکشی، رابطهی او با خواهرش پریم، دوست و همتیمی شکارش گیل و فضای خشن اما پر از همبستگی سیم آشنا میشود.
سوزان کالینز در دو بخش دیگر روند انتخاب پیشکشها، داوطلبشدن کتنیس بهجای پریم، معرفی پیتا ملارک و سپس انتقال آنها به کاپیتول و آمادهسازی برای مسابقه و در نهایت پیروزی را برای خواننده روایت میکند. کتاب مسابقات عطش (جلد اول) در همین مسیر، همزمان به سازوکار تبلیغاتی کاپیتول، نقش رسانه، نمایش خشونت و کشمکش درونی شخصیتها نیز اختصاص یافته است.
خلاصه داستان مسابقات عطش (جلد اول)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب مسابقات عطش (جلد اول) روایت کتنیس اوردین است؛ دختری ۱۶ساله از منطقه ۱۲ که در فقر و گرسنگی بزرگ شده و با شکار در جنگل، خانوادهاش را زنده نگه داشته است. در روز برداشت، نام خواهر کوچکش پریم در قرعهکشی مسابقات عطش بیرون میآید و کتنیس برای نجات او داوطلب میشود تا جای او را بگیرد. همزمان پیتا ملارک، پسری که سالها پیش با یک قرص نان جان کتنیس و خانوادهاش را نجات داده بود، بهعنوان پیشکش پسر انتخاب میشود.
از اینجا به بعد، کتاب روی آمادهسازی دو پیشکش منطقه ۱۲ برای حضور در مسابقه، فشار روانی، نمایش اجباری در برابر دوربینها و تضاد میان بقا، بدهکاری عاطفی و اخلاق فردی تمرکز کرده است.
چرا باید کتاب مسابقات عطش (جلد اول) را بخوانیم؟
کتاب مسابقات عطش (جلد اول) ترکیبی از تعلیق، بقا در شرایط سخت و نقد یک نظام مبتنی بر نمایش خشونت است. این کتاب از دل روایت شخصی کتنیس، به موضوعاتی مثل گرسنگی، نابرابری، کنترل رسانهای و انتخابهای اخلاقی در موقعیتهای مرگ و زندگی اختصاص یافته است. فضای پرتنش، شخصیتپردازی روشن و جزئیات دقیق از جنگل، شکار و زندگی در منطقه ۱۲، میتواند خواندن این کتاب را جذاب کند.
خواندن کتاب مسابقات عطش (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این کتاب به علاقهمندان به داستانهای پرتعلیق، دوستداران جهانهای آیندهنگر و کسانی که به موضوعاتی مثل نابرابری، بقا، کنترل سیاسی و نقش رسانه در شکلدادن به افکار عمومی علاقه دارند، پیشنهاد میشود. همچنین به نوجوانان و جوانانی که بهدنبال داستانی پرکشمکش و شخصیتمحور هستند، توصیه میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مسابقات عطش (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مسابقات عطش (جلد اول) |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۹۰۱۲۹۸۷ |
| تعداد صفحهها | ۵۱۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۹۵۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مسابقات عطش |
یکی از بهترین فرنچایز هایی که تا حالا توی عمرم خوندم. دوتا کتاب بعدی هم بخونید جالبه منظورم دوتایی هست که تازگیا اومده و این ۳ تای اول نه
کتاب توصیف دقیقی از وضعیت جوامع خودکامه و تاکیدی غیر مستقیم بر حفظ ارزشهای انسانی دارد. با وجود اینکه ترجمه و حروف چینی کتاب کاملا دقیق نیستند، مانع از درک هدف نویسنده نمیشوند. به علاوه، مطالعه آن برای ساکنین خاور...بیشتر
نمونه اش رو دانلود کردم، ترجمه بد بود و مشخص بود ویراستاری هم نشده بود
خیلی کتاب ریز هست چطوری تونستید بخونید مدل صفحاتش با بقیه کتابها متفاوته
به نظرم بهترین ترجمه از این مجموعه، عطش مبارزه با ترجمهی خانم شبنم سعادته. از دستش ندید و حتما با ترجمهی ایشون بخونید. من با این ترجمه نخوندم اما اسم مسابقات عطش یا بازیهای گرسنگی رو اصلا نمیپسندم.
چیزی که در مورد این کتاب دوست دارم اینه که گرچه ژانرش علمی تخیلی و یانگ ادالته ولی همچنان برای خواننده بزرگسالم جذابه. و مخصوصا از نظرم اکثر شخصیت ها چه اصلی و چه فرعی به شدت پرداخت خوبی داشتن....بیشتر
با وجود ویرایش نشدن و ترجمهی نه چندان یکدستش، اون رو به همه توصیه میکنم. خیلی جاها فعلهای مثبت رو منفی و منفیها رو مثبت نوشته بود، شکل نوشتن اسمها توی طول ترجمه عوض میشد. اما ترجمه خوب بود و...بیشتر
خوب نبود