دانلود و خرید کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) سوزان کالینز ترجمه رویا فولادوند
تصویر جلد کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

انتشارات:انتشارات ربط
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

کتاب «مسابقات عطش (جلد دوم)» نوشتۀ سوزان کالینز و ترجمۀ رویا فولادوند است و انتشارات ربط آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

جلد دوم مسابقات عطش، سه‌گانۀ جذاب در ژانر علمی - تخیلی و دیستوپیایی، ادامه‌ای بر ماجرای هیجان‌انگیز کتنیس اوردین است و نشان می‌دهد که بازگشت به خانه پس از برنده‌شدن در مسابقات عطش به معنای پایان این کابوس نیست. در واقع، پیروزی کتنیس و پیتا که برخلاف قوانین تنها برندهٔ مشترک مسابقات شدند، وضعیت ناآرامی را برای کاپیتول ایجاد کرده و جرقه‌ای از امید و مقاومت در میان مردم مناطق پانم به وجود آورده است. کتنیس که حالا به‌عنوان یکی از برندگان مشهور در میان مردم شناخته می‌شود، از این وضعیت دل‌ِ خوشی ندارد و نمی‌خواهد مرکز توجه باشد. او در ابتدای داستان درگیر احساسات درونی و فشارهای ناشی از بازی‌های قبلی است و حتی تمایلی به شرکت در کاروان پیروزی ندارد، اما مجبور است تحت نظارت و تسلط کاپیتول رفتار کند.

کشمکش‌های درونی کتنیس و احساس دوگانه‌اش نسبت به پیتا و گیل، دوست دوران کودکی‌اش، و همچنین تهدیدهای کاپیتول، داستان را پیچیده‌تر و پرهیجان‌تر می‌کند. همچنین، تصمیم رئیس‌جمهور برای برگزاری هفتاد و پنجمین مسابقات عطش با طرح ویژه‌ای به نام مسابقات سه‌چهارم، دوباره کتنیس را به میدان می‌کشاند. این بار، بازماندگان پیشین مسابقات باید با یکدیگر مبارزه کنند و کتنیس و پیتا، به‌عنوان نمایندگان منطقه دوازده، دوباره وارد میدان مرگ می‌شوند.

در مسابقات عطش (جلد دوم)، سوزان کالینز با پرداختن به موضوعات پیچیده‌تری از جمله سرکوب و استبداد، مقاومت و شورش، و مسائل عاطفی و انسانی، شخصیت کتنیس را از دختری در حال بقا به نمادی از امید و شورش علیه ظلم تبدیل می‌کند. این کتاب نیز همانند جلد اول، مخاطب را به تفکر دربارهٔ پیامدهای اجتماعی و اخلاقی قدرت و تأثیراتی که بر زندگی انسان‌ها می‌گذارد، وامی‌دارد.

خواندن کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان و علاقه‌مندان به کتاب‌های علمی تخیلی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

«اگر به من بود که سعی می‌کردم مسابقات عطش مبارزه را به کل فراموش کنم؛ هرگز از آن سخن نگویم وانمود کنم که چیزی غیر از یک کابوس نبوده است؛ اما با کاروان پیروزی ممکن نیست. از روی نیرنگ خاصی، دقیقاً بین مسابقات سالانه است این روش کاپیتول است تا وحشت را تازه و نزدیک نگه دارد ما توی مناطق نه‌تنها ناچاریم هر سال پنجه آهنین قدرت کاپیتول را به‌خاطر داشته باشیم؛ بلکه مجبوریم به مناسبتش جشن هم بگیریم و امسال، من یکی از ستاره‌های نمایش هستم.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است