کتاب غولی در حصار
معرفی کتاب غولی در حصار
کتاب الکترونیکی غولی در حصار نوشتۀ هری کرپتنر و ترجمۀ رویا فولادوند است و انتشارات ربط آن را منتشر کرده است. کتاب غولی در حصار تصویری روشن از ضمیر ناخودآگاه انسان ساخته و ظرفیتهای این بخش حیاتی از وجود او و قدرت ذهنش را معرفی میکند.
درباره کتاب غولی در حصار
هری کپنتر در جریان بررسی و تحقیق مفصلی که در زمینهٔ روانشناسی و آسیبهای ذهنی انجام داده است، دوران کودکی را در شکلگیری بخش عمدهای از عادتها و رفتارهای ذهنی انسان مؤثر میداند. نویسندهٔ کتاب غولی در حصار، با لحنی دلنشین مخاطب خود را متوجه آسیبهای جبرانناپذیری میکند که در دوران کودکی به ضمیر ناخودآگاه او وارد شده است. این آسیبها در جریان کارهای روزانه و به شکلی غیرقابلتصور، رفتار کودک را کنترل کرده و مثل موجودی سیاه در گوشهٔ ذهن او خانه میسازند. کنترل و بازدارندگی، مهربانی کردن، ارتباط چشمی، ارتباط کلامی و تنبیه، کارهایی هستند که والدین در طول روز برای برخورد با فرزند خود انجام میدهند. هر کدام از این رفتارها از حساسیت ویژهای برخوردارند؛ چراکه هری کارپنتر معتقد است که ضمیر ناخودآگاه کودکان در جریان رفتارهای روزانهٔ والدین تکامل مییابد.
در کتاب غولی در حصار علاوه بر تشریح مسائل روانشناسی، داستانهای جذابی به چشم میخورد که برخی از آنها مربوط به تجربیات بیمارانی هستند که به روانکاوان و روانشناسان مراجعه کردهاند. هری کرپنتر با استفاده از تسلط قابل توجهی که در زمینهٔ تألیف کتابهای روانشناسی دارد، این تجربههای متنوع را در قالب داستانکهای عبرتآموز و جذاب برای مخاطبان خود آماده ساخته است. در این کتاب، شخصیت خیالی و بامزهای معرفی میشود که همان غول کارتونی محبوب است؛ یعنی غول چراغ جادو در انیمیشن علاءالدین. هری کرپنتر با طراحی این شخصیت، موقعیتهای نمایشی جذابی را خلق کرده و در توصیف ابعاد مختلف ضمیر ناخودآگاه، از این شخصیت کارتونی محبوب استفاده میکند.
تمرینهای پیشنهادی هری کرپنتر در کتاب غولی در حصار، طی هشت درس عملی تنظیم شده است. درس اول این کتاب، به معرفی ضمیر ناخودآگاه در قالب شخصیت داستانی غول چراغ جادو اختصاص دارد. نویسندهٔ کتاب در درس دوم که ادامهٔ مباحث درس قبل است، تفاوت ضمیر ناخودآگاه و ضمیر خودآگاه را مورد بررسی قرار داده و اشتباهات رایج در تعریف این دو مفهوم را مورد بازنگری قرار میدهد. درسهای سوم تا هشتم کتاب نیز با توضیح روشهای اجرایی و ایدههای مورد نظر هری کرپنتر برای عملی ساختن تکنیکهای شناخت صحیح و کنترل ضمیر ناخودآگاه، پیش میروند.
خواندن کتاب غولی در حصار
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث خودشناسی و خودباوری مناسب است.
بخشی از کتاب غولی در حصار
«برخی از دکترها، دندانپزشکها، و درمانگرها از هیپنوتیزم برای اهداف پزشکی استفاده میکنند. برای مثال، من اخیراً خواندم که هیپنوتیزم روی بیماران دچار سوختگی شدید در حال استفاده است. مثالهای دیگر شامل کنترل درد مزمن، بیهوشی، تولد، و رفع ترسهای بیمارگونه وجود دارد. در همان برنامهی PBS که در بالا ذکر شد، یک درمانگر از راه هیپنوتیزم زنی با ترس مادامالعمر از مارها را تنها در چند دقیقه درمان کرد. او بدون ترس یک مار بوآ را نگه داشت و اجازه داد دور شانههایش بپیچد. درمانگر همچنین مردی با ترس مادامالعمر از عنکبوت را درمان کرد. مرد اجازه داد یک رتیل روی شانههایش راه برود...»
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۸۲ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۸۲ صفحه