کتاب ارباب مگس ها ویلیام گلدینگ + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات ربط
امتیاز
۲.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ارباب مگس ها

کتاب الکترونیکی «ارباب مگس‌ها» نوشتهٔ ویلیام گلدینگ و با ترجمهٔ رویا فولادوند، توسط نشر ربط منتشر شده است. این اثر در دستهٔ رمان‌های کلاسیک و ادبیات داستانی قرار می‌گیرد و به بررسی رفتار انسانی در شرایط بحرانی می‌پردازد. داستان گروهی از پسران نوجوان را روایت می‌کند که پس از سقوط هواپیما در جزیره‌ای دورافتاده، ناچار به تشکیل جامعه‌ای جدید می‌شوند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ارباب مگس ها

«ارباب مگس‌ها» از ویلیام گلدینگ، رمانی داستانی و کلاسیک است که نخستین بار در دههٔ میانی قرن بیستم منتشر شد و به‌سرعت جایگاه ویژه‌ای در ادبیات جهان پیدا کرد. این کتاب با روایتی نمادین و چندلایه، داستان گروهی پسر نوجوان را بازگو می‌کند که پس از سقوط هواپیما در جزیره‌ای ناشناخته، بدون حضور بزرگسالان، باید برای بقا و نظم اجتماعی تلاش کنند. ساختار رمان بر پایهٔ روایت سوم‌شخص و تمرکز بر شخصیت‌پردازی و تحولات روانی و اجتماعی پیش می‌رود. گلدینگ در این اثر، با بهره‌گیری از عناصر طبیعت و فضای ایزولهٔ جزیره، به بررسی مفاهیمی چون قدرت، اخلاق، ترس و فروپاشی نظم اجتماعی می‌پردازد. «ارباب مگس‌ها» نه‌تنها یک داستان بقا، بلکه بازتابی از کشمکش‌های درونی انسان و جامعه است و با زبان روایی خاص خود، مرز میان تمدن و بربریت را به چالش می‌کشد.

خلاصه داستان ارباب مگس ها

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «ارباب مگس‌ها» با سقوط یک هواپیمای حامل گروهی پسر نوجوان انگلیسی در جزیره‌ای گرمسیری آغاز می‌شود. این پسرها که هیچ بزرگسالی همراهشان نیست، ناچار می‌شوند برای زنده‌ماندن و یافتن راه نجات، جامعه‌ای کوچک تشکیل دهند. رالف، یکی از پسران، با رأی‌گیری به‌عنوان رهبر انتخاب می‌شود و تلاش می‌کند با کمک دیگران، نظم و همکاری را برقرار کند. جک، رهبر گروه کر، به‌تدریج با رالف دچار اختلاف می‌شود و گروهی از پسران را به‌سمت شکار و هیجان سوق می‌دهد. تضاد میان میل به قانون‌مندی و تمایل به آزادی و خشونت، به‌تدریج جامعهٔ کوچک آن‌ها را دچار آشوب می‌کند. ترس از موجودی خیالی به نام «هیولا» در میان بچه‌ها ریشه می‌دواند و باعث شکل‌گیری رفتارهای خشن و قبیله‌ای می‌شود. در این میان، شخصیت‌هایی مانند پیگی و سایمون، هرکدام با ویژگی‌های خاص خود، درگیر تلاش برای حفظ عقلانیت و انسانیت می‌شوند. داستان با فرازونشیب‌های متعدد، به بررسی مرز باریک میان تمدن و بربریت و تأثیر شرایط بحرانی بر رفتار انسان‌ها می‌پردازد، بی‌آنکه پایان ماجرا را افشا کند.

چرا باید کتاب ارباب مگس ها را بخوانیم؟

«ارباب مگس‌ها» اثری‌ست که با روایتی نمادین و پررمزوراز، به لایه‌های پنهان روان انسان و جامعه می‌پردازد. این کتاب، با نمایش فروپاشی تدریجی نظم و اخلاق در میان گروهی نوجوان، پرسش‌هایی اساسی دربارهٔ ماهیت قدرت، ترس، مسئولیت و مرز میان تمدن و بربریت مطرح می‌کند. خواندن این رمان فرصتی‌ست برای تأمل بر رفتار جمعی، نقش رهبری و تأثیر شرایط بحرانی بر تصمیم‌گیری‌های فردی و جمعی. همچنین، فضای ایزوله و شخصیت‌پردازی‌های دقیق، تجربه‌ای متفاوت از مواجهه با تاریکی‌های درون انسان را رقم می‌زند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های کلاسیک، دوست‌داران ادبیات نمادین و کسانی که دغدغهٔ شناخت رفتار انسانی در شرایط بحرانی را دارند، مناسب است. همچنین، دانشجویان رشته‌های ادبیات، علوم اجتماعی و روان‌شناسی می‌توانند از مطالعهٔ این اثر بهره‌مند شوند.

بخشی از کتاب ارباب مگس ها

«پسر موبور خود را از چند فوت آخر صخره پایین آورد و شروع به حرکت به سوی تالاب کرد، خرچه او داکت. مفرسه‌اش را فرافرخه و اکفون آن را با یک فست فتبال خود می‌کشید. پیراهن خاکستری‌اش به بدنش چسبیده بود و موهایش به پیشانی گرما بود. او به سختی میان خزنده‌ها و تنه‌های شکسته بالا می‌رفت که ناگهان پرنده‌ای با رنگ‌های قرمز و زرد، همچون تصوبری خیالی، با فربادی جادوگرمانند به بالا جهید؛ و این فریاد با صدایی دیگر تکرار شد. او گفت: «سلام! یه لحظه صبر کن!» بوته‌های کنار زخم تکان خوردند و بارانی از قطرات آب به زمین پاشید. صدا گفت: «یه لحظه صبر کن. گیر کردم.» پسر موبور ایستاد و با حرکتی خودکار جوراب‌هایش را بالا کشید؛ حرکتی که برای لحظه‌ای جنگل را به نظرش شبیه مناطق خانگی کرد. صدا دوباره سخن گفت: «با این همه خزنده نمی‌تونم درست حرکت کنم.» چربش خراش انداختند. زانوهای برهنه و تپلش گرفتار خارها شده و خراشیده بودند. او خم شد. خارها را با دقت جدا کرد و سپس چرخید. او از پسر موبور کوتاه‌تر و بسیار چاق بود. جلو آمد. با احتیاط جای پای مطمئن جستجو کرد و بعد از پشت عینک‌های ضخیمش به بالا نگاه کرد. او پرسید: «اون مرد با بلندگو کجاست؟» پسر موبور سرش را تکان داد. او پاسخ داد: «اینجا یه جزیره‌ست. حداقل فکر می‌کنم جزیره باشه. اونجا توی دریا یه صخره مرجانی هست. شاید هیچ بزرگسالی اینجا نباشه.»»