کتاب یک زن برنامه ریزی می کند
معرفی کتاب یک زن برنامه ریزی می کند
کتاب یک زن برنامه ریزی می کند با عنوان اصلی A woman makes a plan نوشته می ماسک و ترجمه رویا فولادوند مجموعهای از تجربهها و توصیههای شخصی نویسنده دربارهی زیبایی، ماجراجویی، خانواده و ساختن زندگی دلخواه است. می ماسک که سالها بهعنوان مدل و متخصص تغذیه کار کرده است در این کتاب از مسیر شغلی، جابهجایی بین کشورها، مادری، شروع دوباره و برنامهریزی برای تغییر میگوید. ساختار کتاب بر پایهی فصلهای کوتاه و موضوعی است که هرکدام بر جنبهای از زندگی روزمره و انتخابهای فردی تمرکز دارد. نشر ربط این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب یک زن برنامه ریزی می کند
کتاب یک زن برنامه ریزی می کند (توصیههایی برای زندگی پر از ماجراجویی زیبایی و موفقیت) روایت می ماسک از زندگی شخصی و حرفهای خود و جمعبندی درسهایی است که از دههها کار، مهاجرت، مادری و شروعهای دوباره گرفته است. می ماسک در همان صفحات آغازین از شعار خانوادگی زندگی کن با جسارت؛ اما محتاط و ضربالمثل آفریکانس یک کشاورز برنامهریزی میکند میگوید و نشان میدهد که ایدهی اصلی کتاب بر برنامهریزی برای مواجهه با اتفاقهای غیرمنتظره استوار است.
در کتاب یک زن برنامه ریزی می کند سه بخش اصلی دیده میشود؛ زیبایی، ماجراجویی و خانواده. در بخش زیبایی فصلهایی مثل نقرهای، بلوند جدید است، جذاب باش! و من عاشق آرایشم و آرایش عاشق من است به ظاهر، اعتمادبهنفس، لباسپوشیدن و رابطهی سالم با سن و پیری میپردازد. در بخش ماجراجویی فصلهایی مانند فصل ژاکاراندا و چرا که نه؟ به سفرهای هوایی خانوادگی، مهاجرت از کانادا به آفریقای جنوبی و بعد به شهرها و کشورهای دیگر و ریسکپذیری همراه با برنامهریزی اختصاص یافته است.
در ادامهی کتاب یک زن برنامه ریزی می کند بخش خانواده با فصلهایی مثل مادر شاغل، آغاز دوباره و تغییر کشور در صورت لزوم به ترکیب کار و فرزندپروری، طلاق، ساختن شبکهی حمایتی تازه و تربیت فرزندان و نوهها میپردازد. فصلهای پایانی نیز به موضوعهایی مانند ادامهدادن حرکت، انتخاب آدمهای شاد برای معاشرت و نگاه می ماسک به هفتاد و یک سالگی اختصاص دارد. لحن کلی کتاب بر پایهی روایت تجربههای شخصی و تبدیل آنها به توصیههای کاربردی برای برنامهریزی در زندگی روزمره شکل گرفته است.
خلاصه کتاب یک زن برنامه ریزی می کند
کتاب یک زن برنامه ریزی می کند بر محور این ایده شکل گرفته که زندگی پر از اتفاقهای پیشبینینشده است، اما میتوان با برنامهریزی انعطافپذیر هربار نقشهای تازه کشید و ادامه داد. می ماسک از کودکی در خانوادهای ماجراجو با هواپیمای کوچک خانوادگی، مهاجرت از کانادا به آفریقای جنوبی، سالها مدلینگ، کار تغذیه، مادری و طلاق میگوید و نشان میدهد چگونه در هر مرحله از نو شروع کرده است.
در کتاب یک زن برنامه ریزی می کند موضوعهایی مثل پذیرش موهای نقرهای، بازتعریف زیبایی در سنین بالاتر، ساختن کمد لباس هوشمند، استفاده از آرایش برای احساس بهتر، بازیهای اعتمادبهنفس، آداب معاشرت، تربیت فرزندان و نوهها و تصمیمهای بزرگ مثل تغییر شهر و کشور طرح شده است. نویسنده بر این نکته تأکید کرده است که لازم نیست همهچیز از قبل مشخص باشد؛ کافی است قدم اول آگاهانه برنامهریزی شود و در ادامه نقشهها براساس واقعیتهای تازه اصلاح شوند.
چرا باید کتاب یک زن برنامه ریزی می کند را بخوانیم؟
کتاب یک زن برنامه ریزی میکند تصویری نزدیک از زندگی زنی ارائه میدهد که در هفت دهه چند حرفه، چند شهر و چند نقش مختلف را تجربه کرده است. خواننده در خلال روایتها میبیند برنامهریزی چگونه میتواند با ریسکپذیری، تغییر شغل، مهاجرت، مادری و حتی سبک لباس پوشیدن گره بخورد و بهجای نسخههای کلی با مثالهای عینی با مفهوم شروع دوباره آشنا میشود.
خواندن کتاب یک زن برنامه ریزی می کند به کسانی پیشنهاد میشود که در آستانهی تغییرهای بزرگ شغلی یا شخصی هستند، به موضوعهایی مثل اعتمادبهنفس، ظاهر، پیری، مادری و مهاجرت فکر میکنند یا بهدنبال دیدن نمونهای واقعی از ترکیب برنامهریزی، ماجراجویی و زندگی خانوادگی در روایت یک زن هستند.