کتاب سرآمد هری پاتر و فلسفه
معرفی کتاب سرآمد هری پاتر و فلسفه
کتاب سرآمد هری پاتر و فلسفه نوشته گرگوری بسم با ترجمه مریم آرین منتشر شده است. از مجموعهکتابهاییست که به بررسی فلسفی فرهنگ عامهپسند میپردازند.
درباره کتاب سرآمد هری پاتر و فلسفه
فلسفه، همانطور که افلاطون میگوید، با خیال آغاز میشود. کودکان راجع به همه چیز خیالپردازی میکنند. آنان ذاتاً کنجکاو، پرسشگر، و مشتاق یادگیری هستند. گاهی آنان از افراد بزرگسالی که باور دارند نیز بسیار بیشتر درک میکنند. به این خاطر است که جی.کی. رولینگ، همچون جی.آر.آر. تالکین، لوییس و دیگر نویسندگان بزرگ کودکان، در ایجاد مسائل پیچیده و طرح سؤالات چالشزا درنگ نمیکند. این کتاب برای آن دسته از هواداران رولینگ است که به دنبال کشف مسائل عمیقتر موجود در کتابها و فیلمهای پاتر هستند.
خواندن کتابسرآمد هری پاتر و فلسفه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام طرفداران حرفهای هری پاتر پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب سرآمد هری پاتر و فلسفه
هرمیون گفت «در واقع، باید هم بکنه! ولی منظورم اینه که هر اتفاقی هم برای جسمت بیفته، روحت سالم و دستنخورده باقی میمونه.»(۲)
پس ما میدانیم که در دنیای رولینگ، روح از نابودی جسم نجات پیدا میکند. جدا از واقعیت بقا، کاملا مشخص نیست که چه بر سر روح یک فرد مرده میآید. در هری پاتر و محفل ققنوس، در تالاری در وزارت جادو که سیریوس میمیرد، یک گذرگاه مرموز پردهدار هست، و هم هری و هم لونا لاوگوود صداهایی از آن سوی پرده میشنوند. تفسیر لونا این است که افراد مرده پشت پرده هستند و ما دوباره آنان را خواهیم دید. سپستر، نیک سربریده به هری گفت سیریوس که اخیراً کشته شده به راه خود «ادامه میدهد،» اما او هیچ توضیح دیگری برای آنچه در حالت عادی رخ میدهد نداد. البته نیک یک شبح است و برای هری توضیح میدهد که جادوگران میتوانند از «ادامهدادن» خودداری کنند و به صورت تصویری شبحمانند از خود قبلیشان باقی بمانند. او گفت که جادوگران اندکی این مسیر را انتخاب میکنند و شاید فهمیدن دلیلش سخت نباشد.
نیک به نوعی، با تقلیدی شبحگونه از بدن به زندگی ادامه میدهد، تقلیدی که میتواند ببیند و دیده شود، بشنود و شنیده شود، اما سوای اینها، او از دیوارها عبور میکند و اثر فیزیکی کمی دارد. ظاهراً اشباح دنیای رولینگ هنگامیکه فردی در تماس با آنها قرار میگیرد احساس سرما ایجاد میکنند، و میرتل گریان به نحوی قادر است در دستشویی آب بپاشد، اما غیر از این، بهنظر میرسد آنها اغلب فاقد اثرات جسمانی هستند. به نظر میرسد ولدمورت تمام این مدت این نوع از نامیرایی را داشته، اما این نوع از نامیرایی فاقد ارتباط فیزیکی واقعیست و مهمتر از آن برای ولدمورت تهی از قدرت است.
عالی من عاشق هری پاتر هستن و این کتاب هری پاتر رو دوباره برای من زنده کرد این کتاب بهترین کتاب هست پاتر هدا حتما بخونن چون میدونم حتما خوششون میاد و اونایی که هری پاتر ندیدن نخونن چون حصلشون
فلسفه نباید توی زیرزمین خاک بخوره...این لب مطلب کتابه. نویسنده، درباره ی موضوعاتی شدیدا مهم و مورد بحث در فلسفه صحبت میکنه و اونها رو تشریح میکنه، بدون اینکه حس کنید دارید فلج مغزی میشید... فلسفه جذابه، خیلی جذاب...البته، اگه بتونید
من به شما توصیه میکنم که حتما مطالعه کنند چون چیز های بیشتری درباره ی فیلم هری پاتر میفهمید
تا عشق و امید هست،چه باک از بوسه دیوانه ساز
من یک جادوگرم نه مشنگ
این کتاب یکم فلسفیه و اتفاقات موجود در داستان ها و فیلم های هری پاتر رو با دیدگاه های فلسفی بررسی میکنه. علاقه مندان به داستانهای هری پاتر شاید خوششون بیاد.
این کتاب با بقیه رمان هایی که خوندم فرق داشت از بچگی هم عاشق هری بودم ولی زیاد پیگیرش نبودم . تا اینکه این کتاب رو خوندم و بیشتر دنبال هری و ماجراجوییشون رفتم بهتون پیشنهاد میکنم که برید کتاب
تا حالا به این فکر کردید که دیدگاه فلسفی جی.کی.رولینگ چیه؟ دامبلدور چطور؟ و... این کتاب تمام مفاهیم اساسی را ابتدا از دیدگاههای مختلف فلسفی توضیح میدهد. بعد با آوردن نمونه هایی از کتابهای هریپاتر دیدگاه رولینگ را شرح میدهد. مفاهیمی مثل
عالی عالیییییییییییییییییییییی🥺🥺🥺
من فیلمشو دیدم فوووووق العاده بود خیییلی خوب مخصوصا هرماینی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍