کتاب راز اعتماد به نفس برای زنان
معرفی کتاب راز اعتماد به نفس برای زنان
کتاب «راز اعتماد به نفس برای زنان» نوشتۀ کتی کی و کلیر شیپمن و ترجمۀ الهام قدوسی جعفری است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب راز اعتماد به نفس برای زنان
سالهای متمادی زنان سرخود را پایین انداخته و طبق قوانین عمل کردهاند. باوجود پیشرفتها و موفقیتهایی که زنان در دنیا به دست آوردهاند، هنوز به مقیاسی که در خور زنان باشد دست نیافتهاند. برخی متعصبان جاهل معتقدند زنان بهاندازهٔ کافی شایستگی ندارند. برخی دیگر بر این باورند که ورود بچه به زندگی زن، اولویتهای او را تغییر میدهد. اکثر صاحبنظران به موانع فرهنگی و نهادی و سازمانی علیه زنان اشاره میکنند که این هم یک واقعیت است، اما در تمام این موارد، یک واقعیت گمشده وجود دارد و آن چیزی نیست جز فقدان خودباوری.
راز اعتمادبهنفس برای زنان کتابی است که به بررسی علمی و روانشناختی اعتمادبهنفس در زنان میپردازد. این کتاب تلاش دارد تا به زنان نشان دهد که چگونه میتوانند اعتمادبهنفس واقعی را در زندگی شخصی و حرفهای خود به دست آورند و به کار گیرند. این کتاب به تحلیل دلایل فقدان اعتمادبهنفس در برخی از زنان میپردازد و به این موضوع اشاره میکند که زنان اغلب در محیطهای کاری و اجتماعی کمتر از مردان خود را باور دارند، حتی زمانی که شایستگی و تواناییهای بالایی دارند.
کتاب راز اعتمادبهنفس برای زنان راهکارهایی عملی برای زنان ارائه میدهد تا بتوانند با استفاده از آنها اعتمادبهنفس خود را افزایش دهند، از تردیدهای خود بکاهند و باقدرت بیشتری در زندگی و کار ظاهر شوند. نویسندگان تأکید میکنند که تنها با اقدام و پذیرش ریسکهای معقول، زنان میتوانند به سطحی از اعتمادبهنفس برسند که به آنها اجازه میدهد به اهداف و رؤیاهای خود دست یابند. یک زن کاملاً موفق در قرن بیست ویک باید بهجای نگرانی در مورد تواناییها و قابلیتهای خود، زمان بیشتری را به تمرکز بر باورها و اقدامات خود اختصاص دهد.
خواندن کتاب راز اعتمادبهنفس برای زنان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام زنان، دختران و همچنین علاقهمندان به کتابهای خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راز اعتمادبهنفس برای زنان
«یافتن اعتمادبهنفس خالق کار دشواری است. البته حس اعتمادبهنفس را میتوان در اتاق هیئترئیسه یا دفاتر سیاسی یافت، اما اغلب زودگذر است یا بهواسطهٔ قوانین اجتماعی دیکته میشوند. گاهی اوقات نیز حس اعتمادبهنفس، ساختگی و جعلی است و فرد در اعماق وجود خود با خود تردیدی روبهرو است. تصور میکردیم اوضاع در مورد ورزش متفاوت باشد. نمیتوان با اعتمادبهنفس ساختگی در یک زمینبازی حرفهای، مسابقه داد. برای پیروزشدن در این میدان باید به معنای واقعی به خود باور داشته باشید، بدون هیچگونه تردید، مجادله یا دودلی. عالی بودن در مورد تمام ورزشکاران بررسی شده و شرح وقایع آنان مطالعه و قضاوت میشود. در کنار ویژگیهای فیزیکی در میادین ورزشی، اعتمادبهنفس نیز بهعنوان هستهٔ اصلی ویژگیهای ورزشکاران مورد بررسی قرار میگیرد. روانشناسان با مطالعهٔ بسیاری از ورزشها شهادت دادهاند که وجود اعتمادبهنفس در مسابقات از اهمیت ویژهای برخوردار است. در غیر این صورت، حضور روانشناسان ورزشی در میادین مسابقه ضروری نبود.»
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه