دانلود و خرید کتاب شهامت مهربان بودن لیزی ولاسکز ترجمه علی اصغر شجاعی
تصویر جلد کتاب شهامت مهربان بودن

کتاب شهامت مهربان بودن

معرفی کتاب شهامت مهربان بودن

کتاب «شهامت مهربان بودن» نوشتۀ لیزی ولاسکز و ترجمۀ علی اصغر شجاعی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است. این کتاب نشان می‌دهد مهربانی چگونه زندگی را دگرگون می‌کند.

درباره کتاب شهامت مهربان بودن

کتاب شهامت مهربان بودن: چگونه مهربانی فراوان دنیای شما را دگرگون می‌سازد اثری الهام‌بخش دربارۀ قدرت مهربانی و تأثیر شگرف آن در زندگی افراد و جوامع است. ولاسکز که خود با مشکل ظاهری و جسمی نادری مواجه بوده و تجربیات دشواری از بدرفتاری‌ها و بی‌رحمی‌های دیگران داشته است، در این کتاب از تجربیات شخصی خود برای تأکید بر اهمیت مهربانی و همدلی سخن می‌گوید.

لیزی ولاسکز در کتاب شهامت مهربان بودن به خوانندگان نشان می‌دهد که مهربانی تنها یک رفتار اجتماعی نیست، بلکه یک نیروی قدرتمند است که می‌تواند زندگی‌ها را متحول کند و روابط میان افراد را عمیق‌تر سازد. ولاسکز با بیانی صمیمانه و داستان‌های واقعی از تجربیات خود، از خوانندگان می‌خواهد که شهامت نشان‌دادن مهربانی حتی در سخت‌ترین شرایط را داشته باشند. او باور دارد که مهربانی می‌تواند به مقابله با قضاوت‌ها، سوءبرداشت‌ها و حتی نفرت کمک کند.

ولاسکز به مخاطبانش می‌آموزد که چگونه می‌توانند با اعمال کوچک و بزرگ از مهربانی، محیط اطراف خود را تغییر دهند و بر زندگی دیگران تأثیر مثبت بگذارند. او به‌جای تمرکز بر محدودیت‌ها، به اهمیت دیدن پتانسیل‌ها و زیبایی‌های درونی هر فرد می‌پردازد و تأکید می‌کند که هرکسی توانایی ایجاد تغییر را از طریق مهربانی و همدلی دارد. شهامت مهربان بودن به خوانندگان یادآوری می‌کند مهربانی نیازی به شرایط خاص ندارد و می‌تواند در هر لحظه و در هر مکان ابراز شود. کتاب شهامت مهربان بودن به افراد انگیزه می‌دهد تا در مسیر مهربانی قدم بردارند و شاهد تأثیرات عمیق آن در زندگی خود و دیگران باشند.

خواندن کتاب شهامت مهربان بودن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری، خودشناسی و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شهامت مهربان بودن

«صرف‌نظر از ساختار خاص هر خانواده، از اولین روز حیات، ارزش‌ها و اعتقادات خانواده، پایه و اساس زندگی انسان را تشکیل می‌دهد. بیایید واضح بگوییم: انواع مختلفی از خانواده‌ها وجود دارند، گهگاه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها یا دیگر اقوام و بستگان به‌عنوان سرپرست کودک عمل می‌کنند، یا یک پدر یا مادر مجرد به‌تنهایی از کودک مراقبت می‌کند. کودکان در خانه یاد می‌گیرند که چگونه دوست بدارند و چه کسی (اعضای خانواده، دوستان یا اعضای جامعه) را دوست بدارند. من این ارزش‌ها را به گل‌هایی تشبیه می‌کنم که نیاز به آب و آفتاب دارند. کودک در هر سنی که باشد، وظیفهٔ والدین ایجاب می‌کند به آبیاری آن گل‌ها ادامه دهند. گاهی والدین مجبورند از درس‌ها و روش‌های تربیتی مختلفی برای القای اصول و باورهای خاصی استفاده کنند: گاهی از طریق عشق و گاهی از طریق غلبه بر مشکلات و موانع با کمک مهربانی و شفقت.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است