کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد
معرفی کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد
کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد نوشتهٔ سیدمرتضی موسوی است. نشر معارف این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.
درباره کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد
کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد برابر با یک رمان معاصر و ایرانی است و داستان یک زن فرانسوی را که به اسلام و تشیع پیوسته، روایت کرده است. گفته شده است که مسائل اعتقادی در این داستان، بهقصد درک واقعیتهای دین اسلام که نیاز همیشگی هر مسلمان است، با بیانی ساده و متکی بر آیات و دلایل قابل لمس و قابل فهم برای همه بیان شده و در دسترس قرار گرفته است. این کتاب را راهنمایی برای افرادی دانستهاند که دغدغهٔ دینداری و دینمداری دارند؛ زیرا سؤالات قهرمان رمان نسبت به دین را در جهت تکمیل آگاهی با تکیه بر آموزههای مسلم آئین اسلام و مقایسه با آموزههای آئین مسیحیت پاسخ داده است. گفته شده است که نویسنده بهدنبال بیان این است که ادیان الهی در بسیاری از موارد آموزههایی نزدیک به هم دارند، ولی ادیان دیگر به دو دلیل به این شکل نیستند؛ یکی اینکه دینهای خودشان تحریف شده و واقعیتها رنگ باخته و به این دلیل اسلام را به مسائلی مانند خشونت و مردسالاری متهم میکنند. دلیل دوم اینکه آنها بهدلیل همین تحریفها و انحرافات، شریعت را از دین جدا کردهاند و پایبندی به آن را لازم نمیدانند؛ درحالیکه دین منهای شریعت، دوامی نخواهد داشت و اگر به دین اصلی خود بازگردند، پایبند به مسائل شریعت خواهند بود. همراه شوید با آرای سیدمرتضی موسوی.
خواندن کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صدایی که از اعماق وجودم می آمد
«سبک شده بودم. مثل کسی که مأموریتی به عهدهاش بوده و آن را بهدرستی انجام داده باشد؛ …» تا عبارت: «بلند شدم و ترجمه قرآن را که با کاغذی از یک روزنامه پوشانده بودم آوردم و ادامه دادم: «ولی هنوز از تحقیق دست برنداشتم و دنبال حقیقتم، اما میخوام اول، اصل مطلبو بفهمم و بعد سراغ سوالات و دغدغههام برم. این هم ترجمه قرآن که از کتابخانه امانت گرفتم.»