کتاب مهارت های فرزندپروری
معرفی کتاب مهارت های فرزندپروری
کتاب «مهارت های فرزندپروری» نوشتۀ عبدالرضا گودرزی است و انتشارات مهراب آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب فرزندپروری
پرورشدادن فرزندانی که از نظر روحی و شخصیتی سالم باشند آرزو و اهداف هر پدر و مادری است. اما امروزه باتوجهبه سرعت چشمگیر تکنولوژی و اطلاعات، مشکلات متعدد و افزایش چالشهای زندگی، تربیت فرزندان بهسادگی زمان قدیم نیست و روشهای گذشته کاربرد ندارد بنابراین روش فرزندپروری صحیح و اطلاع از اصول آن، اولین چیزی است که هر زوج جوانی باید پیش از پدر و مادر شدن به آن فکر کنند.
فرزندپروری، شیوۀ تربیتی اعمال شده از سوی والدین است که شامل مجموعه رفتارهای متعدد و گوناگون طبیعی و بهنجار میشود که والدین به منظور کنترلکردن و اجتماعی نمودن کودک از آن استفاده میکنند، ۲ نکتۀ مهم در این تعریف وجود دارد، اول این که شیوه تربیتی به معنی توصیف و تبیین رفتارهای متعدد و گوناگون اما بهنجار و طبیعی والدین است و شامل رفتارهای نامناسب و نادرست والدین که میتوان نمونههای آن را در خانوادههای آشفته و پریشان یا بیمار یافت، نمیشود. دوم این که شیوۀ تربیتی بهنجار و طبیعی حول محور مسئلۀ کنترل متمرکز است. واضح است که والدین در زمینۀ کنترل اجتماعی ساختن کودک و گسترۀ عملکرد خود با یکدیگر تفاوت دارند. اما باوجود همه تفاوتها نقش اصلی همه والدین، تأثیرگذاری و آموزش و کنترل کودک است
خوشبختانه فرزندپروری، یک مهارت آموختنی است و نقش افزایش دانش دربارۀ چگونگی برخورد و رفتار با کودکان را از زمان تولد تا بزرگسالی روشن میکند. والدین با آموختن این مهارت میتوانند نهتنها دربارۀ چگونگی تربیت فرزندان اطلاع کسب کنند، بلکه قادر خواهند بود با افزایش دانش و کنترل رفتار و گفتارشان الگوی خوبی برای فرزندان باشند. کتاب مهارتهای فرزندپروری شیوههای مختلف فرزندپروری و تاریخچۀ آنها را به خوانندگان معرفی کرده و عوامل مؤثر و پیامدهای این شیوهها را بررسی میکند. این کتاب همچنین انواع رویکردها در شیوههای فرزندپروری را آموزش میدهد.
خواندن کتاب مهارت های فرزندپروری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به زوجهای جوانی که قصد دارند در آینده فرزندانی داشته باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مهارت های فرزندپروری
«بامریند در دو محیط خانه و آزمایشگاه به مطالعۀ متغیرهایی پرداخت که کودک را خشنود میسازد، از او حمایت میکنند؛ و از تشویق و تقویت مثبت استفاده میکنند. او همچنین به بررسی درجات مراقبت از کودک، محبت به شکل دلگرمی، اطمیناندهی و مهرورزی، فقدان رفتارهای خصمانۀ والدین و دلواپسی به شکل گذران وقت با کودک و شرکت در فعالیتها و تفریحات او پرداخت.»
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه