کتاب تربیت بر مدار فطرت
معرفی کتاب تربیت بر مدار فطرت
کتاب تربیت بر مدار فطرت نوشتهٔ میثم صداقت زاده است. انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب تربیت بر مدار فطرت
کتاب تربیت بر مدار فطرت مروری بر اندیشه تربیتی اسلام با خوانش استاد مطهری دارد.
خواندن کتاب تربیت بر مدار فطرت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم آموزشی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تربیت بر مدار فطرت
«چند دهه پیش درحالیکه جریان عمومی بشریت در ظاهر بهسوی مادیگرایی و دوری از معنویت میشتافت؛ انقلابی عظیم در ایران معادلات و پیشبینیهای ذهنی بسیاری از اندیشمندان جهان را تغییر داد. امام خمینی با برافراشتن پرچم توحید در این کشور، اعلام کرد تنها شیوه صحیح زندگی بشر، همان چیزی است که خداوند در قالب شریعت اسلام معرفی کرده است، این سخن، توجه متفکران آزاده جهان و روحهای خسته از تمدن غیرانسانی نوین را به خود جلب کرد و طنین این پرسش در جهان پیچید که نسخه اسلام برای پاسخگویی به مسائل بغرنج زندگی امروز بشری چیست؟
البته پاسخ به این سؤال در جهانی که فرهنگ و اندیشه حاکم بر آن، بر اساس مبانی الحادی شکلگرفته، کار سادهای نیست. وقتی ریشههای اندیشه اومانیستی و سکولار، تاروپود فرهنگ و فضای عمومی اندیشهها را پر کرده باشد، هر پاسخی که به پرسشهای تمدنی داده شود، با همان عینک نگریسته و در همان چهارچوب تفسیر و فهمیده میشود. باید بنیانهای اندیشه را دگرگون ساخت تا فروع و ثمرات تمدنی خود را نشان دهند. باید با برقراری گفتگو میان اندیشه اصیل اسلامی و مبانی حاکم نوین، راه را برای شنیده شدن محاسن کلام اسلام و سپس بررسی و پذیرش آن گشود.
ازنظر ما مهمترین و اساسیترین نیاز هر تمدنی تولید فکر و تربیت انسان است. برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی ازیکسو به انسانهایی نیاز داریم تا با ایمان و یقین به وعده الهی در جهت این هدف تلاش کنند و ازسویدیگر به دانشی که راه را به این انسانهای مصمم و با اخلاص نشان دهد. دراینمیان شاید بتوان گفت اولین و مهمترین دانش این عرصه، علم تربیت است. باید انسانِ انقلاب اسلامی را بر اساس اندیشه تربیتی اسلام ناب بسازیم تا او بتواند گامهای بعدی حرکت را مدیریت کند.
ما انقلاب اسلامی را در امتداد حرکت چند هزارساله انبیاء گذشته و زمینهساز ظهور حیات طیبه در آینده تاریخ میدانیم. معمار این انقلاب با اشاره به تحریفها و تفاسیر گوناگونی که در طول تاریخ از دین شکل گرفته، «اسلام ناب محمدی» را بهعنوان تنها قرائت صحیح از این حقیقت معرفی کردند و تصریح نمودند شهید مطهری ازجمله افرادی است که میتوان این خوانش را به بهترین و صحیحترین وجه عرضه کند. او کسی است که «با قلمی روان و فکری توانا در تحلیل مسائل اسلامی و توضیح حقایق فلسفی، با زبان مردم و بیقلق و اضطراب، به تعلیم و تربیت جامعه پرداخت.»
حجم
۴٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۵۹۸ صفحه
حجم
۴٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۵۹۸ صفحه