کتاب راز لکنت زبان
خواندن نظراتمعرفی کتاب راز لکنت زبان
«راز لکنت زبان» نوشته کامبخش فرهمندپور(-۱۳۳۴) کارشناس لکنت زبان است. این کتاب به بازشناسی ماهیت لکنتزبان و روشهای درمان آن میپردازد.
باید به اولین و مهمترین پرسش کلیدی این عارضه پاسخی روشن و منطقی داد: «لکنتزبان چگونه آغاز میشود؟» پاسخ به این پرسش تنها راهگشای دستیابی به «پیشگیری» و نیز درمان عمیق و پایدار لکنتزبان است. بدون این پاسخ، میتوان با اطمینان گفت که هیچ گرهای از این عارضه گشوده نخواهد شد و ما همچنان به دور خود میچرخیم و اسیر باورهای غیرواقع و دور از ماهیت آن خواهیم بود. پاسخ به این پرسش، هدف نهایی این کتاب است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
میدانید که آستانهی تحمل خردسالان در برابر فشارهای روانی بسیار پایین است. بهطور معمول، یک جوان بیست ساله هنگام ترس از تاریکی با تکیه بر توان تجزیه و تحلیل و نیز آموزش و تجارب قبلی، فشار روانی وارده را مانند عمل ضربهگیری فنرهای خودرو در خود حل میکند و آن را به سلامت میگذراند. ولی کودکی خردسال برای مقابله با چنین فشارهایی هیچ سلاحی ندارد و خیلی زود پیمانهی تحمل او سر میرود و دچار واکنش میشود. در این مورد (داینس بیر، ۱۹۸۹) معتقد است «وجود گاه به گاه تنش همراه با مهلت حل وفصل، به ایجاد تحمل بیشتر در برابر آن فشار روانی منجر میشود.» در نتیجه، طبیعی است که آستانهی تحمل خردسالان که فاقد چنین تجاربی هستند، پایینتر از بزرگسالان باشد.
فشار روانی بیش از آستانهی تحمل، میتواند واکنش اسپاسم و گرفتگی تارهای صوتی خردسالان را به همراه داشته باشد.
شیمی و سنتز پلیمرها
وقتی حال همه خراب استام سوامی
اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالانتونی للوید
جیب هایم پر از نور استزینب فربرین
سیمای دینمعصومه صادقی
کتاب گمراه کننده در مورد به ریشه و ماهیت لکنت! تعصب به روش یا نگاه خاص، در جامعه علمی، رفتاری کاملا غیر حرفهای ست. درحالی که نویسنده در سراسر کتاب به ماهیت اکتسابی لکنت بدلیل تقلید در کودکی اصرار دارد و
ما نیاز داریم اطلاعاتمون رو درباره لکنت زبان افزایش بدیم و علممون رو در این راستا زیاد کنیم.. کتاب کاربردی و بسیار مفیدی هست و دربرگیرنده اطلاعات جالبی من باب همین موضوعست. بخوانید و استفاده کنید
جالب بود، کمک می کنه افراد دارای لکنت زبان رو بهتر درک کنیم.
چه کتابی برای درمان لکنت بهتره ؟؟؟؟؟
غیر علمی