کتاب من گاهی فقط لکنت میکنم
خواندن نظراتمعرفی کتاب من گاهی فقط لکنت میکنم
«من گاهی فقط لکنت میکنم» نوشته ایلکود گیوس، است. این کتاب برای کودکان ۷ تا ۱۲ ساله و خانوادههای آنان است تا ماهیت و عوامل روانی و فیزیکی موثر بر لکنت زبان آشنا شوند و بتوانند شرایط محیطی تاثیرگذار بر آن را کنترل کنند.
در میان مشکلات گفتاری، لکنت یکی ازشایعترین و مشهورترین آنها است که تعداد زیادی از افراد جامعه به خصوص گروه سنی کودکان با آن دست به گریبان هستند. شاید کمتر کسی را بتوان یافت که در طول عمر خود با فرد لکنتی برخورد نکرده باشد. از همین رو بسیار اتفاق میافتد که افراد لکنتی، هنگام وقوع لکنت از طرف دیگران واکنشهایی را دریافت میکنند که غالب این واکنشها برای کمک به فرد لکنتی بروز داده میشود اما این رفتارها در بیشتر موارد به دلیل عدم آگاهی افراد از لکنت و شرایط فرد مبتلا به لکنت زبان، موجب بدتر شدن آن در فرد خواهد شد.
کتابی که در دست دارید، کتابی است که برای کودکان ۱۲ ـ ۷ ساله لکنتی و اطرافیان آنها نوشته شده است تا آنها را با ماهیت و عوامل تاثیرگذار بر لکنت زبان آشنا کند تا هنگام مواجهه با آن با کنترل شرایط محیط و رفتارهای خود و دیگران، بتوانند باعث کاهش لکنت و عوارض جانبی آن شوند.
نگاهی به نشانه شناسی رسانه
روابط در مشاوره و زندگی مشاورانجفری کاتلر
فرزندپروری آگاهانهسوزان برجیس
مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانیویلیام آر. میلر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته.. با نظر به نسخه ی موجود اثری است نسبتاً خوب در باب لکنت که توسط یک متخصص جهت معرفی و ارایه ی راهکارهایی برای درمان آن به شکلی ساده و سطحی به نگارش درآمده.. و مطالعه ی